UTA Arad

Medie perfectă de un punct pe meci, criza continuă: Sportul Snagov – UTA 0-0





Chiar dacă nu a mai cunoscut gustul înfrângerii ca și în precedentele trei runde, „Bătrâna Doamnă” își continuă pasa neagră. Pe suprafața foarte proastă de joc de la Ghermănești, arădenii și-au creat ceva mai multe ocazii importante decât în ultimele partide oficiale, dar au și riscat în destule rânduri în defensivă în fața unei echipe Sportul Snagov vie, destul de incomode, dar cu destui fotbaliști fără experiență în momentele cheie ale partidei. Așa cum a pierdut pe final la Satu Mare, UTA putea da ea lovitura în penultimul minut de joc, dar norocul nu a fost de partea ei la bara lovită de Dinculescu, cu concursul unui adversar. „Roș-albii” ajung la 10 puncte în clasament (media fiind perfectă – un punct pe meci), rămân sub linie, la doar 4 lungimi de undă de ultimul loc.

Formații oficiale:

Snagov: Anca Trip – Şt. Vlădoiu, V. Lică, I. Şerban, Voineag  – Al. Radu, Cr. Munteanu – Alin Manea, Borţoneanu, Bustea – L. Dobre. Rezerve: Fila – Cornea, Nedelcu, Ionescu, Rusu, Neață, Priboi. Antrenor: Vivi Răchită.

UTA: Grahovac – Manea, Ciucă, Scutaru, Burlă – Polgar, Asani – Stahl, Toma, Cărstocea  – Curtuiuș. Rezerve: Barna – Dinculescu, Păcurar, Jorza, Florea, Buleică, Filaret. Antrenor: Cristian Todea.

Arbitri: Mihai Amorăriței (câmpina – Prahova) – Erchian Ionus (Constanța), Cristian Voicu (Focșani). Rezervă: Ionuț Iugulescu (Târgoviște)

Observatori FRF: Laurențiu Vărgatu (Brăila), Emil Tudor (Târgoviște)

Min.90+2 Final de meci.

 Min.90 Cartonașe galbene pentru Manea și Dobre după o altercație.

Min.90 Ocazie pentru UTA, Florea a șutat de la 20 de metri în blocaj și mingea a fost prinsă de Anca-Trip.

Min.88 Ocazie mare UTA, Toma l-a deschis pe Manea care a centrat în careu, Dinculescu a lovit cu capul și mingea care a fost deviată de un fundaș. a lovit transversala și a ieșit în corner. Cornerul a rămas fără urmări.

Min.85 Ocazie mare Snagov, Munteanu a reluat cu capul din 8 metri, Grahovac a respins în corner după un plonjon spectaculos. După corner, Dobre a șutat pe lângă poartă din interiroul careului.

Min.80 Lovitură liberă de la 35 de metri, lateral stânga, Burlă a executat pe jos, se arată offside la Toma.

Min.77 Ocazie pentru Snagov, Neață a șutat de la 25 de metri, poziție centrală, mingea trece pe lângă poartă. 

 Min.75 A doua schimbare la gazde, Rusu i-a luat locul lui Borțoneanu.

Min.73 Ocazie mare Snagov, Manea a greșit degajarea din careu și mingea a ajuns la șaisprezece metri de unde Bustea a șutat din voleu, balonul a lovit transversala și a ieșit în aut de poartă.

 Min.72 Ultima schimbare la UTA, a ieșit Cârstocea și a intrat debutantul Florea.

Min.69 Ocazie mare Snagov, o lovitură liberă de la 40 de metri, Voineag a șutat cu pământul la colțul lung, Grahovac a respins cu greu în corner, fără alte urmări.

 Min.64 Schimbare la UTA, Asani lasă locul lui Păcurar.

Min.63 Ocazie mare Snagov, după un corner, fundașul Șerban a reluat cu capul pe lângă poartă.

