Fotbal judetean

Eliminarea prematură a lui Șoltesz a deschis apetitul ofensiv al lui Băd. et. comp: Victoria Felnac – Victoria Zăbrani 1-6





După ce a strâns un singur punct din ultimele două partide, Zăbraniul risca să fie prinsă în pluton în cazul unui nou rezultat nesatisfăcător. La Felnac, lucrurile nu se anunțau tocmai simple, fiindcă și trupa „alb-roșie” avea mare nevoie de puncte în subsolul clasamentului. Practic, meciul s-a încheiat încă din minutul 10, când portarul gazdelor a fost eliminat, iar între buturi a intrat atacantul Gabor.

Startul bun al vizitatorilor s-a concretizat cu avantajul numeric luat după faza din minutul 10. Atunci, Topai a ajuns singur cu Soltesz, a dat mingea pe lângă el, dar fostul portar al Sebișului a făcut henț în afara careului și a fost eliminat. Presiunea oaspeților s-a intensificat, iar Lung (min.14) și Francescu (min. 21) au dus scorul la 0-2 din faze fixe. Cinci minute mai târziu, R. Varga înscria și el din fața porții adverse după o succesiune de șase pase. Cert este că echipa gazdă nu a avut replică în prima parte, dar lucrurile aveau să se schimbe puțin la reluare.

Dan Cuedan și-a reașezat puțin echipa, a ridicat orice presiune de pe urmerii ei, fiindcă soarta punctelor nu mai putea fi schimbată și VI-FE a arătat și lucruri bune. Nou intratul Felnacichi chiar a reușit un gol frumos, după ce a depășit doi adversari și a marcat plasat cu latul. Însă, ex-ul Băd a ieșit în evidență cu un hattrick (semnat în minutele 66, 84 și 87) de atacant put și a stabilit scorul final: 1-6!

Felnacul rămâne pe penultima poziție în clasament, dar Dan Cuedan nu e îngrijorat. „În mare parte, meciul s-a decis la faza din minutul 10, când ne-am pierdut portarul și un om în teren. Am mai și jucat cu un atacant între buturi, căci portarul de rezervă Matenț nu s-a mai prezentat la echipe din motive personale. La pauză i-am rugat pe băieți să joace dezinvolt, să nu ne mai gândim la scor, căci partida era deja oricum pierdută. Am avut o repriză secundă mult mai bună, am pus probleme în atac, însă lipsa unui portar de meserie s-a simțit. Sper ca acest duș rece să ne trezească, să întoarcem acest insucces în favoarea noastră în vederea meciurilor ce vin”, a precizat antrenorul Victoriei.

După plecările lui Gherghel, Olariu și Corlățeanu, Zăbraniul a reușit și o achiziție. „Am reușit ieri să îl înregimentăm pe fostul lipovan, Mădălin Cotoc, reîntors în țară de la muncă din străinătate, dar chiar și așa banca de rezerve este în continuare subțire. Nu eram în cel mai bun moment și era foarte important să câștigăm ca să ne încărcăm moral pentru meciurile grele ce urmează. Chiar săptămâna viitoare vine la Zăbrani Unirea Sântana, dublu rănită la Criș și acasă cu Ineul și știm că ne așteaptă un meci infernal. Mă bucur pentru băieți că au regăsit și plăcerea jocului și a golurilor, cu mențiune specială pentru Flavius Băd. Avea nevoie de această triplă, după o perioadă mai puțin prolifică”, a menționat Adrian Abrudean, antrenorul Zăbraniului.

Formații:

Felnac: Soltesz – Țugulescu, Brozbic, Moisă, Morariu – Bogdan (11 Gabor), Meszaroș (68 Vulpoi), Herlo (39 Felnacichi), Ghiță – Dachin, Adam (53 Lăcătușu).

Zăbrani: Irimia (75 Dubou) – Ștrango, Francescu, Lung, Edu – Topai (52 Dochița), Crișan, Simion, Varga (72 Cotoc) – Băd, Filip.

Arbitri: Dorinel Herțeg – Emil Arsa, Emil Cristea.

Observatori: Mircea Toderici, Ovidiu Coman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button