UTA AradzTOP ARTICOLE

Alexa: „Îi va fi greu UTA-ei să revină la promovare, dedic victoria galeriei lui Poli“





Dunărea Călărași a profitat de forma slabă în care se află formația alb-roșie și a plecat cu cele trei puncte de la Șiria. Călărășenii au ajuns astfel la cinci victorii consecutive și se anunță a fi una din formațiile cu pretenții la promovare.

Schimbarea sistemului tactic al UTA-ei nu l-a surprins pe antrenorul celor de la Dunărea, acesta afirmând că se aștepta și miza pe acest lucru, menționând de asemenea și părerea sa în ceea ce privește șansele echipei arădene la promovare. „Sunt bucuros pentru cele trei puncte importante, veneam după patru victorii, iar acest meci e un nou punct de plecare pentru noi. Din punctul meu de vedere, UTA-ei îi va fi foarte greu să mai revină în lupta pentru promovare. A pierdut foarte multe puncte și acesta a fost targetul, să o scoatem din lupta pentru promovare. UTA, Hermannstadt și Chindia erau contracandidatele noastre la promovare. Victoria este fără dubiu, am avut alte trei – patru ocazii mari pe lângă gol. Știam că Falub va schimba sistemul, pentru că acesta e sistemul lui favorit și am profitat de anumite spații care se crează când joci în aceste sistem. A fost un teren de joc excepțional, vreau să felicit autoritățile de aici, pentru că mă așteptam să fie mult mai rău. Poate, e cel mai bun gazon din liga a doua. Suntem în grafic acum, când am preluat echipa era la retrogradare, iar acum toate sunt bune și frumoase. Trebuie să rămânem modești, ne așteaptă o serie foarte grea cu Pandurii acasă și cu Poli Timișoara în deplasare, o echipă cu o galerie minunată ce îi împinge de la spate”, a declarat Dan Alexa.

Având în vedere că a activat mulți ani în fotbalul timișorean, actualul antrenor al celor de la Călărași a fost unul dintre adversarii istorici ai UTA-ei. Cu atât mai mult, succesul obținut de formația sa la Șiria a fost mai dulce pentru Alexa: „Pentru mine, ca polist, știu că nu sunt foarte agreat în Arad, dar ura sportivă pentru UTA va fi mereu. Așa am crescut, într-o rivalitate frumoasă până la un anumit punct. Fotbalul românesc are nevoie de echipe ca Rapid, Petrolul sau UTA în Liga 1, una e una și alta e alta. E o satisfacție, dedic victoria – știu că sunt arogant acum, dar asta e – suporterilor timișoreni și galeriei și cu asta basta. Asta o facem acum, de mâine redevenim modești”.

În fine, Dan Alexa s-a întreținut minute bine înaintea confruntării cu Cristi Todea, actualul antrenor secund al UTA-ei: „Au fost mai multe momente în care m-am întâlnit cu Todea, nu doar la Poli – UTA. El a fost un jucător foarte bun, apropiat de mine ca agresivitate, a fost un lider. Până la urmă, în teren e ceva, în afara lui, altceva. L-am respectat ca jucător, îi urez o carieră plăcută ca antrenor, pentru că el se confundă cu UTA Arad și îi urez baftă”.

16 comentarii

  1. Colac peste pupăză Alexa ne lauda gazonul !O dovada că ai noștrii nu. o AU cu mingia !Cu. aceștia trebuie lucrat FIN până în. iarna fara scandal cu drepturi financiare minimale să ne păstrăm blazonul In rest lucrat la liste. !!Nu e vina lor că au fost aleși !!Ba și noi i -am creditat pt.visul nostru !!Identitatea istorică nu e totuna. cu cea tehnica !!Sa fim întâi o foarte puternica echipa de B de care se tem alții NU să-ți spună din tren lumea că vine la. tine sa ia 3 puncte. !!Fotbalul e frumos că și în viața că poți lua totul de la început. !!HAI. UTA !!

    0
    0
  2. Falube, te-a citit Alexa! Lasă locul lui Todea, du-te la u Cluj, lasa-ne te rog…iar ție alexo îți dăm ce dam la toți timișorenii, știi tu ce!

    0
    0
      1. Nu e de vină, doar că putem pierde și cu Todea, dar poate chiar nu pierdeam, ai citit articolul? Zice pletosul că știa cum joaca Falub, deci e predictibil de alți tehnicieni! Tu crezi că Falub poate face mai mult că Todea cu acest lot?

        0
        0
      2. da-ne si noua lumina de la sefii tai care stiu tot … cum e cu transmisia la tv Arad si cine e de vina pentru situatia de la club?

        0
        0
        1. Luciane,daca esti neutru si independent,lumineaza-ne tu, te rog frumos, chiar tu,pt ca noi simpli ghibiti,mereu aceeasi nebuni frumosi,credulii,credulilor,prostii prostilor,usor de influentat ca si papusile marionete, intelegem doar ce vedem cu proprii ochi, sau auzim si ne dam uneori corect,sau prosteste cu parerea!
          Nu uit niciodata ce ai scris in urma cu putin timp,cand era clar ca functionam ca si un motor fara ulei:toti iubim UTA,patimas,poate prea patimas si trebuie sa ne acceptam uni pe altii,fara sa ne jignim!Ai spus atunci foarte bine!
          Hai Luciane!Porneste tu „Uraganul de la Navarrone”, si spune-ne te rog unde este nucleul neputintei??Fa te rog acest pas!Pt noi,cei care suferim!Probabil ca s-ar lamuri foarte multe,daca ceea ce stii,este dovedibil!
          Ceea ce se intampla acum,este din pacate inimaginabil!
          DAR CE SE INTAMPLA AICI,este de neconceput!
          Te inteleg perfect, ca deontologia meseriei tale,presupune o anumita neutralitate si in special voi,presa nu trebuie sa destabilizati!
          Vezi?De suparare,nici macar nu m-am gandit din ce cauza nici T.V.Arad nu a transmis,pt ca sunt prezent mereu la meciuri.Nici nu am bagat de seama initial ca pe turnurile de transmisie,nu era nimeni!
          Hai Lucian!Rupe coarnele boilor!