Min.60 Ocazie mare a UTA-ei, Curtuiuș a deviat la marginea careului după o pasă de la Burlă, Cârstocea a fost blocat de doi fundași și mingea iese în cerner, fără urmări. 

Min.57 Bate vântul destul de tare contra direcției de atac a utiștilor și asta încurcă și mai mult jocul de pase.

 Min. 55 Schimbare la gazde, a ieșit Alin Manea și a intrat Neață.

Min. 46 A început repriza a doua, Dinculescu a intrat în locul lui Stahl. Din păcate a trebuit să se solicite și a și venit un echipaj SMURD care îi face o investigație juniorului nostru.

Min.45+1 S-a încheiat prima repriză, scor alb. Stahl primește în continuare îngrijiri la marginea terenului, ambulanța s-a retras pe moment.

Min.45 Stahl primește îngrijiri medicale după o săritură la cap la 30 de metri de poarta adversă. Se aduce targa dar se solicită ambulanța, care a intrat pe teren. 

Min.44 Burlă a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, mingea a trecut la zece metri lateral de poartă.

Min.42  Cartonaș galben pentru Radu Alexandru după un fault la Toma.

Min.40 Lovitură liberă pentru Snagov, mingea a ajuns în careu, Grahovac a respins după ce în prima fază a scăpat mingea. 

Min.35 Joc haotic, UTA nu reușește să profite de faptul că în această repriză joacă cu vântul în spate.

Min.33 Al patrulea corner, de pe dreapta Burlă a executat în careu, Anca-Trip a reținut mingea.

Min.30 Polgar a șutat din marginea careului, fundașii au deviat mingea în aut. 

Min.27 Corner pentru UTA, Cârstocea execută, Scutaru a șutat dar a fost fault în atac.

Min.26 Ocazie pentru SnagovCiucă a greșit și Alin Manea a reluat de la 20 de metri, peste poartă

Min.25 Ocazie UTABurlă a șutat de la 20 de metri, mult pe lângă poartă.

Min.22 Ocazie UTA, Curtuiuș a centrat în fața porții, un fundaș a respins în corner din fața lui Toma. Burlă a executat două cornere de pe dreapta dar fără rezultat.

Min.21 UTA controlează jocul, dar nu reușesc să se apropie de poartă.

Min.20 Foarte multe pase greșite ale jucătorilor utiști. 

Min.15 Ocazie pentru Snagov, Dobre a șutat de la 20 de metri, peste poartă.

Min.13 Lovitură liberă pentru UTA, executată de Ciucă, fundașii echipei gazdă resping, Polgar faultează în atac.

Min.12 Ocazie mare UTA, Cârstocea a șutat de la margiena careului mare, pe lângă bara din stânga porții.

Min.11 Burlă respinge un șut în corner. Se execută de pe dreapta un corner, Manea a respins, a șutat Bustea și Grahovac a prins mingea.

Min.10 Galeria UTA-ei cântă.

Min.8 Lovitură liberă de la 35 de metri pentru UTA. Cârstocea a centrat în careu, Curtuiuș a lovit cu capul, fundașii au respins, faze se stinge cu un out de poartă.

Min.5 Lovitură liberă pentru gazde de la 40 de metri. Mingea este aruncată în careu, Manea a respins cu capul, faza se stinge cu un offside.

Min.1 A început partida. Gazdele joacă în albastru-roșu, UTA în roșu. Doar o sută de persoane în tribună, dintre ei și 10 arădeni. Terenul este foarte prost, denivelat, cu smocuri de pământ. bate vântul foarte tare.

49 comentarii

  1. Daca si acuma ne bate anonimi astia de la Snagov , o sa fie vai de capul lor, dar speram, speram si tot speram sa isi revina odata si odata !!! Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Teren prost neprost, baietii trebuie sa castige acest meci daca mai speram la ceva sperante de promovare !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA, HAI BAIETIII, VICTORIE !!!

