Fotbal feminin

Evoluții diametral opuse pentru echipele de fete ale Aradului: Piroș Security – distrugătoare la Târgu Mureș, Ineul nu s-a regăsit nici în Dealul Florilor





Colege de eșalon din acest an competițional, AC Piroș Security și CS Ineu au obiective diferite și arată ca atare. „Leoaicele” vor să urce în Superligă, în timp ce zărăndancele fac schimbul de generații și încearcă să se mențină în Liga 2-a.

Pentru președinte: Ladies Târgu Mureș – AC Piroș Security  0-13

„Bolidul” lui Gigi Cameniță este la a doua rundă în care depășește cota celor zece goluri marcate. La Târgu Mureș, arădencele conduceau cu 7-0 încă de la pauză și au oprit „motoarele” de abia la 13-0. Olariu și A. Bălaș au reușit câte o „triplă”, Danciu – „dubla”, iar Liheț, Vanu, Marcea, Chiș și Magocs au înscris și ele câte un gol. Operat de cataractă la mijlocul săptămânii, antrenorul Gigi Cameniță a fost alături de echipă și îi dedică succesul lui Pavel Piroș: „Președintele nostru trece prin momente destul de grele, s-a operat și e internat în spital de zile bune și vrem să-i dedicăm această victorie. După cum o spune și scorul, nu am avut nicio problemă azi, fetele se rodează, le integrăm și pe fetele noi și așteptăm cu încredere duelurile directe pentru primul loc”.

Doroti – Magocs, Bajko, Marcea, Dobrea – Olariu, Liheț, Chiș, Vanu – A. Bălaș. Danciu, plus Bodnar, Țânțar și Neducsin a fost echipa aliniată de Piroș Security în această dimineață, în Transilvania.

Victime sigure la Baia Mare: Independența – CS Ineu 15-0

Pentru al doilea meci consecutiv, „alb-albastrele” au încasat 15 goluri, fiind evident că vor de suferit mult în acest sezon. „Pe lângă faptul că am întâlnit o echipă foarte bună, poate cea mai bună pe care am văzut-o eu în liga secundă, e clar că în această formulă nu putem emite multe pretenții. Încercăm să creștem fetele tinere din lot, dar la rezultate pozitive e greu să ne gândim în acest moment”, a spus antrenorul Cristi Sculici, care în această dimineață a contat pe: Măcelaru – Vamanu, Strifler, Mihăieș, Preală – Cristea, Onișor (Andreș) – Ungureanu, Kruger, Muj – Ancăș.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button