Baschet

Duș rece de la apărare: FCC ICIM Arad – Olimpia Braşov 80-94





Nu prea s-au aliniat astrele pentru FCC ICIM Arad în primul joc al sezonului Ligii Naționale de Baschet Feminin. După cum a decurs primul sfert, nu se întrevedea un succes chiar atât de clar al ocupantei locului 3 în stagiunea precedentă, la Arad. Dar cum în apărare arădencele au fost praf, dovadă că Braşovul a terminat la 6 puncte de sută, lucrurile s-au clarificat repede. Sau mai precis în intervalul dintre minutele 10 şi 20, când trupa de sub Tâmpa, cu Durett, Pesovic sau Irimia în prim-plan, a făcut legea şi s-a desprins la o diferenţă ce nu a mai putut fi recuperată de gazde.

La FCC ICIM Arad au funcţionat doar Wingate şi Tavic, iar absența căpitanului Hadzovic s-a simțit din plin. Se poate spune că cele 80 de puncte marcate e un prag, totuși, bun, dar nu același lucru se poate spune despre maniera în care „galben-albastrele” (nu) s-au apărat în această seară, în fața a 800 de privitori curioși de potențialul noii echipe a Aradului.

Dușul rece venit devreme în campionat poate trezi la viaţă o echipă cu care Bogdan Bulj va avea mult, chiar foarte mult de lucru.

Formații și marcatoare:

Arad: Wingate 20, Tavic 15 (1×3), Nagy 14, Mercea 10 (2×3), Montgomery 7 (1×3), Vernet 6, Ferenczi 5 (1×3), Ciotir 3 (1×3). A mai jucat: Zidaru

Braşov: Durett 25 (1×3), Pesovic 17 (3×3), Irimia 16 (1×3), Handford 13, Higgins 12, Kazlauskaite 5 (1×3), Dănălache 3 (1×3), Moraru 3 (1×3). Au mai jucat: Brezoi, Pop









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button