UTA Arad

Falub admite: „Nu e o atmosferă extraordinară în vestiar, dar lucrurile nu sunt pe atât de grave pe cât s-a vorbit”





În ziua în care și-a dat demisia din funcția de antrenor al UTA-ei, Adrian Mihalcea a spus cu subiect și predicat despre jucători că: „Ori au uitat să joace fotbal, ori l-au păcălit atât de bine, ori…Iubire cu forța nu se poate”. Teoretic, Adrian Falub se confruntă, cel puțin până nu-și impune cu totul stilul la echipa arădeană, cu aceeași situație, mai ales că la Afumați a existat un episod puțin neplăcut remarcat și de antrenorul gazdelor,  Vasile Neagu. „De la distanța la care eram nu am observat la fel de bine ca antrenorul de la Afumați. Cred că se referea la acel reproș al lui Ciucă la adresa lui Curtuiuș pentru a-i corecta poziția în zid la o fază fixă în apărare, căci altceva nu a fost. Nu a fost nicio ceartă, ci o simplă discuție”, a explicat „principalul” arădenilor.

Oricum, Falub scoate din calcul o scindare a vestiarului, dar, pe de altă parte, recunoaște: „Astăzi, relațiile nu sunt cele mai cordiale în vestiar, nu e o atmosferă extraordinară. Așa e la orice schimbare de antrenor, unora le pare bine, altora rău, dar, până la urmă toată lumea știe că rezultatele sunt cele care îți aduc încredere și o atmosferă bună. Oricum, lucrurile nu sunt atât de grave pe cât s-a vorbit. Adică nu e o situație ce nu poate fi gestionată. Sunt sigur, însă, că o victorie cu Călărași ar liniști de tot lucrurile și din aceast cauză, pe lângă puncte, ar fi foarte important să câștigăm sâmbătă”.

FOTO: Ciprian Petcuț









4 comentarii

  1. Vedeti ca 5 jucatori de la ASA TG MURES au plecat de la echipa din cauza problemelor financiare. Alex Neagu un mijlocas care a mai jucat la UTA dar cand situatia era similara cu cea de la mureseni de astazi , Florin Iacob portar, vreo doi atacanti samd. Mare pacat ca UTA a pornit cu stangul in acest campionat. Daca in vara se gandea totul la un mod foarte serios azi UTA defila in serie. Dar conducerea a dat dovada de un amatorism incredibil si iata situatia in care se afla UTA. Echipa cu buget super pe locul 12 in serie. Si ca in campionatul precedent nou promovata din Sibiu pe primul loc cu 18 puncte din 21 posibile. Cea ce se intampla la SIBIU se numeste profesionalism. Nu spunea Todea in urma cu ceva timp ca ii place atacantul Bogdan Rusu ( pe aceea vreme la Brasov ). A plecat la Suceava dar si acolo situatia nu a fost prielnica si s-a orientat rapid catre un club serios. De ce nu sunt luate in calcul si parerile secunzilor de la UTA , ca doar nu stiu sa fi jucat mai multe meciuri in prima liga Gradinariu decat TODEA ???

    0
    0
  2. Pai de ce relatiile intre jucatori nu sunt cordiale , oare de ce ? Sa stranga randurile si sa fie adevarati prieteni intre ei ,sa fie uniti, sa lase reprosurile , caci numai asa vor birui si va avea rezultate !!! Va urez mult succes si pofta de joc ,aducand victoria mult dorita ,atat pt. voi cat si pt. toata suflarea utista de pretutindeni !!! UTA UTA UTA UTA UTAZ UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  3. conducerea ar trebui sa stea cu ochii pe ce se intampla la ASA si sa ia rapid niste jucatori de acolo, sunt jucatori buni care au adus ASA pe podium, deci au calitate, 5 jucatori au fost declarati liberi….

    0
    0
  4. Poate ne uităm pe la portughezi brazilieni spanioli.Diviziile lor inferioare sunt pline de băieți care vor o relansare !!Aradul nu e un oraș să te facă de râs !!Dimpotrivă. !!Hotelurile de lângă. Mureș pot găzdui și familiști. Suntem în plină Europa și relații cultural -sportive pot crea și pentru ei locuri de munca. !! Să arătăm că avem și alte posibilități nu numai căpșunari. !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button