Gloria LT Cermei

Gligor a semnat cu Cermeiul și ar putea debuta chiar mâine pentru trupa lui Nagy și Anca





După șapte sezoane la nivelul ligii secunde, la ACU, UTA, FC Olt și din nou UTA, Alin Gligor coboară din nou în eșalonul trei. La aproape 34 de ani, fundașul îi va da o mână de ajutor Cermeiului cel puțin până la finalul acestui sezon, într-un „mariaj” ce ar fi trebuit oficializat în vară, dacă „Bătrâna Doamnă” și fostul său căpitan s-ar fi despărți amiabil și nu după un litigiu de 4 luni de zile.

La formația din Țara Sămădăilor, Gligor se reîntâlnește cu Roli Nagy, cel care l-a dorit mult și la echipa fanion a Aradului și care acum e director tehnic la divizionara a treia. Bineînțeles, relațiile cu toți jucătorii Cermeiului sunt excelente, din moment ce, în proporție de 90%, lotul e format din arădeni, cu care „Tsunami” a avut la un moment dat tangențe în cariera sa.

„Principalul” Radu Anca poate conta chiar de mâine pe experimentatul fotbalist într-o defensivă unde Cermeiul a avut destule probleme în startul sezonului. „Actele lui sunt în regulă, poate debuta în meciul de mâine cu Centrul Național de Pregătire Timișoara. Va fi unul dintre cei mai importanți jucători ai noștri, pe care ni l-am dorit mult încă din vară. Îi dorim bun venit în familia noastră!”, a transmis Petre Bulza, președintele celor de la Lunca Teuz Cermei.









2 comentarii

  1. Dragoste cu forta nu se putea realiza….si bine c-a plecat la Cermei .Meszare mergeti la TAS, CA ASTA VREA BANI NEMUNCITI ….!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button