UTA Arad

Debut stagional pentru Polgar pe un post pe care a jucat în urmă cu 5 ani: „Am pregătit ceva și a trebuit să jucăm altceva”





Au trebuit să treacă zece etape pentru ca Norbert Polgar să bifeze primele sale minute în acest sezon de Lia 2-a. Mai mult, arădeanul a evoluat 90 de minute la Snagov, pe un post pe care nu mai evoluase de câțiva ani și a nu a făcut-o deloc rău. „În Liga 2-a am mai jucat la FC Olt mijlocaș central, acum 4-5 sezoane, deci nu mi-este străin postul. Mă bucur că am intrat pe teren, căci m-am pregătit mereu cât am putut de bine și mi-am așteptat rândul. Nu știu de ce alți antrenori nu au apelat la mine, acum nici nu mai contează. A încercat să-mi fac cât mai bine treaba și o să joc unde e nevoie de mine”, a spus Polgar, care pe lângă postul de fundaș dreapta pe care l-a ocupat în ultimii doi ani în „alb-roșu” a mai fost folosit la Gloria Bistrița și ca fundalș stânga, sau mijlocaș dreapta.

Utistul regretă că nu s-a putut scoate mai mult astăzi la Snagov și încearcă și o explicație pentru asta. „Din păcate, toate săptămâna am pregătit ceva, iar condițiile de joc, mă refer la terenul foarte prost și vântul puternic, ne-au schimbat planurile. Ne-am angrenat într-un meci de luptă, și a ieșit această remiză ce nu nu ne mulțumește la ce situație grea avem în clasament. Chiar și așa, am avut ocaziile noastre, dar pur și simplu mingea nu vrea să intre în poartă. Suntem la al patrulea meci fără gol marcat și asta ne macină”, a adăugat experimentatul fotbalist.

Deși la un moment dat se spunea că trebuie să se opereze de menisc, Polgar nu mai simte dureri și e pregătit să pună umărul la revirimentul echipei. „Pe Pandurii trebuie să-i învingem cu orice preț. Nu mai avem scuze, cred că am pierdut destule puncte și am ajuns într-o situație în care nici în cele mai negre visuri nu credeam că ne vom afla. Se apropie și derby-ul cu Poli și avem datoria să ne mai reanilităm în fața suporterilor,dar și în fața noastră” , mai crede arădeanul.

 

2 comentarii

  1. Se menține instabilitatea plantata cu vreme in urma Revenirea cere din păcate efort dublu .Acum. focalizăm pe fiecare jucător !! SI. nu greșim acum trebuie formata familia din teren ..Am dori rezultate imediat. !!Tot experiență ne arată că nu se poate deocamdată. Formații fara niciun D-zeu. aduna puncte .Noi suntem UTA avem propriul nostru drum .Mai cu spini mai cu mărăcini reconstruim traseul care duce la normalitate . Abia atunci vom vedea o alta. UTA !!!

    0
    0
  2. Polgar a jucat putin in ultimul timp, el este un baiat de caracter, dar trebuie sa aduca ceva deosebit, cind joaca,, pentru ca nu mai este un tinerel. Jucand doar „sa nu greseasca” e cam putin, Un mijlocas central nu face doar faza de aparare, de la el, la o echipa ca UTA se cere si participare la atac.. Todea ii da o sansa sper sa tina de ea.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button