UTA Arad

Falub e liber să semneze cu U. Cluj: Prețul dezlegării contractului de UTA – 10 mii de lei în contul Asociaţiei Cetatea Voluntarilor! Botiș și Păcurar – „secunzii” lui Todea





În cele din urmă, drumul UTA-ei s-a despărțit oficial de cel al lui Adrian Falub. Conducerea clubului a anunțat de câteva minute încetarea raporturilor contractuale cu tehnicianul clujean și numirea lui Cristian Todea în funcția de antrenor principal. Lângă „Dulău” (re)apar arădenii Cristi Păcurar și Sorin Botiș, într-un staff foarte tânăr, dar ambițios. Iată mai jos comunicatul clubului arădean:

”Suntem în poziţia de a ne asuma o greşeală de strategie în ceea ce priveşte conducerea tehnică a echipei, în acest campionat. Considerând că pentru a obţine promovarea trebuie să ne bazăm atât pe un nucleu de jucători care să îmbine ambiţia tinerilor arădeni cu experienţa jucătorilor cu multe prezenţe în Liga I, cât şi pe o conducere tehnică experimentată şi conectată la fotbalul românesc, în momentul de faţă admitem că, cel puţin în privinţa antrenorilor, nu am ales calea cea mai corectă. Dacă în teren, la fotbalul de performanţă, valoarea individuală are un cuvânt greu de spus şi cu greu poate fi suplinită în totalitate de ambiţie, pe bancă trebuie să regăsim şi calităţi precum: caracterul, tactul, inteligenţa, respectul faţă echipă, culori sau oraş.

Aflat sub contract ferm cu clubul UTA, domnul Adrian Falub a plecat ieri din Arad fără acordul clubului. Ulterior s-a aflat că a făcut acest lucru pentru a semna cu alt club. Noi dorim ca domnul Falub şi alte persoane interesante să ştie că aici este UTA şi că la noi nu are deloc trecere un astfel de comportament! Dar pentru că am dorit să încheiem subiectul, în cursul zilei de astăzi, am încetat raporturile contractuale cu domnul Falub, după ce domnia sa, la solicitarea noastră, a achitat suma simbolică de 10.000 de lei în contul Asociaţiei Cetatea Voluntarilor pentru proiectul <<Cu drag pentru viitor>>, prin care se va renova compartimentul de Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Judeţean Arad.

UTA va merge mereu mai departe, ne anunţăm susţinerea totală pentru noul antrenor principal al echipei, Cristian Todea, căruia i se alătură în stafful tehnic Sorin Botiș, Cristian Păcurar. Suntem convinşi că în acest moment o decizie <<de suflet>> este soluția potrivită pentru clubul nostru și ne va ajuta să readucem normalitatea din punctul de  vedere al rezultatelor sportive.  Ne bazăm pe antrenori  dedicați total UTA -ei.

Îi rugăm pe suporterii noştri să stea liniştiţi: UTA este un club stabil financiar, cu datorii zero, în partneriat cu autorităţile publice locale şi cu sponsori importanţi cărora le mulţumim şi pe această cale pentru sprijin”.

Așadar, cea de-a treia experienţă ca antrenor a lui Adrian Falub la Arad, la UTA, s-a încheiat, oficial, după doar două meciuri şi tot atâtea înfrângeri, o aventură scurtă şi care, probabil, îi va reteza în viitor orice colaborare cu „Bătrâna Doamnă”. Dejeanul a decis să plece fără să anunţe de la Arad şi să meargă la Cluj Napoca pentru a negocia şi prelua pe Universitatea Cluj, club care evoluează în Liga 3 şi care are obiectiv promovarea în Liga 2.

21 comentarii

  1. Daca se sta financiar OK si sponsori sunt in jurul echipei de ce nu se fac eforturi sa revina UTA cit mai curind pe Motorul de ce nu se ajunge cu autoritatile locale la un compromis si sa revina totul la normal legatura dintre autoritati si suporteri

    0
    0
  2. Felicitari conducerii pentru acest comunicat, prin care isi asuma greselile.

    Bafta Todea
    Succes alaturi de Botis, Pacurar si Tapos

    Pentru noi doar UTA conteaza!

    0
    0
    1. Conducerea s-a spalat pe maini cu acest comunicat! Il vreti pe Todea, il aveti acum! Incearca sa se puna bine cu suporterii. Si ce-o iesi, or vedea… E extrem de rusinoasa postura in care i-a pus Falub!

      0
      0
      1. Foarte corect,dar mai bine mai tarziu decat niciodata!
        Acum,ca in sfarsit am mai scapat de niste mercenari,doresc mult succes lui Todea si ntregii echipe.
        Nu am vorbit niciodata despre conducere.Nici de bine,nici de rau,dar acum trebuie sa preia presiunea pe umerii proprii,sa asigure liniste lui Todea si sa devina un scut in jurul echipei impotriva se stie cui si din ce directie…
        Multa bafta!

