UTA Arad

Războiul ambițiilor în UTA – Pandurii: „Hlistei îi poate răspunde lui Rus”





Doi dintre cei mai importanți fotbaliști ofensivi ai „Bătrânei Doamne” în primul sezon de la revenirea în Liga 2-a și-au legat destinele de Pandurii Târgu Jiu. Cătălin Hlistei a evoluat în tricoul gorjenilor în stagiunea trecută, în Liga 1, pentru ca acum Ciprian Rus să fie arădeanul care întoarce armele împotriva fostei sale echipe.

Cert este că vizita Pandurilor la Șiria ar putea fi prilej de redebut în „alb-roșu” și pentru Cătălin Hlistei, care se antrenează de două săptămâni sub comanda lui Cristi Todea, fără – însă – a bifa vreun minut oficial în acest sezon. „Probabil, Cipri Rus va avea o ambiție duminică, dorind să demonstreze că este un fotbalist bun, care – poate – mai merita o șansă la UTA. Nu știu care au fost discuțiile atunci când clubul s-a despărțit de el, nu cunosc nici acum motivul, personal l-am apreciat din postura de antrenor secund. Dar, îl avem și noi pe Hlistei, care – probabil – vrea să le demonstreze același lucru celor de la Pandurii, așa că îi poate răspunde lui Rus cu aceeași ambiție”, consideră actualul antrenor principal al „Bătrânei Doamne”.

De altfel, Cătălin Hlistei și Ciprian Rus sunt foarte buni prieteni și ar fi trebuit să fie colegi la Pandurii în acest sezon, dacă mijlocașul arădean nu ar fi fost sfătuit de conducerea clubului UTA să-și ia actele de la gruparea gorjeană, pentru ca apoi să fie refuzat de Adrian Mihalcea. Lucrurile s-au reparat, oarecum, acum, iar Hlistei și-ar putea începe oficial, chiar de duminică, noua sa aventură în tricoul Campioanei Provinciei.

19 comentarii

  1. “Doi dintre cei mai importanti fotbalisti ofensivi ai Batranei Doamne in primul sezon de la revenirea in Liga1” partea cu revenirea in Liga1 suna bine, macar de ar fi si adevarata.

    0
    0
    1. Ba mai lasa palinka ,,nu vezi k scrie clar „in primul sezon de la revenirea in liga a doua”.Mai spuneti ca are cineva ceva cu voi cand comentati.CITESTE de 2-3 ori ca sa pricepi apoi discuta !

      0
      0
          1. Esti prost, dar macar perseverezi in asta. Lucian iti poate confirma ca initial era Liga 1 acolo, iar mai apoi a fost schimbat in Liga 2, asa cum este corect.

            0
            0
    2. Trebuie sa fii prost ca sa-ti dai seama ca a fost o eroare de redactare!S-a mai intamplat!Nici o problema!
      Acum ce facem,i-l rastignim??Isi da lucian cartonas galben?Pt. ca si-a luat deja vre-o 4 la Sebis!Daca citesti fiecare litera si nu esenta subiectului,nu ajungi la nimic!
      Un idiot,il facea fara caracter!Sau altul, ca nu a avut cu ce sa mearga?
      Acelui tembel,ca sa nu dau amanunte, i s-a replicat usurel!Nu si-au luat cartonase galbene,macar ca era jignit ca de mama!
      Lasa @lucian..da-mi mie galbene!Mi le asum in totalitate!

      0
      0
  2. Cipri Rus,ne va baga mortul in casa!Prevad!Aruncat ca si o masea stricata pt simplul fapt ca si-a cerut banii,neplatit de 3-4 luni!Urat a fost aruncat,ca il dor dintii,ca este rebel,etc!
    Pe Hlistei l-au pacalit!Gligor are antrenamente la 6 dimineata!Maximul salariilor erau de 3500 Ron,Acum se vehiculeaza 5-7000Eur pt elefantii adusi cu surle si trambite!In uralele dvs,suna telefonul,am reusit transferul lui Alin Buleica!Uraaaaa!Carstocea este cvasi bazat,din Liga 1!Grahovacz este mai mult acasa prin Bosnia!
    Ai batut pe Sabis?Foarte tare!Astia ar fi trebuit sa fie sparinng-partneri!
    Treziti-va!

    0
    0
    1. Fă-ți rondul paznicule, lasă comentariile pe net in timpul serviciului ! Știe patronul tau că nu păzești obiectivul cum trebuie?

      0
      0
      1. Bai Remusica,cu „aceea” ft. mica!Eu sunt paznic la dubiosi ca si tine!Nu prea pleca de acasa…pt ca sunt paznicul nocturn a perechii tale!Mai stii cand ne-am intalnit pe scari?Da-i omorul!Este si ea suportera UTA,cu tine!Adica abia asteapta sa pleci!
        Obiectivul meu este UTA,de foarte multi ani!Nu am altul!
        Era o gluma!Dar acum sa vezi!!!!!
        Mai Remus!!!!!Mai Remus!!!!Am mai mai multa vacanta decat ai tu scoala!
        Oahhhhaaaa!

        0
        0
  3. Nu imi place galceava. mai ales, cu cuvinte urate, intre suporteri. Adevarul este insa…simplu. UTA a renuntat la Hlistei, la Rus,pentru ca ulterior sa aduca „veterani”…( rezerve prin prima liga), sa nu le zic altcumva, pe post de vedete. Rezultatul ? Sintem ,…incredibil, pe loc retrogradabil !. Iar daca se va termina prost „afacerea Suceava” nu m-as mira sa revad UTA in C, plus cu ceva interdictii de promovare. Cam asta este valoarea unei conduceri de diletanti, idolatrizata de SCUTA, interesata mai mult de buzunarul propriu si mult prea increzatoare ca poate produce revenirea in prima liga.. Pina vom astepta verdictele , eu am pretentii mici : UTA sa mai si bata la Siria, apoi sa ne comportam demn la Timisoara.. Asta pe termen scurt. Pe termen mediu mi-as dori o UTA peste locul 6-7, iar pe termen lung…nici nu am curaj sa mai gandesc. In rest va zic, ca acum , „cu mortu; in casa ‘, e si urat sa ne mai certam…noi suporterii. Eu unul, ce samai zic, …de multa vreme….mi-am cam batut gura degeaba….UTA a ajuns azi la minimum .Sub asta e mai bine sa nu existi ! Am ajuns sa o spun si pe…asta ! Si ganditi-va, in 2917 …E SINGURA ECHIPA DE FOTBAL DIN ARAD !!!???

    0
    0
  4. Nu va baga RUS niciun mort in casa UTA.-ei , UTA. va castiga de data aceasta trei puncte si va fi bine. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0
    1. Hop si nea Nelu,care ne spunea ca Targoviste le va da celor din Snagov,4-5 goluri.Au avut noroc cu autogolul lor,altfel……..

      0
      0
      1. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA,am obosit,UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA,mai iau o pauza!UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA,nea Nelu Targoviste,am obosit,UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA,ma dor degetele!UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA.Pauza de hidratare!UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA,pot scrie pana poimaine!
        Care este rezulatul prin care matale jigneai UTA spunand ca suntem incompetenti?Spuneai ca Targoviste le da Snagovului 4-5 la zero!
        Pai daca Snagov nu isi dadeau autogol in mintul 60,dubios,erati de ras!
        UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA,pot sa stau zile intregi cu Hai UTA!UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA,ajunge!
        Nea Nelu,nu te jigneste nimeni,dar fi putin mai cumpatat!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button