UTA Arad

Jorza, pe gazon după mai bine de o lună: „Momentan ar trebui să nu mai vorbim despre promovare, ci să luăm fiecare meci în parte”





Unul dintre dubiile lui Adrian Falub înaintea meciului dintre UTA și FC Călărași s-a risipit după câteva secunde de la primul fluier al timișoreanului Botaș. Practic, accidentarea prematură a lui Ionuț Tănase, l-a obligat pe antrenorul arădenilor să apeleze la Amir Jorza, fotbalist care nu mai evoluase în Liga 2-a de pe 12 august, în acea remiză (0-0 cu Metalogobus).

Fără o explicație clară, Adrian Mihalcea l-a trimis pe tânărul mijlocaș central la „satelitul” din Liga 4-a. Azi, acesta evoluat 90 de minute în eșecul, 0-1, cu Dunărea Călărași. „Mi-a lipsit mult Liga 2-a, așteptarea a fost destul de grea. Am intrat în minutul 3, dar eram pregătit să fiu și titular. Am discutat vineri cu domnul antrenor, mi-a spus că poate voi juca. Când m-a băgat în teren mi-a spus să fiu atent, să joc simplu prima minge și apoi o să prind încredere. Din păcate, contează mai puțin ce mi-a ieșit sau ce nu mi-a ieșit mie, atâta timp cât echipa a pierdut. Suntem într-o perioadă foarte grea, avem rapid nevoie de un rezultat pozitiv. Se știe că doar victoriile aduc victorii. Ne pare rău și pentru suporteri. Când echipa nu merge și nu avem rezultate, e normal să fie supărare și dezamăgire, mai ales la ce pretenții avem noi. Momentan, eu zic să nu mai vorbim despre promovare, ci să luăm și să încercăm să câștigăm fiecare meci în parte, să facem puncte și să ne apropiem din nou de primele locuri”, a menționat fotbalistul care a debutat în eșalonul secund la numai 16 ani.

Aflând că Dan Alexa a fost ironic după meci și a dedicat succesul poliștilor, tânărul arădean născut la Șagu a adăugat: „A făcut un gest urât, dar sperăm să ne luăm revanșa în retur și să-i închidem gura. Din păcate, nici nu mai contează dacă au meritat sau nu victoria, atâta timp cât punctele sunt la eu, nu la noi”.

Probabil, Jorza va fi titular și weekendul viitor, la Satu Mare, atâta timp cât accidentarea lui Tănase la gleznă pare destul de serioasă.









8 comentarii

  1. La Ceaușescu nu aveai mâncare dar acum cum ar fi apărut copii așa slăbuți ?Nici nu poți să le dai că pe timpuri slana. de 6 degete cu ceapa roșie unt galben sau sucuri dulci E vorba de masa musculara. Te uiți și la STHAL are momente când nu mai poate Trebuie sa te ajute și natura ! Te uitai pe vremuri nici AXENTE nu era prea mare dar când punea capac la mingie adversarul pierdea și prim-planul și mingia !!Este de ales intre cei tehnici și dotați fizic ! În B primează forța fotbal mai inveti !!Mi separe mai zdravăn DINCULESCU !!La iarna trebuie consultați profesioniștii ARADULUI în fotbal !!

    0
    0
  2. Copile dragă, noi nu vorbim de promovare, vorbim de retrogradare!!! La ceea ce (nu) jucați, doar retragerea unor echipe ne va salva! Momentan nu sunt cinci echipe mai slabe în liga a doua că voi, până și foresta a invins mioveniul pe care voi nu ați fost în stare! Ce promovare visezi că vorbim? Acasă, că aveți condiții și sunteți cel mai bine plătiți și fără întârzieri, da, ar trebui sa vorbim de promovare! Dar nu ne lasă lipsa voastră de valoare și nici implicare nu vedem! Ați fost prea mult lăudați și voi juniorii, dar sunteți mediocrii fata de alții. Că exemplu atât la Afumați cât și de la Călărași am primit gol de la juniori! Voi doar slăbiți angrenajul și așa slab!

    0
    0
  3. Cand la Elite 19 joci la Arad cu Jorza in teren si in casezi un rusinos 5-0 de la franarii clujeni,nu mai e nimic de spus…!Acum ,,muscatorii-al ce n-a marcat gol in cariera si era magnet de cartonase……,cel ce vreas bani pana la anul si el nu joaca papusarul…ori cucu ce rontaie balegar….++ STIU CA VA DOARE ADEVARUL si nu acceptati decat laudarea jucatorilor…..! La FOTBAL CONTEAZA MULT SI FIZICUL,vezi la germani..!

    0
    0
  4. Revenind la subiect..Observati cum comentatorii remarca mereu jocul bărbătesc nu. cotonogeala! La origini englezii l-au gândit că un rugby tot așa viril și forțos !Povesteau înaintașii noștrii când intră UTA peREPUBLICII duduia terenul !!Frații. BACUT ,portarul MARKY BONYHADY FARMATY VACZY senior Sa fi fost mai luminați cei care jucau și. selectau in anii 50 ? Se vede că DA. !!

    0
    0
  5. Messi, Iniesta, Xavi, Valbuena, Maradona, Roberto Carlos … În ceea ce priveşte înălţimea, FC Barcelona are cei mai scunzi jucători din 534 de cluburi analizate, cu o medie de 177,4 centimetri, aproape cu zece mai puţin decât formaţiile de la celălalt pol, austriecii de la Mattersburg şi ucrainenii de la Volin Luţk (ambele cu 186,7 cm).
    Așa că lăsați astea cu înălțimea și masa musculară…. Mingea trebuie să circule … Fotbalul nu înseamnă lupte corp la corp sau contact fizic permanent! Este inteligență, geometria spațiului, anticipație, fizică aerodinamică… Un antrenor ar trebui să știe și să fructifice calitățile jucătorilor pe care îi are: Asta face un antrenor!
    Dacă o să căutați sinonime pentru verbul A ANTRENA veți găsi:: a pune în mişcare, a suscita, a stimula, a dinamiza, a înflăcăra, a civiliza, a concepe, a confecţiona, a constitui, a crea, a cultiva, a disciplina, a educa, a elabora,..
    Jorza, Stahl, Dinculescu, Iuga, Prună, Toma, Burlă, Tănase, Miculescu, etc. sunt juniorii UTA-ei care trebuie ANTRENAȚI!
    Nu ajutați cu nimic voi cei care doar demolați!
    UTA nu are nevoie de asemenea comment-uri!
    Forza UTA! Spiritul UTA nu moare niciodată! Indiferent de Ligă!

    0
    0
    1. Acum ce facem comparăm UTA cu Barca? Aia-s mici dar au viteză, sau tehnică! Ai nostrii au doar fițe și aere!

      0
      0
  6. Da, Ioji are dreptate. Masa ca masa musculare, aia se face pe parcurs, dar ce ne facem ca, trebuie sa le ai si cu mingea cand o ai la picior , sa sti sa driblezi si sa dai o pase precisa la coechipier, daca nu le ai peastea, este greu in fotbal sa obti rezultate !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button