National Sebis

Cojocaru – Merșca, tandemul de pe banca tehnică a Sebișului cel puțin până iarnă





Alin Chița și-a reziliat contractul cu Național Sebiș cu nici două zile înainte de deplasarea echipei de pe Crișul Alb la Reșița. Interimatul din Valea Domanului a fost asigurat de tandemul Călin Cojocaru – Cosmin Merșca, mandatul acestuia fiind prelungit cel puțin până la pauza de iarnă, așa cum anunță site-ul oficial al clubului, nationalsebis.ro:

”Clubul ACS Național Sebiș anunță despărțirea oficială de antrenorul Alin Chița, căruia îi mulțumește pentru munca depusă și îi urează mult succes în activitatea de tehnician. Din această săptămână și până la finalul turului de campionat, echipa va fi antrenată de Călin Cojocaru și Cosmin Merșca. Obiectivul celor doi este o clasare pe podiumul seriei a IV-a a Ligii a 3-a până la pauza de iarnă”.

După partida de la Reșița, jucătorii echipei de pe Crișul Alb au primit liber până în miercuri seara, iar primul antrenament al săptămânii, sub comanda lui Călin Cojocaru și Cosmin Merșca, este programat joi dimineață, de la ora 10. Naționalul are etapă liberă în acest weekend, iar săptămâna viitoare se deplasează pe terenul „lanternei roșii”, Mama Mia Becicherecul Mic. Până la finalul turului, sebișenii mai au de jucat cu: Centrul Național de Pregătire Timișoara (acasă), CSM Lugoj (deplasare), Lunca Teuz Cermei (a), Hermannstadt II (d), ACSO Filiași (d) și Internațioal Bălești (a).

În altă ordine de idei, rezultatul din ultima partidă a rundei cu numărul 7 îi ajută pe sebișeni. Deva a produs surpriza în Bănie, impunându-se cu scorul de 1-0 în fața Craiovei II, după reușita lui Robert Cristian, din finalul primei reprize.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button