UTA Arad

Bobar, ofertat de „roș-albi” pentru funcția de președinte executiv: „Sunt angajatul CFR-ului, dar suporterii și obiectivul UTA-ei mă atrag”





Pe lângă identificarea unui antrenor principal, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc dorește să-și întărească și organigrama de conducere. În acest sens, a fost contactat reșițeanul Cristian Bobar, care – însă – se află sub contract cu CFR Cluj de aproximativ o lună de zile. Deocamdată, el se ocupă în special de „satelitul” grupării din Gruia și ia în calcul o revenire la UTA, unde a evoluat ca fotbalist în sezonul 2004-2005 în Liga 2-a, perioadă în care patronul clubului era Sandu Ion. „Situația mea e puțin complicată acum, în sensul în care cei de la CFR Cluj contează pe serviciile mele. Nu știu, va trebui să am o discuție cu cei de acolo, căci, într-adevăr, UTA nu este un club pe care să-l refuzi atât de ușor. Am activat ca fotbalist la Arad și am simțit pe propria piele cât de iubită este această echipă. De fapt, după părerea mea, UTA este printre primele 3-4 cluburi din țară ca și devotament și număr al suporterilor. În plus, știu că există un obiectiv important la Arad, ce se susține prin condiții bune din punct de vedere financiar, dar și lot de jucători. Știu că echipa trece printr-un moment greu acum, dar odată cu numirea unui nou antrenor lucrurile vor intra pe un făgaș normal”, ne-a declarat Bobar, care a mai colaborat în trecut cu Strătilă, Scutaru sau Ciucă pe la cluburile la care a activat.

La 34 de ani, Cristian Bobar are deja o experiență destul de bogată ca și director sportiv sau președinte executiv la cluburi precum FC Şcolar Reşiţa, CS Ştefăneşti, Dinamo, ASA Târgu Mureş și CNS Cetate Deva. La UTA i s-ar fi propus funcția de președinte executiv.

12 comentarii

  1. Acest Bobar sa stiti ca e peste ce avem noi la UTA SI IN PLUS ARE RADACINI ADANCI INFIPTE IN frf,deci e un mare castig fata de Iedu si chiar Gradinaru.!E un fel de.,, mic mafiot,, in fotbalul romanesc,dar sa vina la UTA,NU VORBE GOALE…!dESPRE cIOBOTARU SPUN CA NU ERA UN MARE ANTRENOR SI NICI NU A AVUT REZULTATE NOTABILE PE UNDE A ANTRENAT…!Altu la rand…..!Ce ati zice de un Dorinel Munteanu…? Hai UTA,dar nici cu ,,inas,,in antrenorat ca Dulau, nu merge..!

    0
    0
  2. Oare toate ofertele care se fac, fie antrenori, fie conducători, in cazul ăsta, sunt pe filiera Drăgan ?
    Nu spun că-i rău Bobar, nici bun…dar trendu-i să ne transformăm in satelitul dinamoviștilor ?
    Drăgane, ia-te de mână cu Codru și scrieți-vă demisiile. Stăm bine pe parte financiară, la condiții suntem printre primii, dacă nu chiar pe primul loc…iar voi nu sunteți in stare să conduceți cum trebuie clubul ăsta…ba, mai mult, ne faceți de râs, scrie presa centrală de amatorismul cu care lucrați…nu vă simțiți câtuși de puțin ? fug antrenorii de noi, băăăă, nu vedeți ? Treziți-vă și demonstrați că aveți coloană vertebrală, așa cum a avut Mihalcea.

    0
    0
  3. Eu cred ca-l atrag si banii pe care-i spala Falca prin UTA cu prejudicierea celor peste 160.000 de aradeni. Buget de liga 1 facut in proportie covarsitoare din bani publici… performante mediocre de liga a 2-a.

    0
    0
  4. Foarte mult bâlci în spațiul puplic. Producătorii acestui spectacol ordinar, înșeală clubul de bani și pe dumnezeu de zile.Dacă aveți pretenția să promovați spălați rufele în familie și ieșiți în spațiul public cu ele curate.

    0
    0
  5. Uite asa vei avea si presedinte si incet,incet si jucatori de la CFR,doar ca nu stiu cum vor face cu contractele…..,pt ca trenul a cam plecat din gara!

    0
    0
  6. Daca miscarile de pana acum duceau cu gandul la amatorism, noua cautare, de data asta a unui „om de fotbal” (fie si in devenire), duce cu gandul la ceva intre cacealma, disperare si nepricepere. O fi tanar si promitator dl. Bobar dar problema nu consta in lipsa (inca) unui conducator!
    Echipa nu are, inca, un antrenor, deci nici vreo idee de joc. Ii lipseste cel putin un atacant. Nu este omogena, atat din cauza transferurilor prea multe si din scurt, cat si din cea a lipsei unei conceptii de joc pe care echipa sa o inteleaga si sa o puna in practica. Nu are acel „acasa” de care toate echipele au nevoie si unde toate se simt confortabil.
    Iar dupa ce a pocnit „petarda” Ciobotariu se vine acum cu un nou conducator? Se pare ca, din nestiinta sau cu rea intentie, niste oameni chiar vor sa faca numele UTA complet de ras…

    0
    0
  7. Usor, putem sa mUTAm echipa sa joace in Stefan cel Mare, ca si asa se plangeau jucatorii de fotbal de terenul din Siria.

    0
    0
    1. Nici acolo nu o sa jucam ca intra si ala in renovare :)) Muta Codru si cu Iedu echipa pe National arena ca le da falca bani !Vai de noi suntem bataia de joc a unor neica-nimeni!!!

      0
      0
  8. Doar simple concluzii pentru mine.UTA la momentul adevarului. sa fie in acest campionat o echipa de liga a II-a care sa evite rerogradarea.Fara antrenori noi cu secundul de acum si lotul pe care il are se poate realiza,Sa nu dea dovada de bovarism,la ce sa aspiri acum pe terenul din siria in asteptarea stadionului din arad ?de ce sa cheltuiesti un buget asa cum este pentru rezultate mediocre.Cand aveti bugetul pe masura pentru un antrenor cu rezultate,lot de jucatori dornici de promovare si continuitate atunci se da startul sperantelor indeplinite.Pana atunci doar balci,balcanism,vorbe desarte.Am zis si o repet sunt doar cugetarile mele fata de o echipa la care tin si nu-mi place sa ajunga tinta de ironii.

    0
    0
  9. Daca chiar s-ar vrea un conducator bun, pai aduceti-l pe Cristi Panin, dar dati-i si puterea necesara. Fara Meszar, fara Gradinaru , fara dragan. El sa isi aleaga colaboratorii

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button