Baschet

Eșec previzibil la Pecs, dar noile americance ale ICIM-ului încep să-și arate potențialul





FCC ICIM a pierdut primul meci de verificare disputat în această pauză competițională. E un eșec previzibil, atâta timp cât s-a jucat pe parchetul unei formații maghiare ce participă în FIBA EuropeCup, a doua competiție intercluburi la nivel european. Jucătoarele antrenate de sârbul Bogdan Bulj au cedat confruntarea cu formația maghiară Peac Pecs, scor 67-88, pe sferturi fiind: 10-25, 22-19, 18-20 și 17-24.

Cea mai bună marcatoare a echipei arădene a fost noua achiziție de peste Ocean, extrema Brandy Montgomery. Aceasta a contribuit cu 21 de puncte, dintre care 9 venite din spatele semicercului, la care a mai adăugat 4 recuperări. Americanca a fost secondată de conaționala ei, Brandi Wingate, cu 14 puncte și 5 recuperări. Pentru ICIM au mai punctat pe tabela de marcaj: Matea Tavic – 9 puncte, Jenny Vernet – 8, Brankica Hadzovic – 6, Flavia Ferenczi – 5 și Ildiko Nagy – 4.

Următorul joc amical pentru „galben-albastre” va avea loc pe 19 septembrie, la Alba Iulia, împotriva nou-promovatei CSU.

FOTO: Annamária Apró









4 comentarii

  1. Cea mai prestigioasa competitie europeana intercluburi la feminin este EUROLEAGUE,A doua ca valoare(la care participa si Sf.Gheorghe din Romania)este FIBA EUROPE CUP.

    0
    0
    1. Păi și autorul știrei nu tot asta a scris? Nu înțeleg completarea dumneavoastră la această știre…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button