Timișul, răpusă la scor de Selecționata Under 14 a Aradului

Timișul, răpusă la scor de Selecționata Under 14 a Aradului

Nou formata selecționată Under 14 a județului Arad a mai bifat un succes, al patrulea din tot atâtea meciuri, în cupa regională. Întrecerea implementată de Federația Română de Fotbal prin Asociațiile Județene a ajuns la etapa a doua a returului, ocazie cu care  jucătorii selecționați de Cristian Sculici, Flavius Moisă, Adrian Sas și Vasile Sin și supervizați de Dan Oprescu (angajat al FRF pe segmentul juvenil în Arad) i-au găzduit pe terenul „ICRTI” pe timișorenii lui Cristian Contescu și Ghiță Chimiuc.

Prima dintre cele trei reprize a câte 30 de minute a fost extrem de echilibrată și s-a încheiat cu scor alb, pentru ca apoi arădenii să facă spectacol. S-a terminat 7-1, după „dublele” semnate Vulturar, Ekmekci, Borhan și reușita lui Boiț. „Am început cu ceva frică și reținere, dar din repriza a doua și mai ales în cea de-a treia ne-am descătușat. S-a spus despre Selecționata Timișului că ar fi principala noastră contracandidată la locul 1, dar, personal, mi se pare că Hunedoara e puțin peste. Vom vedea ce vom reuși săptămâna viitoare la ei, căci ne-am propus să terminăm doar cu victorii această fază regională”, a spus Cristian Sculici.

Selecționata Under 14 a început în formula: Tirian – Sarkozi, Clipotă, Rotar, Popescu – Borhan, Adamcsik, Mihai, Varga – D. Ciubăncan, Catanzariti, în celelalte reprize mai apărând pe teren Manea – Pele, Vulturar, Boiț, Ursu și Ekmekci.

Facebook Comments
7
0

5 comentarii


  1. Pai, sa faca o selectionata de 80-90 de copii. ?Totdeauna, la orice nivel, vor fi discutii privind selectia.

   10

   0
   Răspunde

  2. Poate ca sunt copii care ar merita sa fie acolo, poate ca unii care sunt acolo nu merita sa fie, dar selectia va produce totdeauna bucurii, unora si dezamagiri altora.

   2

   0
   Răspunde

 1. Bravo! Felicitari copiiilor si staff-ului tehnic!

  8

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.