Fotbal judetean

Criș și Sântana joacă cu titlul de campioană de toamnă pe masă. Modan – Capătă, ce duel la vârful clasamentului golgheterilor Ligii a 4-a!





Cu Zăbraniul măcinată de probleme de efectiv și, implicit, în scădere de turație, reflectoarele în Liga 4-a Arad rămân puse pe Crișul, Sântana și Pecica. Etapa cu numărul 8, aduce confruntarea de la vârf, între singurele formații neînvinse în această stagiune, care – practic – joacă cu titlul de campioană de toamnă pe masă.

După un start perfect, gazdele par favorite. Nu au probleme într-un lot ce mustește de fotbaliști care au evoluat în ligile superioare, iar moralul și încrederea sunt și ele la cote ridicate. „Pentru noi este un meci obișnuit de campionat, nu pot să afirm cu certitudine dacă avem în față cel mai puternic adversar de până acum. E cert că întâlnim o contracandidată la promovare și trebuie să câștigăm. Dacă vom obține toate cele trei puncte, devenim favorită la locul 1. Însă va trebui să rămânem la fel de concentraţi în continuare, deoarece avem experiența neplăcută din sezonul trecut. Dar și dacă rezultatul va fi unul negativ ne vom ambiționa și mai tare. Avem ca obiectiv promovarea și abordăm fiecare partidă la victorie. Pentru noi e important ca la finalul campionatului să fim pe primul loc”, susține Daniel Cherecheși, managerul liderului din Chișineu Criș.

Chiar dacă nu o spun răspicat, „uniriștii” se gândesc la o primă poziție în clasament sau cel puțin își dorește să facă din acest sezon unul mai palpitant. „Pentru noi următorul meci e cel mai important, nu abordăm diferit partidele în funcție de adversar. Sigur, mâine vom evolua împotriva uneia din cele mai bune echipe din acest campionat, referindu-ne aici la lot și organizare. Dacă vom obține un rezultat pozitiv, va însemna că putem să terminăm pe primele trei locuri. În caz contrar, va fi greu să mai sperăm la vârf, mai ales că cei de la Criș se vor distanța în clasament. Oricum, noi avem ca obiectiv un loc în primele patru echipe, avem o strategie în această privință și, prin urmare, rezultatul de sâmbătă nu ne va influența din acest punct de vedere. Dar, sigur, vom vedea mai exact pe unde ne situăm în acest campionat”, a fost replica lui Cătălin Puia, managerul celor de la Sântana. Istin, Mateiu și Stanciu vor absenta din echipa lui Donca, în timp ce Pleșca și Csurka sunt incerți până la ora (11) de începere a partidei de pe arena din Chișineu Criș.

Combatantele beneficiază de doi atacanţi în mare formă în acest start de sezon. Nicu Modan și Alex Capătă împart prima poziție în clasamentul golgheterilor cu câte 15 reușite, iar mâine speră să-și îmbunătățească media. „Sigur, Nicu e un marcator pur sânge, dar nu cred că aici va fi cheia partidei, mai ales că noi îl avem și pe Cigan în față. Totul va depinde de concentrarea echipei în ansamblul ei la acest meci”, a opinat Cherecheși, completat fiind și de Cătălin Puia: „Inspirația antrenorilor, forma de moment a jucătorilor si concentrarea vor fi cele care vor decide acest meci, nu un singur om de lao echipă sau alta”.

Formații probabile:

Crișul: Mucha – Ciornei, Al. Pavel, Maghici, Jude – Fl. Drăgan, Clej, L. Todea, Gâlcă – Modan, Cigan.

Sântana: Csurka – Toader, Pleșca, Peia, Paven – Avrămuțiu, Vuin, Josan – Martin, Capătă, Prică.

Arbitri: Mircea Ardelean – Casian Băla, Emil Cristea. Observatori: Marius Alexa, Vasile Rad.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button