UTA Arad

Lipsuri cu Pandurii? Scutaru – deconectat din pricina unei accidentări, Păcurar – variantă doar pentru zona centrală





Stafful tehnic utist a surprins puțin prin alcătuirea primului „unsprezece” la meciul cu Pandurii Târgu Jiu. Adili și Păcurar, oameni de bază etapele trecute, au rămas pe bancă, aceeași soartă având-o și Norbert Polgar, cel care dăduse un randament destul de bun la Snagov și Sebiș, atât ca mijlocaș central, cât și ca fundaș dreapta.

În schimb, Cristi Scutaru, cel care ieșise ușor accidentat în partida de Cupă a fost titular, însă evoluția sa a fost mult sub posibilități, cu parte de vină la reușita lui Dodoi, din minutul 16. De fapt, fostul polist a și fost schimbat la 0-2. „Scutaru a avut și o problemă medicală. Am tot întrebat dacă are cineva probleme, toți mi-au spus că sunt în regulă și că pot juca. La încălzire a zis că simte ceva, dar după cum s-a văzut, a reușit să joace, dar nu a fost pe deplin conectat. Se gândea și la accidentare, nu a fost concentrat total la joc”, a spus Todea la finalul partidei cu oltenii lui Ploaie.

Dacă la Snagov a fost invocat terenul impracticabil, la Șiria, Paul Păcurar a rămas pe bancă fiindcă pur și simplu nu s-a prea încadrat în planurile tactice ale antrenorilor, cu atât mai mult cu cât era nevoie și de juniori în teren. „Paul a jucat în Cupă la Sebiș, și-a făcut treaba și am fost nevoit să aleg între el și Hlistei. L-am ales pe Cătălin în ideea că el poate juca și mijlocaș lateral stânga, dar și central într-un 4-3-3 cum am și început, de altfel. De aceea am optat pentru el. Lui Paul nu am ce să îi reproșez, a fost doar o alegere pentru acest meci. Schimbările le-am făcut pe benzi ținând cont și de juniori, iar, în opnia mea, Paul nu e un jucător de bandă. El e de zonă centrală mai mult, acolo cred că dă cel mai bun randament. În repriza a doua am încercat să atacăm mult și cu fundașii laterali, Strătilă trebuia – poate – să urce și mai mult să îi facă loc lui Polgar sau să ajungă în interior, dar, vă dați seama, a fost și presiune mare pe final. Sau, după ce am egalat, cred că cu toții vroiau doar să atace și nu se mai ținea cont de așezarea tactică sau adversar. Pentru atitudinea din partea a doua a meciului vreau să-mi felicit jucătorii, dar fotbalul se joacă 90 și ceva de minute, nu doar 45 sau 30”, a mai explicat antrenorul principal al arădenilor.

FOTO: UTA Media Design

 









7 comentarii

  1. Todea ar trebui sa stie ca jucatorii buni, tip Pacurar,tip Adili, sint primii pusi in echipa, in postul unde dau maxim randament. Asa ca motivatia sa , despre Pacurar este puerila, subtire, lui Todea i-a placut mai mumt „grasutul” Crastocea. Apoi daca Todea , de mult timp linga echipa, nu a realizat, inca, pina azi, ca Adili e unul dintre cei mai buni utisti, are o mare problema.. Adili poate juca aparator central, de margine si la inchidere. In jocul echipei, in spatele celor doi din atac a fost un spatiu imens, mijlocasii neavansand. Cei doi stoperi, stiindu-se lenti, joaca mult retrasi, sa nu fie prinsi, pe viteza. Am revazut de citeva ori faza de la primul gol, sincer nu pot intelege ce facea Scutaru, este un mare semn de intrebare, cum s-a scos el din joc. Revin cu ideea ca in teren cei sub 21 ani (la UTA…de fapt sint sub 19…) sint cam prost asezati,nici Jorza, nici Tanase nu ajuta echipa, cit despre Stahl este in mare regres.. Toma e mult prea subtire, ma si mir ca staful nu vede asta. Una peste alta, UTA nu poate castica, din cauza apararii in primul rand , aici trioul Grahovacz,Ciuca, Scutaru nu a adus ce s-a asteptat, stoperii fiind sub Gligor si Manea (parerea mea). Nu ar strica sa caute UTA un portar sub 21 ani. UTA se scufunda incet, si speranta ca orgoliul va functiona la Timisoara, este pusa la indoiala de faptul ca putini , din cei ce joaca la UTA azi, inteleg ce este un UTA-Poli. Oricum semnalez o chestie catastrofala : niciodata,in istorie, ca acum Timisoara nu a avut 3 ( trei) echipe, …peste UTA. Cum fotbalul nu e matematica ..sa speram ( cine mai poate..) si in minuni !

    0
    0
    1. „cei sub 21 ani (la UTA…de fapt sint sub 19…) sint cam prost asezati,nici Jorza, nici Tanase nu ajuta echipa, cit despre Stahl este in mare regres.. Toma e mult prea subtire, ma si mir ca staful nu vede asta.”

      Vorbesti ca sa nu taci, toata asa-zisa analiza a ta e de cacao.

      0
      0
    2. De acord că ar fi util un portar bun under21..oricum grahovac e sub Miron, care ne scotea in momente critice anii trecuți.
      Juniorii culmea ne trag in jos, pandurii cu 5 juniori in teren a jucat bine, nu a făcut antijoc, și nici nu au tras de timp..citesc pe DigiSport că Petre nu prinde echipa in liga a doua din Danemarca, și e trimis la echipa a doua!! Trist..

      0
      0
  2. Pai ,daca a avut probleme medicale inainta meciului, de ce la-i introdus in primul 11 , sa vazut la gafa din careu cu Dodoi cand avea primplanul si inexplicabil cu de a putut sa piarda duelul cu acesta ?! Daca juca POLGAR de la inceput , alta era situatia in teren , sa vazut. MANEA , la fel, inexplicabil de a face fault nepermis aiurea in careu la acelas Dodoi ?! BOGDANE, de ce nu ai lasat un atacant sa dea 11m ?! Te-ai dus spre minge, dar trebuia sa salti capul in sus ,sa privesti unde se duce Stanca dupa minge si apoi sa dai in ea, ai lasat privirea in jos si ai dat tare in dreapta, acesta stiind de la inceput unde dai , tu fiind un stangaci ?! Asta este, poate alta data.

    0
    0
    1. Eu nu inteleg cand ai doi fundasi dreapta de meserie,tu incepi cu Manea care nu are nici o treaba cu postul ala,nu are viteza,nu stie sa urce,sa creeze superioritate,s-a vazut ce usor a fost depasit la penalty,la fel ca si la Sibiu.Cand are ca si adversar un jucator de viteza e mancat.Normal el ar trebui sa pluseze printr-un plasament bun si inteligenta in joc dar din pacate si la astea ramane dator.

      0
      0
  3. Eu zic ca Scutaru a jucat foarte bine pana la meciul de ieri , se mai intampla sa prinzi si o zi proasta , INSA nu imi pot scoate din cap imaginea cu MUCOSUL de Burla cand ii smulge mingea din brate lui Carstocea sa bata el penalty….BURLA nu ai fata de echipa asta , norocul tau e ca nu ai concurenta pe post…locul tau e cu COPIL in liga 3. Si tu si Copil numa cu nasu pe sus sunteti , iar voi nustiti da 2 pase….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button