Alte sporturi

Gabriel Bocșer, triplu medaliat cu aur la Europenele de gimnastică aerobică pentru seniori





La Campionatele de gimnastică aerobică pentru seniori de la Ancona din Italia, România a obţinut, duminică, medalia de aur şi de bronz în proba trio, aur în proba de grup, bronz în proba aero dance, bronz la perechi. Reprezentantul Aradului, Gabriel Bocșer, a luat nu mai puțin de trei medalii de aur.

Tot la seniori, sâmbătă, echipa României a câştigat medalia de aur, avându-l în componenţa pe Gabriel Bocșer alături de: Andreea Bogati, Lavinia Panaete, Lucian Săvulescu, Dacian Barna, Marian Broţei, Steliana Stoenescu, Bianca Gorgovan, Andreea Darie, Mădălina Cioveie, Cristina Nedelcu, Denisa Ganea şi Bianca Becze.

Duminică, Romțnia a cucerit titul de campioană europeană la proba de Grup avându-l în componență și pe Gabriel Bocșer, argintul l-a luat Rusia iar bronzul a revenit Ungariei și la proba Trio, probă în care România II, echipă alcătuită din : Gabriel Bocșer, Andreea Bogati, Marian Brotei au luat aurul, Rusia a cucerit argintul iar România I, în formula: Lucian Săvulescu, Dacian Barna, Lavinia Panaete au luat medalia de bronz.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button