UTA Arad

Utiștii au luat legătura cu diverși impresari pentru completarea lotului, ex-ul Izet a marcat la debutul la Odorhei





E criză profundă în curtea formației fanion a Aradului. În ultimele trei săptămâni, echipa „roș-albă” a luat doar două puncte din 12 posibile în campionatul ligii secunde și pare că suferă la toate capitolele: disciplină (atitudine), organizare a jocului, efectiv și, la cum au arătat lucrurile, se poate vorbi și despre o valoare îndoielnică a lotului, sau cel puțin nu la nivelul așteptărilor de la începutul sezonului.

Adrian Falub, noul antrenori al UTA-ei, are de muncit serios pe toate planurile, însă trebuie să fie sprijinit și de conducerea clubului. Este nevoie ca de aer de cel puțin doi fotbaliști de atac, deși orice fotbalist peste media echipei ar fi binevenit în mometul de față. În acest sens, conducerea clubului a luat legătura cu diverși impresari, care – bineînțeles – pot propune doar jucători liberi de contract. Și vorbim în special despre fotbaliști străini, care nu și-au găsit un angajament până acum.

Până una alta, vă informăm că după Dan Roman, care a semnat cu Hermannstadtul, un alt fotbalist de care s-a dispensat poate prea ușor Adrian Mihalcea înainte de a-și da demisia și-a găsit echipă. Macedonianul Izet Ajrullahu s-a întors în România și a semnat cu divizionara a treia AFC Odorheiu Secuiesc. Tânărul mijlocașul de bandă a și marcat, ieri, la debut în succesul formației sale, cu 14-0, în fața celor de la Metalosport Galați.

 









19 comentarii

  1. Atentie la Asani este un fotbalist deosebit care nu este apreciat la valoarea lui. D-nule FALUB atentie mare!

    0
    0
    1. Sper sa aveti dreptate.L-am urmarit (si)la Afumati,unde a jucat putin,dar in nota obisnuita.Mi se pare un fotbalist care vrea multe.Cu putinta e problema.
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  2. Poate unii mă înjură dar Pedro Henrique e liber! E indisciplinat (zice Popa), a fost polist dar d[ goluri!

    0
    0
  3. De ce sa luam de la alte echipe cand avem noi pepiniera under 19 .17 gen frati nii bodri sau faur

    0
    0
  4. Bvvvv cu frati bodri si faur nu ar bate nici la div d pe nimeni si tu spui sa i duca la div b , alo trezirea ne trebuie un varf prieten ffffffffffffff bun cu golul sa aiba calitate si asta nu se gaseste liber de contract

    0
    0
  5. Cum sa ramai fara atacanți când și cei de C au 5,,6. !! S-a acreditat ideea că ar fi STRATILA apoi TOMA apoi alții și când pe lotul de prezentare te uiți toți sunt MIJLOCASI. !! Așa la atac vine și. BURLA !! Aduceți oameni buni atacanți de meserie. !! E greu de făcut contract la oricine la B dar nici la județ nu te lași descoperit !!Din. 22 8. sunt mijlocași 4 accidentați vreo 3 in curs de cooptare la echipa mare și sărim toți in capul lui CURTUIUS !! ALO CONDUCERE PAUZA DE HIDRATARE S-A TERMINAT. !!

    0
    0
  6. Mai avem colegi de suferință care nu știu unde joaca echipa etapa!! Probabil din amărăciune !!Pe vremuri se jucau cuplaje in Buc… De exemplu Progresul ,- U Cluj. și UTA cu DINAMO. Pe la începutul. meciului 2 apare unul răvășit cu respirația tăiată. și întreabă. : CARE -I. FARUL. ?

