Modan l-a luat „locotenent” pe Hosu: Crișul Chișineu Criș – Victoria Nădlac 6-0

Modan l-a luat „locotenent” pe Hosu: Crișul Chișineu Criș - Victoria Nădlac 6-0

Partida dintre principala candidată la promovare și singura formație promovată în această stagiune s-a jucat într-un singur sens. S-a pus doar problema scorului la care se vor impune băieții lui Muzsnay, iar acesta avea să fie unul de tenis. Totuși, tabela a „galopat” doar în partea secundă, când, exact ca în deplasarea de la Sântana, „vameșii” și-au pierdut capul pe fondul căderii fizice.

Utilizând o tactică destul de defensivă, Rudy Lakatos a reușit să-și țină cât de cât la respect adversarii. Cel puțin în prima parte, în ciuda dominării teritoriale și a două-trei ocazii de gol, am înregistrat doar reușita lui Borșa. După exact o jumătate de oră de joc, Jude l-a găsit pe Borșa în careu și acesta a punctat la colțul scurt.

Golul cu numărul 2 a fost amânat până în minutul 58, când Ciornei i-a pus mingea pe cap lui Modan și acesta și-a început „recitalul”. Golgheterul Crișului l-a  luat „locotenent” pe nou-intratul Hosu. În minutul 62, acesta din urmă a tras bine la poartă, Dulhaz a respins, Modan a urmărit și a făcut 3-0. 5 minute mai târziu, centrarea lui Hosu a provocat autogolul lui Nagy, pentru ca același fotbalist de bandă să paseze perfect pentru reușita de 5-0 semnată de Modan. Nădlăcanul Nagy și-a „desăvârșit” ziua mai slabă cu o eliminare, pentru fault din postură de ultim apărător. Și, pentru că s-a obișnuit cu „pokerul” din runda precedentă, de la Săvârșin, Modan a stabilit scorul după ce a recuperat o minge și l-a executat din nou pe Dulhaz.

Cel puțin până deseară, când Sântana găzduiește Glogovățul, Crișul e lider solitar cu maxim de puncte. „Cu tot respectul pentru Nădlac, care e o echipă muncitoare și destul de disciplinată tactic, eu zic că am meritat să câștigăm la acest scor. Pregătirea mai bună, dar și valoarea individuală a jucătorilor noștri și-a spus cuvântul. Avem startul de campionat pe care ni l-am dorit cu toții, sper să o ținem tot așa și să ne îndeplinim obiectivul, promovare în Liga 3-a. Îl felicităm pe Modan pentru pofta de goluri, dar fără o echipă puternică în spate meritele sale nu ar fi aceleași”, susține Daniel Cherecheși, managerul Crișului.

Formații:

Crișul: Mucha – Ciornei, Al. Pavel (84 Pascariu), Maghici, Jude (75 Huțanu) – Fl. Drăgan, L. Todea (56 Hosu), Fl. Gâlcă, Borșa (60 Clej) – Cigan, Modan.

Nădlac: Dulhaz – I. Nagy, Ad. Moț (76 Bălaș), Luculescu (46 Harazin), Gabor, Taloș – P. Mocriș (52 Sinkovitz), Gyebnar, Aldea (68 Coriteac), B. Vlad – Puie.

Arbitri: Bogdan Loredan – Alina Mihoc, Emil Arsa. Observatori AJF: Doru Herțeg, Gheorghe Sfăt.

Facebook Comments
2
2

2 comentarii

 1. Avatar

  CHERECHESI esti asteptat
  La DUGHEANA din MAILAT
  De vrei sa fii promovat,
  Muta CRISUL, la Mailat
  ……………………………………………………..
  De le muti pe toate trei
  Promovezi in ce liga vrei

  0

  0
  Răspunde
 2. Avatar

  Iar esti modest in declaratii . Tot pe 2 termini si anul asta ca primul loc va fi ocupat de Santana care tace si face .

  0

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.