    0
    0
  3. D-le Lucian, puteti afla daca SMURDul , care a plecat de 5 min, l-a luat si pe Stahl?Multumesc.
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
      1. Am inteles ca Stahl e ok.Ma rog,cat se poate,avand in vedere circumstante le. Si credeti-ma,la momentul cand am postat ,SMURDUL plecase de 5 min. Si cei din tribune comentau…
        HAIDE UTA,!!!

        0
        0
  4. Mai exista doar un junior pe banca-Jorza- Fereste-ne Doamne sa se accidenteze cei sub 21 ani, din teren ! O echipa ciudata facuta de Todea, care pare ca vrea doar 0-0. Din comentariile Radio Timisoara si live-prosport nu sint semne ca UTA poate ataca. Din fericire-pina acuma- si gazdele, si ele, par impotente, in atac. Ciudat este ca joaca Crastocea si sta Pacurar. Ca pe dreapta joaca manea, etc…Il inteleg, cumva, pe Todea, si, sincer nu il inteleg. Ce vrea el azi ? Sa speram ca norocul se va abate si spre UTA

    0
    0
  5. Iar deștepții care știu face echipa mai bine…lasa-ti antrenorul care a lucrat cu ei toate saptamana, sa hotărască el care e mai în formă..

    0
    0
    1. Bah nu tre sa fiu destept ca sa vad ca aia ne calaresc cu polgar si asani la mijloc. Imi pare rau, dar a gresit flagrant azi echipa. Ai avut azi 6 fundasi in primul 11.

      0
      0
        1. Nu, dar uite ce pârț de meci am facut azi cu așezarea fantomă. Noi trebuie sa castigam meciuri, adica sa marcam goluri, adica sa mearga mijlocul. Cu oamenii de azi de la centru nu s-a putut face asta. Plus ca deja a nu stiu cata oara s-a dovedit falimentară strategia cu un varf. Doar 4-4-2 sfant merge la noi. Am stiut de la inceput ca scoatem maxim 0-0 azi.

          0
          0
  6. Ce umilinte traim.se urineaza toare cartierele bucurestiului pe noi.acum 4 ani eram kam tot acolo dar cu un buget de zece ori mai mic.sant prieten cu cei di club dar….sant depasiti de situatie

    0
    0
    1. Aproape de acord.Fiti sigur ca nu se pisha nimeni pe dvs.Ci dimpotriva,joaca cu ambitie marita.
      HAIDE UTA!!,

      0
      0
  7. S-a terminat 0-0. Cind vii dupa 3 infrangeri , e de bine, cind joci, la Ghermanesti , cu Snagov,…e de rau. Todea a vrut 1 punct, si l-a luat. Nu valoreaza nimic, daca etapa viitoare nu castiga. Un punct , daca ai fi ratat, ai fi fost aproape de victorie era (alt)ceva. Dar Todea a jucat inchis. E optiunea lui, nu il critic. dar daca etapa viitoare va fi tot asa, voi incepe sa am indoieli, mai ales ca a spus : „nu imi asum acest lot”. Trebuie sa fim realisti, acest lot nu este de un loc in subsol. Dar 0-0 , azi, pare un rezultat pozitiv. valorile s-au cam egalizat, A inceput sa dea gol , pina si Suceava, deci nimeni nu se va (mai) preda , fara sa joace. Ca un punct negativ, constat o linie de aparare defensiva, o echipa inbatranita,, nu prea constructiva, apoi il vad in teren pe Crastocea si pe banca pe Pacurar..Cit despre juniori, pacat ca s-a accidentat si Stahl, si asa sintem slabi la acest capitol

    0
    0
  8. Cu începătorii,slabii pregătiți din conducere nu batem pe nimeni…zero barat,astăzi a facut echipa pe stilul lui când activa ca și jucător…toată lumea în tranșee…stilul Mediaș,decât sa te uiți la meci mai bine te uiți la filmul un avion la barieră…