        0
        0
  3. Hopa a reaparut pacurar, pacat ca numai e mara portarul la uta ca facea el cumva sa apara mara rezerva lui grahovac, lumea din arad care stiu cat de cat una alta stiu de ce

    0
    0
      1. Nu fi modest Pacurare!Lasa Nick-urile!Treci la treaba!Culmea ca esti disponibil la jigniri,dar in timpul instalarii la conferinta de presa,te urmaream occhio al penna!Te mananca degetele pe telefon!Doar la tine m-am uitat!Pt ca stiam ca pana la urma,cedezi!Nu fi frusrtrat!Priveste pozele de pe diferitele site-uri!Ia vezi reactiile tale pe Special Arad!
        Gopo,este mic copil!Daca vrei sa ne ajuti,lasa-ti mandriile personale deoparte!
        Si cat despre prietenia cu Giovanni Catantazaritti,consilier, personal,voi reveni curand!
        De aceea am spus ca nu discutam,nu te bravam,nu te dezevaluam!
        Daca te-ai inhamat,treci la treaba!Ocupa-te!

        0
        0
        1. Esti nebun? Postez de ceva vreme aici, cu mult inainte sa apari tu cunoscatorul lu peste prajit.
          Trebuie sa fii tare prost sa crezi ca sunt Pacurar.

          0
          0
  4. Doresc succes lui Todea,amicului de-o viata Sorin Botis cu tatal Petre (mare patimas) dar si prietenului Cristi Pacurar !Sanatate multa si bafta acestora ,inclusiv dorinta de victorie la Satu Mare.Cand v-a fi adus un varf veritabil,ca ce avem ne-au incaruntit…!Hai UTA !

    0
    0
  5. Peluzar fi tu linistit , ai tupeul barem sa spui numele ca asa cu nickuri multi pot vb si spune orice eu ce am spus stiu ce spun , nu ma intere de antrenorul pacurar chiar am spus uite ca a revenit e decizia celui care la pus

    0
    0
    1. @Marius Tamsa!Esti chiar copil mic?Postatorul este exact frustratul de Pacurar!
      Sa-l lasam sa se dezavueze!Poate ca intr-adevar reia controlul juniorilor din lotul mare!Nimeni,in afara de el,nu i-i cunoaste mai bine!Sincer!Ca la „Balcon are mari probeme”,se stie!Dar i-i doresc succes maxim!
      Chiar acesti copii au nevoie de el!Interesul comun este ca sa functionam!
      Repet,:succes maxim Cristi Pacurar!

      0
      0
  6. Toate bune, dar iar apare., in schema……Pacurar, omul care a risipit 3 generatii Atletico, pregatiti pe banii lui UTA. Si se spune ca avea procent din fiecare vanzare, (din cei 50% pentru Atletico). Este un ultim strigat de furie pentru Meszar, care isi impinge prietenul in fata, sa nu ramana „fara malai”, si, in plus da bine la ….CV lui Pacurar. care, acum reintra pe usa din fata, dupa scandalul cu ” experienta” sa de antrenor. Cit despre Cristi Todea ii urez mult succes, si ii sugerez :”sa moara pe mana lui”, …..nu pe lui Meszar&Dragan&Gradinaru &…Pacurar. Astia nu ii vor fi aliati, acum nu au avut ce face,la presiunea suporterilor l-au accepta pe Dulau. Cristi Todea trebuie sa fie mai dur, mai inflexibil, oricum promovare , anul asta nu se mai poate. Si inainte de toate trebuie „sa repatrieze” niste under 21, aruncati prin judet, mai buni si mai dotati fizic decit ce este azi , la UTA. Nu poate avea rezultate cu 2-3 de 17-18 ani, in teren. Inca odata Cristi iti doresc …Succes Maxim !

    0
    0
  7. Asta da !!! Inseamna ca Falub a avut contract beton !!! Conducere de nota 11 !!! Auzi la ei sponzorizare pentru spital !!!! Avem de toate teren de joc , de antrenament ,, jucatori de nota 10 ne mai trebuie ceva aparatura second de 10 mii lei de la BOC !!! Vai de capul nostru !!! In ce te-ai bagat Todea !!! Voi mai aveti incredere in Meszar et C.O !!!! Chiar ne meritam soarta !!! Eu propun ca ptr 10 mii lei sa facem o statuie ptr Meszar si Falca care o sa duca sportul aradean in secolul 19 !!!! RUSINE pentru noi toti !!!

    0
    0
  8. Sa nu spuna aradenii ca nu sunt un filantrop. Puteam directiona si aceste venituri infirme spre ” Fundația” Pro Arhitectura, cum fac cu mare parte din bugetul de milioane de lei, din care o mica parte sunt cheltuiti si efectiv pentru fotbal.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button