UTA Arad

Neagu a văzut de pe margine o echipa UTA comunicativă, dar nu în sensul bun al cuvântului: „Nu se punea problema rezultatului nici 11 contra 11”





Optimismul antrenorului celor de la CS Afumați a fost acoperit de faptele jucătorilor săi. Ilfovenii nu au avut mari probleme cu o echipă UTA cu probleme de atitudine, dincolo de cele fotbalistice care se evidențează mai nou, etapă de etapă, în fiecare compartiment.

La finalul partidei, Vasile Neagu ne-a mărturist o parte dintre impresiile trăite de pe margine vis-a-vis de acest meci. „Cred că s-a adeverit tot ce am declarat înainte de acest meci. Echipa mea nu m-a surprins deloc, fiindcă, așa cum am mai spus, a jucat un fotbal frumos și în etapele în care nu am adunat puncte. Din fericire, am început să și marcăm și legăm și victoriile. Astăzi, ca și exprimare în teren a combatantelor și număr de ocazii, nu se punea problema rezultatului. Nici măcar 11 contra 11 și spun asta, fiindcă UTA nu a avut niciun șut periculos pe spațiul porții noastre nici până la eliminarea lui Ciucă. Ceea ce am observat la arădeni a fost faptul că sunt destul comunicativi, dar nu în sensul bun al cuvântului. Au existat multe reproșuri între ei, așa că e destul de lucru pentru noul antrenor, căruia îi urez baftă pe mai departe”, ne-a declarat antrenorul „galben-albaștrilor”.

Dacă după fața arătată azi, Neagu nu o vede pe „Bătrâna Doamnă” terminând în Top 6, își exprimă speranța ca „roș-albii” să-și revină. „Pentru tradiția și suporterii ei, UTA merită să se bată pentru primele locuri și să promoveze. Va fi un drum foarte greu, dar nu imposibil de parcurs de Adrian Falub, un antrenor echilibrat și experimentat. Cât despre noi, echipele mai mici, încercăm să jucăm un fotbal și să beneficiem de respectul cluburilor mai mari”, a adăugat tehnicianul ilfovenilor.

Afumațiul e la al doilea succes consecutiv în campionat și încă la același scor (2-0) și, acumulând 7 puncte, a părăsit zona retrogradabilă.

 









5 comentarii

  1. Daca antrenorul unei echipe aparuta de nicaieri spune ca nu se punea problema scorului nici 11 contra 11 am ajuns rau de tot.In loc sa impunem respect si teama oriune am juca,am devenit o echipa minuscula.

    0
    0
  2. Nu aduce anul ce aduce ceasul. !! In loc să dregem palmaresul cu alde Dinamo sau Craiova ne trezim că din 8 meciuri cu Afumați am. pierdut 6. !! Pierderi din aura făurită de generații ! Pe deasupra media ii trage cu. JUCATORI VALOROSI !! Că în bancul cu chinezul. care aproba prin plecăciuni și zâmbetel. un oaspete .Întrebat interpretul ce zice î de răspunde :. Deocamdată v-a. înjurat de mamă. !!

    0
    0
  3. Am sa discut cu sclavul meu Meszar sa nu le plateasca urmatorul salariu ca sa aibe motive de cearta. Pai eu ii trimit cu avionul in deplasari sa se certe intre ei? Sa se certe cu pesedeul ce nu ma lasa sa dau mai multe milioane de euro. Sa se certe cu galeria ce ma contesta, si fix din cauza asta va invit sa mergeti la ei ca sa va plateasca salariile, nu la mine. Sa fie clar, UTA sunt EU!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button