    0
    0
  9. 0-0 locul in clasament e rau rau rau. Sa ne multumim ca exista UTA, sa fim fericiti ca Weekend de weekend vedem un fotbal asa cum e el dar nu vedem pe oricine CI pe UTA. Da, e foarte rau ce se intampla avem bani dar jucam prost prost prost, Sa fim un exemplu ca suntem langa echipa asta si la RAU nu doar la BINE, asa ca e momentul sa demonstram tuturor chiar si jucatorilor care joaca foarte foarte rau ca iubim echipa asta si sa o sustinem la Timisoara in numar mare. Da sunt rivalii nostrii dar trebuie sa fim sinceri si sa apreciem ce se face acolo, echipa sustinuta de suporteri , meci de meci langa echipa si cel putin pe stadionul Facultatii a fost cat de cat plin.
    Da, e un moment greu, echipa nu da sperante de redresare intr-un timp scurt, mergem inainte… campionatul e lung si nu se stie ce se poate intampla!!!

    0
    0
  10. 1 punct e coaja. de pâine pe care și noi și săracul trebuie S-o prețuim in vreme de restriște. !!

    0
    0
      1. Eu am sustinut de la inceput sa il pastram pe L.Rosu, dar daca tot s-a schimbat, sa avem putina rabdare. Nu poti schimba antrenorul la fiecare 3 etape.

        0
        0
  11. Nu am batut nici acuma , nici pe copii astia de la Snagov care au decat 21 de ani !!! Sa joci cu atatia jucatori cu experienta de liga1a si sa nu poti castiga cu copii astia, pai ce sa mai zic etapa viitoare , in care v-om avea cu Pandurii Tg. Jiu ,o echipa care a luat bataie acasa si va veni la Arad sa ia puncte ca deobicei !!! ALO , TREZIREA BAIETII ,pana cand o tineti asa din mai rau in mai rau ???

    0
    0
  12. Ca pe vremea lu gaby biro atunci jucam cu 7 fundasi daca pica ceva la noroc daca nu asta e liga3 cu sebis lipova si cemei macar nu mai avem nevoie de avion .Nu o jucat cireasa de pe tort de asta nu am castigat?

    0
    0
  13. Un 0-0 rusinos si-n plus ,,mjusculita,, Sthal s-a accidentat…..!De am bate pe pandurasi,ca retrogradarea ne canta la use…!Hai UTA !

    0
    0
  14. Parerea mea e ca situatia e NASOALA. Daca n-ai lot,sau antrenor, ori bani sti unde-ibuba.La noi, in schimb,nu sunt convins ca stim care-I baiul. Bani cred ca sunt.Ca d-aia au venit niste….Ma rog.Peste tot in jurul capital ei, am intrat pe gratis ,Deci nu finantarea ar fi problema.Primar,stadion etc,nu tin de evolutia echipei.Deci? A,am uitat.Conducerea? Si ea la gramada,cu restul.
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  15. Am reușit un punct pe un teren aproape impracticabil. Și vântul puternic a influențat calitatea jocului, prima repriză l-am avut noi în spate, ne-am creat câteva oportunități, însă nu am fructificat. În partea a doua am ajuns puțin mai greu la poartă, și totuși puteam înscrie prin Dinculescu. Din păcate și din fericire, am reușit doar un punct, dar sperăm să reprezinte un pas înainte pentru următroarele etape”, a punctat Todea. vai de noi…………

    0
    0
    1. Se vede ca ati fost si dvs. la meci.Un pic subiectiv,care utist n-ar fi ?, cu privire la mitanul secund. Va felicit pentru postare.
      HAIDE UTA!!,

      0
      0
      1. Scuze.Deh, neatentia?.Asa se explica subiectivismul.Repriza a doua , cu siguranta, nu se reduce la ratarea din final. Ca sa fiu elegant, as zice ca n-am aratat ca o echipa.Ceva experimental, de inceput de perioada de pregatire.
        HAIDE UTA!!!

