Liga a 3-a

Antrenorul Băleștiului îi avertizează pe lipovani: „Nu ne mulţumim nici măcar cu un egal”. Rezultatele serii în Liga 3-a (seria a IV-a)





Prima victorie stagională (2-0 cu Giarmata) le-a dat avânt gorjenilor de la Internațional Bălești înainte de deplasarea de la Pîncota. Precizând că Șoimii Lipova își permite „luxul” de a avea jucători cu nume în lot, antrenorul celor de la Bălești e foarte încrezător cu privire la șansele echipei sale în Podgoria arădeană. „Mergem într-o zonă a ţării unde fotbalul, şi la Liga a 4-a, dispune de mai multe fonduri. Îşi permit transferuri, îl au şi pe Dumitru Copil, care acum câţiva ani era considerat un viitor Hagi. Sunt anumiţi jucători care nu aleargă atât de mult, dar deschid foarte bine jocul, îşi pun în valoare colegii. Normal, poate să facă diferenţa la acest nivel. Ei pot să ia jucători şi de la Liga a 2-a, în schimb noi am completat lotul cu copii. Acum, depinde cât de repede înţelegem să progresăm şi să nu ne oprim. Nu ne mulţumim nici măcar cu un egal acolo. <<Sfătuitorii>> spun că e important să mergem să nu pierdem, dar pentru mine este important doar să câştig. Au fost şi la ultimul meci momente în care adversarul ne-a presat foarte tare, am şi suferit, dar n-am renunţat la ideea de a ataca. Pentru asta ne pregătim”, spune Dan Vasilică pentru gorjeanul.ro, înainte de meciul de mâine, cu „șoimii” lui Sabău.

Până una alta, în cadrul rundei cu numărul 5 a Ligii a III-a (seria 4-a) s-au disputat deja două partide, iar mâine se dispută alte cinci:

Millenium Giarmata – Cetate Deva   3 – 2

Ghighilicea 45 – pen., 58, Anagor 89 / R. David 7, 55

Becicherecu Mic – CNP Timișoara   0 – 1

V. Chera (83)

Mâine, ora 17.00

Șirineasa – ACSO Filiași

Șoimii Lipova – Internațional Bălești

CSU Craiova 2 – Național Sebiș

Ghiroda – Hermannstadt 2

Școlar Reșița – Gloria LT Cermei

CSM Lugoj stă.

Clasament provizoriu

Etapa următoare (29-20 septembrie): Filiași – CNP, Lugoj – Becicherecu Mic, Hermannstadt 2 – Reșița, Sebiș – Ghiroda, Bălești – Craiova 2, Deva – Lipova, Șirineasa – Giarmata. Gloria LT Cermei stă.

 









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button