          0
          0
          1. nu am ce sa scriu ca vin liderii suporterilor si ma acuza ca va influentez, ca as fi formator de opinie …

            parerea mea despre viata este ca intr-o familie aradeana nu este loc de amanta care sa manance banii, copiii trebuie sa fie iubiti cu totii la fel si nu trebuie indepartati dupa ce te-ai chinuit ani de zile sa-i cresti, iar banii ar trebui sa fie gospodariti impreuna de parinti, fara ascunzisuri … o familie aradeana fericita trebuie sa realizeze impreuna o casa, sa sadeasca un pom si sa aiba grija de copii lor …

            0
            0
          2. De acord: „copiii trebuie sa fie iubiti cu totii la fel si nu trebuie indepartati”
            Adevarul e ca UTA o cam luat-o incet-incet in jos dupa ce io vindut pa Man si pa Petre. Sa nu mai fie…
            Haide UTA!

            0
            0
  3. La ce v-ati asteptat?Ca Alexa sa ne ridice osanale?A venit cu scop declarativ sa castige si a facut-o,fara discutie!Este un exemplu prin faptul ca nu i-i este frica de nimeni!Cui sa dedice victoria,pana la urma?Sa nu fim absurzi!Tiganiilor,a raspuns cu invartirea cutitului in rana noastra!
    Rivalitatea este cunoscuta,injurat scuipat,aruncate gunoaie si apa pe el,ceea ce noua ca suporteri adevarati,nu ne face cinste deloc,mai ales venind de la tribuna 1!
    Nu contest ca nu ar fi fost la fel si in cazul in care UTA ar fi castigat cu 10:0….Asta este!
    Insa lui Alexa i-a reusit”Veni,Vidi,Vinci”!In paralel,Ionut Popa dedica victoriile Recasului,d-lui Robu!
    Aici se face diferenta!
    La cum aratam,inca sper ca nu vom juca in liga a 3-a!O mica proba ar putea sa se intample peste 3 saptamani,in Cupa,atunci cand sunt sanse ca Lipova sa joace contra UTA-ei!Sa nu se lase din nou cu nasuri rupte!
    Oare nu se poate sa se faca ceva demersuri,ca macar in acest tur de campionat sa nu intalnim pe Poli?
    Sau macar atunci,in lot sa fie doar aradeni,inclusiv antrenori!
    Dar ce prostii gandesc?
    As vrea sa cred ca am febra si visez urat!Sper doar sa ma trezesc si sa cred ca am avut doar un cosmar,cu toate ca stiu ca traiesc realitatea!
    Doar la dezafilierea UTA-ei am mai gandit asta!

    0
    0
  4. PENTRU O PROMOVARE TREBUIE RĂBDARE ORICE ANTRENOR AR VENII.. AR VREA JUCĂTORII LUI… FALUB IA GASIT PE ĂŞTIA …CINE ŞTIE CE PREGATIRE AU FĂCUT.. NUBPOTI CERE LA FALUB SI LA NIMENI IN DOUĂ ETAPE CU JUCĂTORII ALESI DE ALŢI I SA FACI TREABĂ…. ASA CǍ TREBUIE CONDUCEREA SĂ EXPLICE DE CE SA AJUNS AICI??! CRED CĂ AVEM NEVOIE SI DE ALTĂ CONDUCERE NU DOAR TOT SCHIMBAT ANTRENORII

    0
    0
  5. PENTRU O PROMOVARE TREBUIE RĂBDARE ORICE ANTRENOR AR VENII.. AR VREA JUCĂTORII LUI… FALUB IA GASIT PE ĂŞTIA …CINE ŞTIE CE PREGATIRE AU FĂCUT.. NUBPOTI CERE LA FALUB SI LA NIMENI IN DOUĂ ETAPE CU JUCĂTORII ALESI DE ALŢI I SA FACI TREABĂ…. ASA CǍ TREBUIE CONDUCEREA SĂ EXPLICE DE CE SA AJUNS AICI??! CRED CĂ AVEM NEVOIE SI DE ALTĂ CONDUCERE NU DOAR TOT SCHIMBAT ANTRENORII

    0
    0
  6. Ne lauda gazonul pt ca au castigat ei aici ! E multa aroganta si sarcasm in declaratia lui ! Intoarce cutitul in rana cat poate , doar e polist din maduva ! A reusit acum si de fiecare data cand v-a reusi sa invinga UTA tot asa vor arata declaratiile lui ! Si de asta e fotbalul si rivalitatea sportiva frumoasa ! Daca v-om face echipa adevarata pt retur si v-om lua inapoi cele trei puncte atunci la fel vor fi declaratiile noastre ! Lasati-l sa se bucure acum . Are de ce…… din pacate ! HAI UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button