Rugby

Act de prezență pe Litoral: CS Năvodari – CS Unversitatea Arad 79-7





La cum a început, noul sezon nu pare a fi diferit de precedentele pentru echipa de rugby a Aradului. CS Universitatea a făcut act de prezență pe terenul celor de la CS Năvodari, în prima rundă a Diviziei A, rezultatul fiind unul sever: 7-79!

Formația de pe Litoral, una dintre favoritele la promovarea în Superligă, și-a trecut în cont nu mai puțin de 11 eseuri, în timp ce pentru „studenții” arădeni a culcat balonul în terenul de țintă advers doar Daniel Stoica, iar antrenorul-jucător, Marian Grindei, a reușit transformarea. CSUAV Arad aînceput în formula: Grindei, Tuca, Dancu – Cristea, A. Farcaş – Maxim, Postolachi, Stoica – Perici, Nastiuc – Szucs, C. Farcaş, Faraoussi, Craiu – Cleics, pe parcurs mai intrând în joc: Marinca, Gabor şi Roşian.

Cele întâmplate la Năvodari pot fi perfect sintetizate de declarația lui Grindei din săptămâna premergătoare jocului: „Ne continuăm parcursul cum putem mai bine, cu băieți tineri, plătiți simbolic, încercând să compensăm prin muncă și talent ceea ce au alte echipe din Divizia A, jucători cu o carte de vizită în spate, plătiți pe măsură. Din păcate, până nu rezolvăm problema salarizării, nu puteam ataca Superliga”.

Sâmbăta viitoare, arădenii vor încerca să se revanșeze printr-un rezultat bun în fața Gloriei Buzău, cu ocazia primului meci pe teren propriu (la Sânnicolau Mic, de la ora 10) din acest campionat.









Un comentariu

  1. Bani aruncati pe apa sambetei…pentru rugby. Chiar nu inteleg cum un sport fara minim viitor in Arad este tinut in viata, in timp ce altele sint abandonate, desi au traditie si rezultate

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button