Pariuri sportive, gaming și casino

5 aplicații cu care se pot vedea meciuri în direct pe dispozitive mobile





Iubitorii sportului pot folosi cel puţin cinci aplicaţii prin intermediul cărora pot accesa pe telefon sau tabletă canale TV care transmit în direct meciuri de fotbal.

Unele dintre ele sunt oferite gratuit pentru abonaţii anumitor operatori, iar altele sunt disponibile contra cost oricăror doritori. Este posibil ca măcar una dintre aplicaţiile disponibile să fie și utilă pentru a vedea în direct pe mobil meciuri de fotbal și astfel să puteți accesa pariuri.com și să pariați live de oriunde vă găsiți la un moment dat.

Orange TV Go – Eurosport și Dolce Sport pe telefon şi tabletă

Platforma Orange TV conține un serviciu pentru telefoane şi tablete numit Orange TV Go, și care oferă acces la canale TV de sport, cum ar fi: Eurosport, Eurosport 2, Dolce Sport 5 și Dolce Sport 6

Acest serviciul este accesibil doar celor care au achiziţionat Orange TV prin cablu sau satelit. Pentru a vedea posturile Eurosport trebuie un abonament suplimentar la pachetul World HD Go de 7 EUR/lună (circa 32 lei/lună) care include 1 GB de trafic pe internet. Aplicaţia Orange TV Go este disponibilă pentru Android şi iOS (iPhone şi iPad).

 

Eurosport Player – Eurosport pe calculator, telefon şi tabletă

Canalele de sport Eurosport 1 şi Eurosport 2 se pot recepționa pe calculator, telefon şi tabletă cu ajutorul serviciul Eurosport Player.  În acest caz se pot vedea meciurile de fotbal din campionatul Angliei, dar şi competiţii din lumea sporturilor cu motor (Cursa de 24 de ore de la Le Mans, GP3, Formula E – înregistrat, Raliul Dakar), alături de cele mai importante turnee de tenis, inclusiv trei de Grand Slam (Australian Open, Roland Garos, US Open) și toate turneele de snooker din circuitul mondial.

Indiferent de operatorul prin care este făcută legătura la internet de pe calculator, telefon sau tabletă, accesul la aplicaţia Eurosport Player se face contra cost cu un abonament lunar de 5 EUR (22 lei pe lună cu TVA), sau dacă se plătește în avans un abonament anual costă 40 EUR, (140 lei pentru un an). Aplicaţia Eurosport Player este disponibilă pentru platformele Android, iOS (iPhone şi iPad) şi Windows Phone.

 

TVR+ – Meciurile României pe telefon şi tabletă

Aplicaţia TVR+ oferă acces gratuit la toate posturile TVR indiferent de modul în care se face conectarea la internet și se pot urmări gratuit pe tabletă şi telefon meciurile echipei naţionale de fotbal a României de la Campionatul Mondial din 2018, Cupa Confederaţiilor şi meciurile echipei naţionale din preliminarii. La acestea se adaugă și alte sporturi cum sunt: Campionatele Europene de handbal masculin şi feminin, meciurile echipei naţionale feminine de bachet ale României, dar şi diverse campionate europene şi mondiale de gimnastică. Aplicaţia poate fi folosită pe Android şi iOS (iPhone şi iPad).

 

Telekom TV – Dolce Sport pe calculator, telefon şi tabletă

Telekom TV oferă acces la numeroase posturi TV între care sunt cele de sport: Dolce Sport 1, Dolce Sport 2, Dolce Sport 3 şi Dolce Sport 4, care oferă acces la Champions League, Europa League, Liga I şi Spania, dar şi competiţii ca Formula 1, Formula E, Campionatul Mondial de Raliuri şi meciuri de tenis, dar si NBA şi rugby.  În plus, Telekom TV oferă acces şi la posturile Eurosport 1 şi Eurosport 2.

Accesul la posturile TV este gratuit prin intermediul unei reţele Telekom sau printr-o conexiune 3G/4G de la Telekom, în timp ce utilizatorii altor operatori pot vedea Dolce Sport pe calculator, telefon şi tabletă doar în schimbul unui abonament de 3.19 EUR/lună (14 de lei pe lună cu TVA). Aplicaţia Telekom TV poate fi instalată pe dizpozitive cu Android şi iOS (iPhone şi iPad).

 

Digi Online – Digi Sport pe calculator, telefon şi tabletă

Digi Online este o aplicaţie prin care se pot urmări pe calculator, telefon sau tabletă şi posturile Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Eurosport şi Eurosport 2. Posturile Digi Sport difuzează Liga I, Liga a doua, preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2018, campionatele naţionale de fotbal din Spania, Italia, Franţa, Ucraina şi Belgia, plus sporturi precum Moto GP şi DTM sau turnee de tenis ATP şi WTA. În plus, pe canalele Eurosport se pot vedea campionatele din Anglia dar și toate meciurile de snooker, meciuri de tenis şi competiţii din lumea sporturilor cu motor precum GP3.

Aplicaţia Digi Online este gratuită pentru abonații la serviciile de televiziune şi internet ale operatorului RCS-RDS, pe baza unor date de identificare stabilite de utilizator în contul său. Pentru a vedea posturile TV este obligatoriu să te conectezi la internet prin Digi Net Mobil sau Digi Wi-Fi. Aplicaţia Digi Online este disponibilă pe platformele Android, iOS (iPhone şi iPad) şi Windows Phone.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button