Fotbal judetean

Zărăndani tăioși, dar inconstați la Vamă: Victoria Nădlac – CS Ineu 0-0





Pe suprafața de joc foarte bună de la Vamă, Ineul s-a simțit destul de bine, însă doar pe reprize. Când a accelerat jocul, elevii lui Sculici au avut ocazii de gol, dar i-au și dat posibilitatea lui Dulhaz să se odihnească minute bune. Oarecum, gazdele au realizat că pleacă cu șansa a doua și au preferat să se apere cât mai atent și să profite de eventualele contraatacuri. Cum, însă, nici ineuanii nu au riscat prea mult, a rezultat o remiză albă ce e mai bună decât nimic pentru ambele combatante.

În prima parte, zărăndanii au avut două mari ocazii de gol. La prima dintre ele, Dulhaz a respins cu un ultim efort șutul din lovitură liberă a lui Georgiu, iar, câteva minute mai târziu, când s-a recunoscut bătut, a avut noroc că Mâneran a ratat cu poarta goală după pasa, e adevărat incomodă, a lui Păcurar. Șuturile de la distanță ale lui Puie și  Gyebnar nu i-au dat mari emoții lui Pușcaș, chiar dacă acesta a avut probleme la unul dintre degete.

Nădlăcanii au continuat să pună ceva probleme doar în urma fazelor fixe, dar și finalizări din afara careului, rămase fără rezultat. Ineul s-a pus să joace din nou de abia spre final dar Georgiu și mai ales Hulbăr (foto) au ratat ocazii importante. Cu 3 minute înainte de final, căpitanul vizitatorilor a scăpat singur în careu, dar a tras agonizant pe lângă colțul lung.

Astfel, partida s-a încheiat fără goluri, spre dezamăgirea tehnicianului echipei din Țara Zărandului. „Chiar dacă în multe momente ale partidei am jucat destul de slab, am avut ocaziile clare ale meciului și meritam toate punctele. Așa se întâmplă când nu toți jucătorii aleargă cât ar trebui, mă aștept mai mult de la echipa mea. Nădlacul nu ne-a pus mari probleme, dar nici nu ne-a lăsat spații prea multe în apărare”, consideră Cristi Sculici.

Nădlăcanii au rămas cu succesul în fața Felnacului, obținut în runda inaugurală a campionatului. „Ca nou promovată e bine că adunăm punct cu punct într-un campionat destul de tare. Echipa Ineului mi-a plăcut, are câțiva jucători rapizi, dar și cu știința jocului. Se vede că e obișnuită să joace mai sus, căci joacă un fotbal mai direct, în timp ce noi uneori credem că avem spațiul și timpul din Liga 5-a. Evident, nu este așa și azi ne putem declara mulțumiți cu punctul scos. Ei au avut ocaziile mai clare, noi, poate, un mic plus la posesie, sperăm să învățăm din aceste meciuri și în etapele ce vin să arătăm și mai bine”, precizat Rudolf Lakatos, tehnicianul „vameșilor”.

Formații:

Nădlac: Dulhaz – Taloș, Ad. Moț, V. Gabor,  Grasa – Gyebnar, Aldea (46 Harazin), Coriteac (61 Luculescu) – R. Lakatos, Puie, B. Vlad (57 Bălaș).

Ineu: Pușcaș – Voștinar, Zdrențan, Iaroș, Hulbăr – M Ponta, Spătaru – Dan Mâneran (35 Gligor, 78 Rădac), Georgiu, Balaci (63 Dragoș) – Păcurar (60 Belei).

Arbitri: Cristian Coroban – Cristian Căsuț, Alina Mihoc.

Observator: Marius Alexa, Daniel Scridon.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button