Fotbal judetean

Arbitrii arădeni – locul 4 la „patrulaterul prieteniei” de la Oradea! Accidentări nefericite pentru Ardelean și Nicoraș





A doua întâlnire anuală a arbitrilor din Arad, Timiș, Bekes și Bihor s-a desfășurat pe terenul din Sântandrei, la 10 kilometri de Oradea. De altfel, „fluierașii” de pe Crișul Repede și-au valorificat statul de gazde și au câștigat turneul, impunându-se în finală în fața colegilor de la Timiș. Fiindcă pierduse cu 3-1 meciul eliminatoriu cu Timișul, arădenii au jucat pentru locul 3 cu trupa de peste Graniță, dar scorul le-a fost nefavorabil: 6-8.

Fiindcă a plouat de multe chiar torențial, competiția s-a întrerupt de câteva ori, iar starea terenului nu a fost nici ea prea bună. „La astfel de acțiuni, pe primul plan rămâne schimbul de experiență, socializarea, întreținerea relațiilor pentru colaborarea de pe parcursul anului. Sigur, ne-am fi dorit să ne prezentăm mai bine, am avut și ceva indisponibilități, iar la un moment dat s-au accidentat și doi dintre divizionarii noștri, Mircea Ardelean și Ionuț Nicoraș. Sper să nu fie ceva grav, ar fi păcat să piardă delegări din cauza acestei acțiuni amicale”, spune Răzvan Cadar, președintele Comisiei Județene a Arbitrilor Arad.

Așadar, la Oradea, antrenorul Doru Herțeg a contat pe: Cășuț – Babuția, Hărduț, L. Bogdan, Ardelean, Nicoraș, Rus, Neagu, Vesa, Dobândă, S. Pantea, Cadar și Buda. Din delegație au mai făcut parte Adrian Lucaci, președintele AJF Arad, vicele Andras Mako, Corneliu Tiulea (membru CJA), dar și arbitrii Emil Arsa și Alina Mihoc.  După decernarea diplomelor și plachetelor, s-a trecut la repriza a treia, la restaurantul DoDo din Sântandrei. În primăvara anului viitor, e rândul Timișului să facă oficiile de gazdă, iar în toamna lui 2018 „patrulaterul” se mută în Ungaria, în județul Bekes.









2 comentarii

  1. Mare pacat ca arbitrii aradeni au incasat 2 batai,dar era curios un duel Arad-Oradea ,unde centralul ,,deocheat,, Omut sa fie cotonogit de vreun aradean pentru ce a facut la Siria in meciul UTA-Balotesti !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button