Fotbal judetean

Încă un fost pîncotan la Crișul: Muzsnay va lucra din nou cu Pascariu!





În ultima zi de transferuri, principala favorită la câștigarea campionatului Ligii a 4-a, a perfectat încă două transferuri. În primul rând, vorbim despre Claudiu Pascariu (28 de ani), fostul căpitan al UTA-ei în urmă cu 6 sezoane, care ar putea reface cuplul de fundași centrali de la Șoimii Pîncota, cu Alin Pavel. După colapsul grupării din Podgorie, puternicul fundaș central și-a încercat șansa în fotbalul austriac din ligile inferioare, dar, revenit la Arad, a fost acceptat oferta Crișului, unde va lucra din nou cu Zsolt Muzsnay, cel care l-a pregătit și la Pîncota.

Al doilea transfer de ultimă oră vine din județul Bihor și-l vizează pe Flavius Drăgan, un fundaș dreapta de 20 de ani, care ultima oară a evoluat pentru Luceafărul. De nevoie, acesta poate evolua și în centrul defensivei, însă nu va fi cazul atâta timp cât Muzsnay are destule soluții acolo cu Maghici, Pavel, Tăședan și Pascariu. „Antrenorul are la dispoziție 21 de jucători, cu dubluri pe posturi, așa cum ne-a cerut. Lotul este competitiv, iar obiectivul nu poate fi altul decât promovarea”, a reamintit Daniel Cherecheși, managerul grupării „alb-albastre”.

În fine, Crișul a anunțat și o despărțire. Este vorba despre fotbalistul de bandă stângă, Mădălin Selejan, care va activa în Liga 4-a Bihor, la Salonta. Totodată, Iosif Covaci și-a anunțat intenția de a renunța la fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button