„Polița” Keita, plătită de reșițeni cu Basic: Lolea și Cojocaru, despărțiți de organele de ordine

„Polița” Keita, plătită de reșițeni cu Basic: Lolea și Cojocaru, despărțiți de organele de ordine

La începutul lunii martie, Reșița și Sebiș se întâlneau în cadrul etapei a doua a returului ediției 2016-2017 a Ligii a 3-a, ambele echipe având șanse reale la promovare la acea dată. Bănățenii se impuneau cu scorul de 3-1, dar Călin Cojocaru susținea că a primit amenințări de la Leo Doană, omologul său de pe banca „roș-negrilor”. Totul s-a învârtit într-un al doilea „caz Keita” (primul despre legitimarea ilegală a senegazelui la Ighiu avea să fie câștigat de Sebiș la finalul sezonului), ce ar fi semnat un contract de joc și cu Naționalul în iarnă și era numai bun de contestat. Fotbalistul de culoare nu a intrat pe gazon cu acea ocazie, iar reșițenii nu au dorit să rămână datori.

Sâmbătă, înaintea primului fluier al disputei din Valea Domanului, din cadrul rundei cu numărul 7 al prezentei ediții de campionat, „oficialii” Școlarului au contestat dreptul de joc al lui Igor Basic, titular în echipa oaspeților. Mai precis, era pus la îndoailă permisul de muncă al fundașului sârb, dar și dreptul de ședere în România, iar de aici și până la un conflict deschis între principalii oameni ai celor două cluburi nu a fost decât un pas.

Schimburile verbale între Viorel Lolea și Călin Cojocaru puteau să degenereze într-un conflict fizic, dar jucătorii sebișeni și apoi organele de ordine prezente la meci l-au ținut departe pe președintele Reșiței de rivalul său. „M-a întristat comportamentul huliganic al gazdelor, în special al unui personaj de acolo. Ni s-au adresat injurii înainte de meci, au sărit să ne lovească, mă așteptam la altceva într-un oraș civilizat ca Reșița. Ar trebui luate măsuri pentru a nu se mai întâmpla lucruri de acest gen. Oricum, noi le-am răspuns gazdelor pe teren, la câte ocazii am avut în repriza a doua, am fi meritat mai mult decât rezultatul de egalitate. Sunt mulțumit de jucătorii noștri, deși știu că pot mult mai mult de atât”, a comentat Călin Cojocaru, managerul grupării de pe Crișul Alb.

Cert este că pentru a evita un litigiu federal, sebișenii l-au schimbat pe Basic cu Dumitrache înainte de primul fluier al arbitrului. „E totul în regulă cu jucătorul nostru, vom demonstra prin acte de luni încolo. Nu l-am folosit azi, pentru a evita un posibil impact psihic asupra jucătorilor noștri, care știau deja că Reșița îl contestase pe Igor”, a mai explicat Cojocaru.

Facebook Comments
4
1

37 de comentarii


 1. Omul asta are tupeu maxim sa vorbeasca de altii ca au comportament huliganic. Cred ca el este cel care are cel mai multe abateri disciplinare in acest inceput de campionat.

  13

  8
  Răspunde

 2. Domnu cojocaru in ce caliatate vorbiti de prededinte sau antrenor ca sa stim si noi / chibiti din sebis /de cand sunteti la echipa numai rau ati facut /

  11

  5
  Răspunde

 3. Hai National Sebis! Cojocaru cel mai tare presedinte si antrenor!

  6

  13
  Răspunde

 4. Domnul Cojocaru stie sa motiveze baietii la fiecare meci .

  7

  12
  Răspunde

 5. Echipa lui Cojocaru a facut un meci bun la Resita!

  6

  12
  Răspunde

 6. Mai Nicu, daca nu cumva ai alte initiale, sau chibit din sebis cum te intitulezi, dupa ce probabil ești o căpușă care doar freaca menta, mai ai si curaj sa deschizi gurita? Taci in banca ta si vezi.ti lungul nasului. Cojocaru e iubit de jucători și la rândul lui îi iubește. E cel mai bun. Tineti.l lângă dv. Dl. Feies. Hai Național Sebiș! ! ! ! ! !

  6

  10
  Răspunde

  1. Mai Nicu, daca nu cumva ai alte initiale si te ascunzi in anonimat, sau chibit din sebis cum te intitulezi, dupa ce probabil ești o căpușă care doar freaca menta, mai ai si curaj sa deschizi gurita? Taci in banca ta si vezi.ti lungul nasului. Cojocaru e iubit de jucători și la rândul lui îi iubește. E cel mai bun. Tineti.l lângă dv. Dl. Feies. Hai Național Sebiș! ! ! ! ! !

