Fotbal feminin

Victorii la zero pentru echipele de fotbal feminin ale Aradului: Piroș Security are punctaj maxim





Duminică prolifică pentru cele două formații de fete ale județului nostru, componente ale Ligii a 2-a (seria de vest). Ambele au jucat acasă și ambele au câștigat fără probleme, la zero, duelurile din cadrul rundei cu numărul trei

Totul s-a decis înainte de pauză: Piroș Security – Vasas 2 Femina Odorhei   4-0

După 15-1 cu Ineul și 13-0 la Târgu Mureș, „leoaicele” lui Gigi Cameniță au avut un meci ceva mai complicat în compania „satelitului” prim divizionarei din Odorheiu Secuiesc. Chiar și așa, obiectivul, cele trei puncte, a fost atins după o primă parte perfectă, când gazdele au marcat de nu mai puțin de patru ori. Danciu a deschis tabela cu un șut din întoarcere după un corner, Olariu a făcut 2-0 printr-un șut de la 20 de metri direct în vinclu, Bajko, urcată în careu la o fază fixă, a marcat și ea printr-o „torpilă” de la 14 și, în fine, Chiș a transformat impecabil o lovitură libveră de la 18 metri. 4-0 a fost scorul pauzei, dar și cel final, la capătul unei părți secunde lipsită de evenimente deosebite. „Am întâlnit cel mai incomod adversar de până acum, dar ne-am descurcat bine. Jucătoarele tinere și talentate ale Odorheiului au alergat din primul până în ultimul minut, poate chiar au stat mai bine ca noi din punct de vedere fizic, dar experiența fetelor mele și-a spus cuvântul. Punctele sunt importante, la fel și faptul că nu am luat gol”, a menționat antrenorul Gigi Cameniță.

Sub privirile a 50 de spectatori, dar și ale președintelui Pavel Piroș, ieșit de câteva zile din spital, Piroș Security a evoluat în formula: Meszaros – Magocs, Bajko, Marcea, Dobrea – Olariu, Liheț, Chiș, Vanu – A. Bălaș. Danciu.

Primele puncte în Țara Zărandului: CS Ineu – Ladies Târgu Mureș  3-0

După „dușurile reci” din startul sezonului, ineuancele au strâns rândurile cu ocazia vizitei echipei din Târgu Mureș și au pus la păstrare primele puncte. Ancăș a marcat înainte de pauză, după o reluare din careu la o bâlbăială a adversarelor, pentru ca Dragoș (reluare simplă după ce portarul advers a respins în față șutul lui Mihăieș) și aceeași Mihăieș, cu un șut în vinclu după o pătrundere în careu pe partea dreaptă au fixat tabela la 3-0. „Fetele s-au dăruit, au făcut risipă de efort și au câștigat meritat acest prim meci de campionat. Diferența s-a făcut în special la nivel de atitudine, echipa a arătat o altă față în comparație cu primel etape”, a comentat Ionuț Benea, directorul sportiv al lui CS Ineu, succesul din această dimineață.

Antrenorul Cornel Popa a folosit următorul „unsprezece”: Moț – Vaman, Strifler, Covaci, Ileana Preală – Cristea (Ungureanu), Mihăieș, Dragoș (Joldeș), Kugler – Cristina Preală, Ancăș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button