        0
        0
  16. Daca nu bate pe Pandurii la Siria ,etapa viitoare , acesti jucatori, vor infunda UTA. si mai rau spre lupta la retrogradare !!! Sper sa isi faca reaparitia Stratila Sorin pt. ca este mare nevoie de el in teren. Daca nu au fost in stare sa bata Snagovul ,pe copii aia de 21 de ani majoritatea, pai cum naiba o sa castige cu Pandurii o echipa cu jucatori cu mult mai experimentati decat ai Snagovului !!!??? ALO , TREZIREA DOMNILOR , BAGATI MINGEA AIA NAIBI IN ATE ODATA !!!???

    0
    0
  17. Un rezultat foarte bun pt. Snagov acest 0 – 0 cu UTA. pe teren propriu, dar sa vezi etapa viitoare cand vor juca la Targoviste cu Chindia ca, fara 4-5 goluri nu scapa de umiliti ce vor fi !!! Pt. ca, UTA. mea, nu a fost in stare, de fapt jucatorii , sa le dea macar un gol si sa castige !!!!

    0
    0
  18. Pasional Nelu ăsta cu UTA lui….Este varză UTA, se bate cu Foresta la retrogradare ! Este la 3 puncte de Foresta care în primele 4-5 etape lua de la 6-7 goluri în sus !!!!

    0
    0
  19. Eugene, stai acasa tată… daca bateam azi? Nu-ti vedeam numele pe site– halal suporteri. Nu meritati UTA asa cum e ea, buna rea!!!

    0
    0
  20. Unde sunt oare arădenii noștri??? Aducetii înapoi pe toți, așa cum erau ei macar ne băteam iar la un loc de baraj sau in cel mai fericit caz promovam direct. Ați adus epave de fotbaliști pe bani mulți. Sa va fie Rușine ca va bateți joc de UTA.

    0
    0
  21. Vai de noi !!! Mari zbateri pentru nimic. ” Nu-mi asum lotul” a declarat Todea. Inseamna ca ii este frica. De aceea a si jucat azi cu 6 fundasi. Personal nu vad ce ar putea face Todea pentru echipa. Poate este mai demoralizat el decat jucatorii. Nimic nu-l recomanda pentru postul de antrenor principal. Degeaba vrei , trebuie sa si poti. Ca a fost secund vreo doi ani ??? Al cui secund ??? Hai sa fim seriosi. Ionut Popa- cel mult hulit de galerie- face minuni la Poli Timisoara unde jucatorii nu sunt platiti de vreo 6 luni de zile. Am inteles ca era dispus sa vina gratuit sa antreneze UTA. Perspective sumbre !!! Asta vad.

    0
    0
  22. Putini il cumosc mai bine pe Cristi Todea si tin la el. mai mult ca mine. Il stiu de la 14 ani,de pe terenurile de juniori, in echipa la Tisza. .L-am urmarit mereu, la UTA,prin Elvetia, prin Italia,iar la UTA, la Medias. Experienta castigata in teren a fost mare. Azi e antrenor, si orice antrenor vrea echipa serioasa si muncitoare. Azi i-a bagat pe unii, care pun osul, desi sint intre ei si dintre cei care stau prost cu tehnica. Dinculescu a dat o bara, dar si Snagov a avut o bara. Sintem egalii unora slabi. UTA va trebui , de acum inainte sa si castige, pentru asta e nevoie si de Stratila si de Florea, si de un mijloc cu participare activa , la atac. NU AM DAT GOL DE 380 MINUTE ! E incredibil !. Cred ca la meciul urmator va trebui ca Todea sa ii aiba in vedere si pe Pacurar, si pe Hlistei, si pe Florea, si pe Stratila, sper ca Stahl sa se refaca, iar Pruna sa isi revina rapid. Daca acum nu incepem urcusul vor urma clipe dramatice. Toate echipele joaca fotbal deschis, lupta, pina si Suceava a inceput sa bata. .Cred ca sta in puterea lui Todea sa puna in teren o echipa care sa poata, care sa vrea si care sa dea macar 2 goluri pe meci. Altfel vom lupta la retrogradare si nu il vad stand mult la echipa. Inlocuirile, in situatia de acum a lotului sint foarte importante, ca unii nu pot mai mult de 45-60 minute. Cristi Todea iti doresc din suflet sa reusesti. Si cind zic asta nu ma mai gandesc la promovare si la o clasare decenta si un joc de atac, eficient

