UTA Arad

Suporterii UTA-ei, pozitivi chiar și după un nou rezultat dezamăgitor: „E și meritul lor că am reușit să egalăm”





Chiar dacă lucrurile nu au mers neapărat mai bine de la ultimul meci pe teren propriu, suporterii „Bătrânei Doamne” și în special galeria și-a tratat altfel favoriții. Dacă în disputa cu Dunărea Călărași nu au scos un cuvânt în peluză, cu ocazia vizitei celor de la Pandurii, susținătorii pătimași ai „roș-albilor” au cântat tot meciul. Se poate ca atitudinea fanilor să aibă legătura și cu apropierea derby-ului de pe bega, acolo unde e nevoie de unitate pentru a trece de „alb-violeți”, iar mesajul de la finalul meciului a fost clar: „Să bateți la Timișoara!”

Au mai fost voci răzlețe ce au contestat unii fotbaliști, cel mai vizat fiind Mădălin Ciucă, dar la un moment dat a izbucnit și un mic conflict chiar în galerie, aplanat – însă – repede și fără urmări de ordin fizice. „Spectatorii au fost pozitivi, au fost alături de echipă, am reușit să egalăm și datorită lor. Dacă la 0-2 erau mai negativi sau începeau să huiduie echipa, cred că pierdeam și mai rău. E și meritul lor că am reușit să egalăm și am fost aproape să câștigăm. În rest, au și ei motivele lor să fie supărați atunci când nu câștigăm”, a remarcat Cristian Todea la finalul disputei de duminică.

Stadionul „Otto Greffner” nu a mai fremătat pentru un succes al UTA-ei din luna aprilie, iar seria negativă se prelungește. „Cred că ar trebui să îndepărtăm aceste gânduri negative cu Șiria, cu ce se întâmplă aici. Chiar dacă nu e chiar casa noastră, suntem echipa gazdă și asta ne interesează. Am vrea să reușim să câștigăm cât mai multe meciuri cât timp jucăm aici”, a mai subliniat antrenorul principal al Campioanei Provinciei.

 









7 comentarii

  1. Multumesc acestor suporteri minunata pentru ca mi-au inchiriat brandul UTA de pe urma caruia eu fur din banii aradenilor. Promit sa nu va dezamagesc cu saraciile de la cimisoara. Daca e nevoie rezolv cu un arbitru sa 2 jucatori flamanzi de la ei. Nu risc eu sa pierdem si sa credeti ca a bagat Meszar banii mei de spaga la pariuri. Scopul scuza mijloacele, iar scopul e sa batem la cimisoara si sa am liniste cu voi tot anul. Contati pe mine daca aveti nevoie de orice pentru a duce minim 1000 de aradeni la cimisoara!

    0
    0
  2. Pacat ca, nici acuma nu reuseste sa se impuna pe teren propriu si de aceasta galerie cu oameni inimosi si extraordinari ,cum au putut ei sa sustina echipa ducand-o aproape de victorie de la 0-2 !!!! BRAVO, BRAVO, BRAVO de 1000 de ori pt. entuziasmul pe care a-ti dat dovada si dati in continuare !!!Cei mai buni de la UTA. in acest meci, HLISTEI si FLOREA in special, targovistean de-al meu, un real castig pt. UTA. Nu inteleg de ce a fost schimbat Hlistei care era un real pericol pt. Pandurii si sa vazut dupa ce a fost schimbat ca era vizibil suparat, deci o mare eroare a lui Todea. De ce a fost lasat BURLA sa bata 11m si nu Carstocea, Curtuius sau Stratila ?! De neconceput cum a putut sa greseasca SCUTARU la acea faza in careu cu Dodoi, avand primplanul , si MANEA tot la fel cu acelas Dodoi, facand un faul total inutil in careu ? !

    0
    0
    1. Poate Manea și Scutaru au promisiuni de la Pandurii că vor face parte din strategia pentru viitoarea echipă a pandurilor. Modul cum au abordat fazele le poate interpreta antrenorii dar și toți care au văzut meciul. Rușineee…!