    0
    0
  7. Pentru ca fizicul la 17-18 ani nu se compara cu cel de la 21-22 de ani. Comparati-i fizic,pe Bodri sau Faur cu Burla. Degeaba , la UTA cei tineri ,-Stahl, Tanase sint subtirei,nici tehnic, nici fizic nu prea pot, iar inlocuitorii lor sint mult sub necesitatile unei echipe care ar vrea sa promoeze

    0
    0
    1. La Afumati exista un junior (nr.5) ,fizice aproape de Burla. Foarte bun.Nu zic ca sa-l luam,dar in aceste etape de debut,parca ne cam laudam degeaba cu juniorii nostri.
      HAIDE UTA!!!

      0
      0
  8. Nu ar fi rau la UTA acest Pedro Henrigue care ne-a ruinat la baraj si a facut mucii cravata fundasilor nostrii…de judeteana..!Ati vazut cum joaca Voluntariul dupa ce s-a trezit in urma barajului cu UTA,are atacanti giorno pe Vodut.Tudorie,Capatana…!Doman de la ASU Poli Tm e si el atacant,nu ciuruc ce din nimereala da gol…!Astept schimbari la conducere dupa esecurile stiute si aducerea de atacanti!Sa vedem ce ne rezerva aceasta saptamana DECISIVA pentru UTA !Hai UTA !

    0
    0
    1. Doman nu joaca la asu , ci la acs . Mi-a povestit de dumneata un prieten de la Sebis., Ati vorbit cind a mers cu Sebisul la Deva parca sau la Alba Iulia . Stiu ca esti un utist adevarat !!!

      0
      0
  9. Ce tot faceți experienta cu tot felul de antrenori de rangul 3 când Aradul are antrenori de valoare cum e Boruga sau Stuparu sau Popa

    0
    0
  10. Utiștii au comis-o urât de tot sezonul ăsta…chiar dacă rămânea Roman, tot ne mai trebuia un atacant in lot, dacă nu doi, să fii sigur că măcar unul dintre ei iți confirmă. Acum o să aleagă dintre cei refuzați de alții, dacă găsesc ceva și din ăia. Vorbim de promovare și stăm intr-un singur atacant…mai mare râsul.

    0
    0
  11. OFF-TOPIC:
    Ce-ar fi la inaugurarea stadionului sa chemati pe Feynoord Rotterdam?…ar fi prea frumos. Faceti asta pentru noi, domnilor conducatori? Faceti asta pentru prostii de noi care suntem indragostiti de UTA?
    PS:Jucatorii ar trebui sa manance pamantul cand imbraca tricoul cu sigla UTA-ei. Aveti habar ce oameni l-au imbracat??

    0
    0
  12. PS:….daca nu stiti, va dau doar un nume: Petchovschi. Stiti cum se antrena Pechovschi?…cu mingile de tenis. Va imploram jucati fotbal, ca ati demonstrat la alte echipe ca aveti valoare, de asta ati ajuns in acest proiect.

    0
    0
  13. L-ati vazut pe mult hulitul Ionut Popa ? Ati vazut ca echipa pe care o antreneaza a invins CFR Cluj si Dinamo fara ca jucatorii sa fie platiti de luni de zile ??? Noi avem super antrenor in Arad dar il aducem pe Mihalcea. Care nu are nicio realizare ca si antrenor !!! Ce poate face acum Falub fara un lot competitiv ??? Sa promoveze ??? Buna gluma. Ati vazut ca Sibiul are 7 atacanti in lot ??? Credeti ca-i mai opreste cineva ??? Nu cred. Au si ei un antrenor experimentat. Pacat ca nu s-a apelat la Ionut Popa ca antrenor principal la UTA. Orice ati spune este printre cei mai buni din liga I. Iar fi fost usor sa alcatuiasca un lot pentru promovare , la experienta pe care o are. Doar ca la UTA actualmente este o degringolada totala. Asa-i cand numesti conducatori niste biete marionete !!!

    0
    0
    1. Nu vine Ionut Popa la UTA. E iubit si reapectat de primarul de acolo exact cum e Lucescu in Turcia. Pt ce sa vina? …la prima infrangere sa l injuram toti?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button