    0
    0
  23. Am vazut multe la viata mea. Si in fotbal si in alte cele. Dar stiu un singur lucru ; castiga acei care au curaj si risca !!! Daca vrei sa castigi ataca !!! Cu toate liniile. Daca ti-e frica si nu-ti asumi niciun risc mai bine lasa pe alti. Care au curajul necesar. Bataliile nu se castiga cu oameni fricosi sa nu piarda ci doar de catre cei care vor , pot si au curaj !!! Viata insasi este o lupta. Daca nu lupti ai pierdut din start. Asa-i si la fotbal. Castiga cine are curaj si lupta pana la capat. Hai UTA !!!

    0
    0
  24. Si eu il cunosc pe Todea de pe cand avea 4-5 ani.A crescut sub ochii mei, batand mingea pe Kartodromul vechi.Se distingea prin faptul ca de mic era artagos si bataios,in sensul bun al cuvantului.
    Liviu Giurgiu,locuind tot acolo,facea cu toti copiii,adevarate antrenamente,inclusiv Lab-Tenis,cum se spune pe la noi.(tenis cu piciorul).
    De fapt acolo era locul de joaca al copiilor care locuiau prin zona.
    Gasca se spargea tarziu seara,cand aparea tatal lui Cristi si i-i imprastia pe la casele lor.
    Problema pe care o vad insa la el,nu este capacitatea lui de antrenor,ci diferenta intre temperamentul sau de jucator activ si cea de antrenor devenit principal.
    Fiind antrenor secund al UTA-ei,in mandatele celor deja stiuti,mi-e teama ca nu are cum sa produca acel soc dorit la schimbarea unui antrenor,fiind de al casei,deci cunoscut.
    Cum am mai spus,mi-e greu sa cred ca se va putea impune in fata lui Carstocea,Buleica,Ciuca,Scutaru sau Grahovacz.Pt asta trebuie sa fie rau(in sensul corect) si sa taie in carne vie..Nucred ca Mihalcea a fost „sapat” de catre elefanti,dar Todea ar putea fi,din pacate!
    Trebuie sa fie sustinut in deciziile sale,chiar daca si mie mi s-au parut ciudate cele de astazi,in alcatuirea formatiei de start,dar staff-ul stie mai bine decat noi,mancatori de seminte…Stiti cum se spune:Roamania are cca 21milioane de locuitori dintre care 2mil se pricep la femei,vre-o 5 mil. la politica si restul la fotbal!
    Deocamdata,nimic nu ne arata un reviriment serios.La Satu Mare,poate ca puteam sa ciupim un egal,dar la Snagov,daca suntem cu picioarele pe pamant si sinceri cu noi insine si daca ne luam dupa posesie si ocazii ratate,trebuie sa fim multumiti cu acest 0:0….
    Si apoi,cine crede ca Pandurii vin la Siria ca sa se plimbe,se inseala amarnic!
    Un alt meci de 1,X,2 din pacate!
    Mult succes UTA,mult succes Cristi Todea!Nici bolnavii de la reanimare nu au nevoie de atat oxigen,cat are nevoie UTA acum!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button