Gabriel Bocșer, triplu medaliat cu aur la Europenele de gimnastică aerobică pentru seniori

Gabriel Bocșer, triplu medaliat cu aur la Europenele de gimnastică aerobică pentru seniori

La Campionatele de gimnastică aerobică pentru seniori de la Ancona din Italia, România a obţinut, duminică, medalia de aur şi de bronz în proba trio, aur în proba de grup, bronz în proba aero dance, bronz la perechi. Reprezentantul Aradului, Gabriel Bocșer, a luat nu mai puțin de trei medalii de aur.

Tot la seniori, sâmbătă, echipa României a câştigat medalia de aur, avându-l în componenţa pe Gabriel Bocșer alături de: Andreea Bogati, Lavinia Panaete, Lucian Săvulescu, Dacian Barna, Marian Broţei, Steliana Stoenescu, Bianca Gorgovan, Andreea Darie, Mădălina Cioveie, Cristina Nedelcu, Denisa Ganea şi Bianca Becze.

Duminică, Romțnia a cucerit titul de campioană europeană la proba de Grup avându-l în componență și pe Gabriel Bocșer, argintul l-a luat Rusia iar bronzul a revenit Ungariei și la proba Trio, probă în care România II, echipă alcătuită din : Gabriel Bocșer, Andreea Bogati, Marian Brotei au luat aurul, Rusia a cucerit argintul iar România I, în formula: Lucian Săvulescu, Dacian Barna, Lavinia Panaete au luat medalia de bronz.

Facebook Comments
0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.