   5

   10
   Răspunde

 7. Sebisul si-a aratat adevarata valoare pe teren nu prin vorbe si bataie……

  5

  9
  Răspunde

 8. Cum sa nu cunoască legea????? Nu câștiga atâtea contestații dacă nu cunoștea regilamentul!!!!! Probabil a vrut să le rada in față și să demonstreze că poate juca cu orice jucător. A demonstrat că Național Sebiș are echipa. Bravo băieți! !!! Felicitări dl. Feieș. Văd că și echipa II are rezultate. Felicitări Cristi!!!! Hai Național Sebiș! !!!

  7

  11
  Răspunde

 9. Ma conving tot mai mult ca edilul a procedat corect in vară cand l.a tinut aproape pe Cojocaru. Omul ăsta se pare ca cunoaște fotbal dar mai ales iubește ce face, tine la băieții lui și luptă ptr echipa. Felicitări! !!!! Înainte cu curaj!!!! Ați demonstrat că sunteți cei mai buni!!!!! Vă iubim! !!!!

  6

  9
  Răspunde

 10. Cu Cojocaru antrenor echipa a fost mereu pe locul 1

  6

  9
  Răspunde

 11. Frumos meci ! Bafta pe mai departe.Hai Nationalu sa le aratam ce putem !!!!!

  4

  8
  Răspunde

 12. Denis???????? Vezi poate ai treaba si te retin.

  4

  8
  Răspunde

 13. O intrebare am pentru domnu primar
  Unde a antrenat domnu presedinte sau pe unde a mai fost presedinte de al tineti in brate atat?ce realizari are acest om orchestra .de ce la tm nul vrea nimeni?

  12

  4
  Răspunde

  1. Pentru ca in Timis toti il stiu ce fel de poama e .

   8

   4
   Răspunde

   1. In Timiș ,a antrenat si condus timp de 8 ani Cs Millenium Giarmata ,echipa ce a terminat in primele 5 in fiecare an,fata de alți care antrenează pe taste ………….

    0

    4
    Răspunde

    1. Asta da echipa. Totul il recomanda la Sebis in cazul asta. De cascadorii rasului .

     3

     0
     Răspunde

   2. In Timiș ,a antrenat si condus timp de 8 ani Cs Millenium Giarmata ,echipa ce a terminat in primele 5 in fiecare an,fata de alți care antrenează pe taste ………….

    1

    3
    Răspunde

 14. De ce nu il intregi personal pe domnul primaru sau nu ai tupeu ????nu e problema ta oricum unde a antrenat domnul Cojocaru ….

  7

  8
  Răspunde

  1. nu are de unde sa stie ca nu s-a uitat la liga 3 in ultimii 7 ani, doar acum l-a apucat interesul … vad ca are 5 comenturi facute in 2 zile, ieri si azi …

   7

   4
   Răspunde

   1. Nu cred ca e nou, dupa stilul cu / / intre ceea ce crede el ca sunt propozitii, a mai postat cu nick-ul Miai

    5

    2
    Răspunde

    1. bravo, ai dreptate … asa este … se pare ca e un sebisean … de unde a stiut de injuraturile dinainte de meci??????

     6

     2
     Răspunde

 15. Pentru lucian
  nu sunt curios de cojocaru doar ca nu se face sa injuri ca la tigani inainte de meci
  In 7 ani am vazut multe meciuri dar nu atata rautate
  daca faci contestati trebuie sa si acepti

  8

  4
  Răspunde

  1. am inteles, esti de la resita … si la voi varful a stat pe banca …

   4

   6
   Răspunde

 16. Daca nu ai nici o treaba cu Cojocaru, Nicule abtinete de la comentarii proaste!!!!!

  5

  8
  Răspunde

 17. Bravo baietii! !!! Bravo Saulescu meritati sa castigati!

  3

  7
  Răspunde

 18. Fratilor e groasa rau cica sarbul nu are actele ok . Sar putea sa mai fie meciuri pe care sa le pierdeti . Cojocare e grea vorba lui Chita.

  8

  2
  Răspunde

  1. Alexut,nu te speria ,Sebisul,nu o sa piardă nici un meci din cauza lui Igor ,asta ca sa numai suferi ,stai linistit ca sârbul e 100% cu actele Ok,asta ca sa nu iti sare inima si sa fi linistit

   3

   3
   Răspunde

 19. Alex ???? Nu te supara .
  ..de cand ti tu evidenta fotbalistilor de la sebis???????Esti cumva platit pentru asta??????????

  2

  4
  Răspunde

  1. Sunt platit pentru ceea ce vreau eu sa muncesc . Si una dintre munci este sa va port sambetele voua. La asa intrebare asa raspuns.

   3

   1
   Răspunde

 20. Alex vezi sa nu iti stea in gat daca mananci noua …… :)))))))

  1

  3
  Răspunde

 21. Vezi ca ai treaba si te retin…..cauta-ma dincolo Alexutzuuu…….

  0

  2
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.