UTA Arad

Gluma s-a îngroșat demult, utiștii nu mai au dreptul la scuze (și) în fața Pandurilor





După trei săptămâni și tot atâtea deplasări (două în campionat și una în Cupă), „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc se întoarce pentru un meci oficial la Șiria. O face și cu stafful 80% arădean pe bancă (doar preparatorul Vlad Țăran a supraviețuit celor două schimbări de „principali”), dar mai ales cu o foame foarte mare de puncte.

Gluma s-a îngroșat chiar și pentru cei mai pesimiști suporteri ai „roș-albilor”, care-și văd favoriții serios implicați în lupta pentru salvarea de la retrogradare, foarte departe de pretențiile de promovare de la începutul sezonului. Echipa a arătat semne de revenire odată cu remiza de la Ghermănești-Snagov și succesul din Cupă, de la Sebiș, însă momentul adevărului vine odată cu vizita Pandurilor Târgu Jiu. Oltenii nu sunt ei mult mai răsăriți și chiar pot fi depășiți de arădeni în clasamentul ligii secunde în cazul unui eșec duminică, la Șiria. „Am văzut că traversează și ei un moment greu, chiar au schimbat antrenorul în această săptămână. Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o echipă cu jucători tineri destul de buni, valoroși din punct de vedere ofensiv. Pentru noi este un meci foarte important după mai multe deplasări, sperăm să revenim cu o victorie pe terenul de la Șiria. Cel mai mult mă interesează ca noi să fim concentrați și motivați. Dacă reușim, avem și victoria de partea noastră”, a transmis antrenorul principal Cristian Todea, care se bucură de revenirea lui Strătilă în lotul de 18, în timp ce Florea rămâne incert până la ora jocului (15,30).

Unul dintre pericolele pentru poarta lui Grahovac este chiar arădeanul Ciprian Rus, dar și defensiva Pandurilor are un fost utist în componență. Este vorba despre Daniel Celea, despre care Todea crede că: „Are calități fizice foarte bune, iar la Arad se antrena destul de bine. În schimb, era puțin inconstant la meciurile echipei a doua din Liga 3-a și – poate – de aceea nu a fost reținut la UTA. Probabil, va juca și el cu o ambiție în plus la Șiria”. 

Drugă, Maxin și Bujor sunt absețele importante ale gorjenilor, care o consideră pe UTA o enigmă. „La ce jucători a luat UTA în vară, ne așteptam să fie pe primul loc. Dar, se dovedește că aduci degeaba fotbaliști de valoare, dacă nu se înțeleg între ei. Se pare că ceva nu merge, nu pot să știm ce se întâmplă, dar vom încerca să profităm pe cât se poate de această situație”, spune Dorian Gugu, antrenorul secund al „alb-albaștrilor”.

Formații probabile:

UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Jorza, Polgar – Stahl, Păcurar, Cârstocea – Curtuiuș

Pandurii: D. Popescu – Vodă, D. Lung, Celea, Vasilescu – Raiciu, Brânzan – Tudoran, Dodoi, Şendroiu – Rus.

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) – Radu Despa (Baia Mare), Răzvan Nistoran (Reșița). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei)

Observatori FRF: Ștefan Szilaghi (Satu Mare), Cristian Petropulos (Alba Iulia)

Conducerea clubului UTA reamintește tuturor fanilor că transportul tur-retur pe ruta Arad – Șiria – Arad este gratuit. Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria începând cu ora 14:00, iar ultimul autocar va pleca la ora 14:30. Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria. Primul, la ora 17:45, iar ultimul la 18:00. Biletele sunt disponibile la stadionul „Otto Greffner”, începând cu ora 14:30.

Partida dintre UTA și Pandurii, din cadrul etapei a 11-a a Ligii a II-a, va fi transmisă în direct pe Digi Sport1, dar și în format livetext pe sportarad.ro 









8 comentarii

  1. Tarziu in noapte ni se arunca niste faramituri false,pe care le asteptam!Mi-e teama ca stiu ca va fi Buleica acolo si ma arunc in coasa!!Tzarr,telefon,vedeta!Curtuius din nou singur!Nici o sansa!I-a facut mari pe Man si pe Adrian Petre! dar atat poate singur!
    Hlistei?Pt ca din informatii recente,Florea are fractura de craniu sub capilar!Dupa RMN,se pare ca a cam terminat cu UTA,cel putin 2 luni!Fain!
    Pandurii au ajuns in aceasta seara la Arad!S-au plimbat pe faleza linistiti!
    Vin la victorie!
    Se va incepe cu Stratila dar va fi schimbat in repriza secunda in cazul unei ofensive cu SAH la UTA,pe partea slaba,pe partea stanga.Burla!
    Pandurii nu au apa calda la aceasta ora!
    Pe cai!Maria ta!

    0
    0
      1. 90% sanse la orice articol ca primul comentariu sa fie a lui giro.De obicei cate un pergament,comentariu asta de sus e vax-max,giro nu te lasa poti mai mult.Si in stilul lui propriu patentat pe alt site de unde a fost ejectat,mult prost si fara rost.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button