Fotbal judetean

Nici fundașii lui Mihalcea nu au stăvilit pofta de gol a trupei „roș-negre”: UTA II – Unirea Sântana 1-6





Formația lui Dinu Donca a reușit o medie de peste 5 goluri pe meci după primele trei runde. „Satelitul” făcut din bucăți al UTA-ei a simțit și el pe propria piele pofta de gol a lui Capătă et. comp. în partida de pe „ICRTI”. Apărarea „roș-albă” a contat și pe Iuga, Filaret și Dinculescu, fotbaliști din „garnitura” pregătită până azi de Adi Mihalcea, dar prezența lor nu a fost suficientă.

Presiunea pusă de oaspeți încă din start s-a concretizat și pe tabelă, în minutul 15. Avrămuțiu a trimis o centrare șutată ce îndoit mâinile tânărului Trașcă, un portar sosit de la Pitești. Tot atâtea minute au trecut până ce Capătă a pivotat în careul mic și a înscris pentru 0-2, pentru ca același atacant al Unirii să reușească golul partidei. În minutul 40, Alex Capătă a marcat printr-o „foarfecă” de toată frumusețea din centrarea lui Prică.

Forfaitul a fost declarat defintiv când Gabor și-a introdus balonul în proprie poartă la centrarea puternică trimisă de Avrămuțiu în fața porții. Era minutul 58, pentru ca același mijlocaș al Sântanei să centreze la golul de 0-5, marcat cu capul de Peia. În fine, Prică a rămas cu noroc la minge după un șut în blocaj și l-a executat apoi din careu pe Trașcă. Rafael Iuga i-a pus UTA-ei număr la casă cu reușita din minutul 83, când partida era demult jucată.

Sântana e singura echipă ce e la înălțimea Crișului, ba chiar o depășește la capitolul golaveraj. „Nu știam exact ce echipă va alinia UTA, dar ne-am făcut meciul ușor, fiindcă am jucat destul de bine și nu ne-am prea jucat cu ocaziile. Partida a avut un ritm bun, iar băieții chiar au făcut ceea ce le-am cerut, mai ales după golul de 0-1, ce ne-a descătușat. Terenul bun a făcut, oarecum, diferența între deplasarea noastră de la Săvârșin, dar și creșterea di jocul nostru este sesizabilă. Miercuri avem meci de Cupă și ne propunem să mergem cât mai departe și în această competiție”, a menționat Dinu Donca, antrenorul liderului.

Formații:

UTA II: Trașcă – Gabor, R. Iuga, Filaret (76 Popovici), Dinculescu (46 Cornean) – Dobrean, Al. Bodri – Curta, Jorza (46 Gavrilă), Nistor (61 Țăndrău) – Țîrlea.

Sântana: Csurka – Toader, Pleșca, Peia, Istin (26 Paven) – Avrămuțiu, Bodea, Josan (64 Marc) – Martin (67 Ginghină), Capătă (74 Pasăre), Prică.

Arbitri: Loredan Bogdan – Lucian Berariu, Andreea Șușcă.

Observatori: Mircea Toderici, Ovidiu Coman

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button