UTA Arad

Manea, fundaș dreapta după doi ani: „Orice meci devine crucial pentru noi, inclusiv cel de Cupă”





Mevlan Adili a strâns patru cartonașe galbene în primele nouă etape, iar în cea de-a zecea și-a ispășit suspendarea. Astfel, Cristi Todea a fost nevoit să găsească un alt fundaț dreapta și a apelat la Alexandru Manea. Acesta mai jucase pe acest post în Liga 2-a, în tricourile celor de la ACU, Poli Iași, FC Caransebeș, dar și la UTA în câteva partide. „Roland Nagy m-a folosit în bandă acum doi ani de zile când a mai lipsit Polgar. E un post pe care am jucat destule partide și, ieri, chiar m-am simțit bine acolo. Păcat că nu am reușit să-mi aduc mai mult contribuția și pe faza de atac, căci aveam mare nevoie de un gol”, spune fundașul „roș-albilor”.

Ca și macedonianul Adili la Târgoviște, Manea ar fi putut fi decisiv pentru utiști pe final de meci pe terenul execrabil (n.a. foto2) de la Ghermănești – Snagov cu centrarea de la bara lovită de Dinculescu. „Din păcate, e o perioadă în care nu intră mingea în poartă. Eu spun că am făcut tot posibilul să câștigăm pe o suprafață de joc cum nu credeam că o să întâlnim vreodată în Liga 2-a. Astfel de terenuri, practic fără iarbă, nu ar trebui niciodată omologate. E greu să joci fotbal în aceste condiții, nu știi niciodată cum îți sare mingea. Dar, totul e istorie acum, rămânem cu un singur punct ce nu ne încălzește deloc la ce situație grea avem în clasament”, a adăugat utistul.

Pentru „Bătrâna Doamnă” urmează trei meciuri în zonă, la Sebiș, în Cupă, la Șiria, cu Pandurii și la Timișoara, în derby-ul cu ASU Poli. „Orice meci devine crucial pentru noi, inclusiv cel de Cupă. Chiar de miercuri, trebuie să marcăm și să câștigăm pentru a ne recăpăta moralul și încrederea ce ne lipsesc puțin după seria negativă. Deocamdată, ne concentrăm pe cele două partide oficiale de săptămâna viitoare, derby-ul de la Timișoara e încă departe. Eu rămân la dispoziția antrenorilor, joc când și unde e nevoie de mine”, a adăugat Manea.









4 comentarii

  1. Bravo .asa ar trebui procedat cu jucatori crescuti la arad sa avem jucatori din zona nu din alte meleaguri . pt ca jucatori veniti din alte zone numai la venit se rezulta

    0
    0
  2. Bine nici Manea nu-i usa de biserica știm ca ia trecut glonțul pe la ureche ,dar tot un fotbalist slab rămâne ,a mai rămas cred cai sifonul lui Meszar!

    0
    0
  3. Pe unde va cam prins Sebisul,a-ți cam luat-o de ei!!! Anul acesta varza pentru voi ;))
    Punem pariu ca din 2 meciuri din liga a II-a, nu scoateți niciun punct !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button