UTA Arad

Trecut v.s. prezent: Gligor și-a înfruntat foștii colegi și s-a intersectat de multe ori cu actualul căpitan al „roș-albilor”





În echipa de juniori a clubului fanion, ce a înfruntat aseară, în joc școală, formația de Liga 2-a și-a făcut loc și Alin Gligor. Fundașul de 33 de ani a fost printre fotbaliștii pe care Adrian Mihalcea i-a pus pe lista de disponibilizați în vară, dar lucrurile nu au mers lin, atâta timp cât fotbalistul mai avea contract până în vara anului viitor cu UTA și a solicitat două salarii să semneze rezilierea. Clubul i-a desfăcut unilateral contractul, iar de aici s-a intrat într-un labirint al argumentelor și contraargumentelor avocățești, totul urmând să se tranșeze la comisiile federale.

În primă instanță, Gligor a pierdut, dar a făcut apel. Între timp, fostul căpitan se prezintă la programul echipei secunde, iar, ieri, a apărut pe teren contra foștilor săi colegi. E adevărat, nu a revăzut prea multe fețe cunoscute, însă s-a intersectat de multe ori pe teren cu actualul purtător al banderolei, Marius Curtuiuș. Experimentatul fundaș a fost schimbat după 65 de minute la capătul unei prestații destul de bune, însă e evident pentru toată lumea că ușile primei echipe îi sunt defintiv închise. Iar Todea și colegii săi de pe banca UTA-ei știu asta.









5 comentarii

  1. Dupa ce a fost capitanul echipei in sezonul trecut, a ajuns bataia de joc a decidentzilor,.. inseamna ca ceva nu este un regula in managementul resurselor umane la UTA! Pacat…:(

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button