      0
      0
  3. Daca nu erau aceste doua greseli inexplicabile, de neconceput pt. un fundas profesionist, bine se mai intampla dar prea se intampla des si nimeni nu vede, UTA. , era castigatoare, avea 13 puncte !!! Asa ca, cu parere de rau, campionatul urmator, voi vedea UTA. tot la Targoviste, daca nu cumva va promova CHINDIA !!! Mi-a reprosat GIRO ca, Chindia a castigat doar cu 1-0 printr-un autogol si ca am zis eu ca, la da3-4 , da am zis dar sa sti GIRO ca, am fost la meci si sa jucat pe ploaie tot meciul , terenul fiind foarte , foarte greu dar si asa Snagovul a scapat ieftin, daca era timpul cat decat frumos, sigur Snagovul lua 3-4. Asa as vrea sa fie si UTA., ca Chindia, in primele locuri de clasament ,locurile de promovare dar uite ca nu se poate si imi pare foarte, foarte rau ca, echipa mea de suflet se afla in aceasta situatie , dar nu este nimic, cum am asteptat atatia ani amar de zile ca UTA. sa renasca la ceea ce a fost odata cand imi umplea sufletul de bucurie, mai pot astepta in continuare un an pt . a promova. FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0
    1. Da,Nelu Targoviste,nu trebuie sa te justifici cum ca a fost ploaie,teren greu,etc!
      Ideea este ca esti unul dintre suporterii visatori, cei care faceti afirmatii bazate pe nimic si vindeti blana ursului din padure!
      Daca cineva incearca sa va aduca la realitate,va simtiti jigniti!
      Nelule!Eu nu ti-am reprosat ca nu ati invins decat cu 1:0 prin autogol ci doar faptul ca te laudai ca tavaliti cu ei(4-5:0).
      M-as bucura sa castige UTA doar cu 1:0,dar fara declaratii pompoase,nici inainte si nici dupa meciuri!
      Asta ca sa nu se ajunga la a lovi in Burla,care nu a facut meciuri rele,in general,iar când a executat alte penalti-uri cu succes,l-ati ridicat in slavi cat de matur este si cat sange rece are!
      Acum a ratat,ca s iBudescu si multe alte staruri internationale si el este vinovat ca a pierdut UTA!
      Lasa,ca se aude de un pact Tucudean-Falca si vom mai vedea…..

      0
      0
  4. Adica cum sa ma aduci la realitate ca, vezi doamne sunt visator si etc. Cred ca, tu nu esti realist si nu vrei sa vezi realitatea si aducerea aminte a ce a fost UTA. odinioara !!! La ce te superi pt. asta, te supara cumva trecutul UTA.-ei !!? Pai inseamna ca, nu esti un utist adevarat, ce conteaza ca e trecut ca e prezent, conteaza ca exista uta !!!

    0
    0
    1. Vad ca nu ne putem intelege nicicum!Deci nu sunt suporter,decat daca ma amagesc(sunt amagit( singur cu cai verzi pe pereti sau traiesc din amintiri!
      Da,sunt frumoase,intr-adevar!Da daca vad realitatea,nu mai sunt suporter,nu-i asa?
      Nu ma supara trecutul UTA-ei, ba dimpotriva,ma mândresc si prin asta ca sunt aradean,dar daca nu sunt un”aplaudac”,nu sunt suporter,nu-i asa?
      Mai ”suporteri” sunteti voi care inca nici nu stii ce joaca noii veniti si deja sunteti gata promovati?
      Maturati cu toti adversarii pe jos,apoi dati vina pe ploaie,pe dimensiuni de teren,astea inseamna ca sunteti visatori,ba si insistati!
      Realist ati fi daca nu ne-ati mai tot sacai cu ”începând cu etapa viitoare…”,echipa incepe sa joace”….
      Si mai sustii si insisti ca Snagov a avut noroc?????Cum adica?Trebuiau sa-si dea 4-5 autogoluri ca sa ajunga la prezicele matale?Pai nu au jucat pe aceleasi conditii si pe acelasi teren?Daca ar fi in Anglia,ar juca cu umbrele?
      Ai vazut?Asta este si la UTA!Batem din gura si promovam la pas!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button