Fotbal judetean

Modan l-a luat „locotenent” pe Hosu: Crișul Chișineu Criș – Victoria Nădlac 6-0





Partida dintre principala candidată la promovare și singura formație promovată în această stagiune s-a jucat într-un singur sens. S-a pus doar problema scorului la care se vor impune băieții lui Muzsnay, iar acesta avea să fie unul de tenis. Totuși, tabela a „galopat” doar în partea secundă, când, exact ca în deplasarea de la Sântana, „vameșii” și-au pierdut capul pe fondul căderii fizice.

Utilizând o tactică destul de defensivă, Rudy Lakatos a reușit să-și țină cât de cât la respect adversarii. Cel puțin în prima parte, în ciuda dominării teritoriale și a două-trei ocazii de gol, am înregistrat doar reușita lui Borșa. După exact o jumătate de oră de joc, Jude l-a găsit pe Borșa în careu și acesta a punctat la colțul scurt.

Golul cu numărul 2 a fost amânat până în minutul 58, când Ciornei i-a pus mingea pe cap lui Modan și acesta și-a început „recitalul”. Golgheterul Crișului l-a  luat „locotenent” pe nou-intratul Hosu. În minutul 62, acesta din urmă a tras bine la poartă, Dulhaz a respins, Modan a urmărit și a făcut 3-0. 5 minute mai târziu, centrarea lui Hosu a provocat autogolul lui Nagy, pentru ca același fotbalist de bandă să paseze perfect pentru reușita de 5-0 semnată de Modan. Nădlăcanul Nagy și-a „desăvârșit” ziua mai slabă cu o eliminare, pentru fault din postură de ultim apărător. Și, pentru că s-a obișnuit cu „pokerul” din runda precedentă, de la Săvârșin, Modan a stabilit scorul după ce a recuperat o minge și l-a executat din nou pe Dulhaz.

Cel puțin până deseară, când Sântana găzduiește Glogovățul, Crișul e lider solitar cu maxim de puncte. „Cu tot respectul pentru Nădlac, care e o echipă muncitoare și destul de disciplinată tactic, eu zic că am meritat să câștigăm la acest scor. Pregătirea mai bună, dar și valoarea individuală a jucătorilor noștri și-a spus cuvântul. Avem startul de campionat pe care ni l-am dorit cu toții, sper să o ținem tot așa și să ne îndeplinim obiectivul, promovare în Liga 3-a. Îl felicităm pe Modan pentru pofta de goluri, dar fără o echipă puternică în spate meritele sale nu ar fi aceleași”, susține Daniel Cherecheși, managerul Crișului.

Formații:

Crișul: Mucha – Ciornei, Al. Pavel (84 Pascariu), Maghici, Jude (75 Huțanu) – Fl. Drăgan, L. Todea (56 Hosu), Fl. Gâlcă, Borșa (60 Clej) – Cigan, Modan.

Nădlac: Dulhaz – I. Nagy, Ad. Moț (76 Bălaș), Luculescu (46 Harazin), Gabor, Taloș – P. Mocriș (52 Sinkovitz), Gyebnar, Aldea (68 Coriteac), B. Vlad – Puie.

Arbitri: Bogdan Loredan – Alina Mihoc, Emil Arsa. Observatori AJF: Doru Herțeg, Gheorghe Sfăt.









2 comentarii

  1. CHERECHESI esti asteptat
    La DUGHEANA din MAILAT
    De vrei sa fii promovat,
    Muta CRISUL, la Mailat
    ……………………………………………………..
    De le muti pe toate trei
    Promovezi in ce liga vrei

    0
    0
  2. Iar esti modest in declaratii . Tot pe 2 termini si anul asta ca primul loc va fi ocupat de Santana care tace si face .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button