UTA Arad

Suporterii și-au spus ultimul cuvânt înainte de derby-ul de pe Bega: „Câștigați și va fi un nou început!”





Inclusiv mobilizarea fanilor „Bătrânei Doamne” la ultimul antrenament dinaintea unui derby al Vestului demonstrează că rezultatele sunt cele mai importante în fotbal. Sezonul trecut, înaintea ambelor dueluri cu ASU Poli, s-au mobilizat cel puțin 50-60 de suporteri ai UTA-ei cu fumigene, bannere și scandări tematice, pentru ca, astăzi, atmosfera să fie ceva mai liniștită.

În lipsa liderilor SCU, alți doi vechi susținători din galerie, Giuliano Junc și Dani Musca le-au vorbit pe scurt lui Curtuiuș et. comp. de însemnătatea meciului de mâine, de la Timișoara.  „Știți cu toții ce înseamnă acest meci pentru noi și pentru Arad. Câștigați la Timișoara și tot ce s-a întâmplat cum nu ne-am dorit până acum va fi dat uitării. Va fi un nou început. Noi vom fi acolo pentru voi”, a fost mesajul suporterilor, preluat de pe uta-arad.ro.

„Ne dorim ca după meci să ne bucurăm împreună de victorie”, a venit răspunsul echipei, prin vocea antrenorului principal Cristian Todea.

14 comentarii

  1. Probabil liderii au fost la ocica piati sa mai vinde din bilete ca in afara de cei 20 care au gratuitati si canta pentru Meszar >>>pardon UTA nu a cumparat nimeni !!!!! Zicea un mare lider ca se asteapta la 500-600 fani la timisoara !!!?? Mai fratilor voi nu adunati 600 la Siria !!!!! Oare cat primesc astea de la club sunt platiti cu ziua sau ora ma intereseaza si pe mine !!! Orice venit in plus !!!! Sau lucreaza in folosul comunitatii pentru amenzi ???? Cum e turcul si pistolul !!! Echipa la retrogradare suporterii la fel !!!!

    0
    0
    1. Eu inca nu dar nu se stie. !!!!! Uta cum ám vazut este asa ca ,,,,,,!!!!! Si tu probabil nu ai dat bani ptr bilet asa ca vizionare placuta !!!!!

      0
      0
  2. Unde erau liderii SCU, redactau un nou comunicat? Sau poate nu e cazul, stadionul UTA e aproape gata, tot ce s-a promis s-a facut!?

    0
    0
    1. Ohh marele stapin !!! EU ám stiut ca vestitul faraon al egiptului Thuthankhamon a fost míc copil langa faraonul nostru Falkokhamon !!! CE marele zid ,,piramide,,,,farul din alexandria PE langa realizarile DV pod peste mures,,,,, piste de biciclete ,,,borduri,,,semafoare,,SI UTA. BD,,,!!!! Daca mai doriti o sluga ieftina sunt aici. !!!! Sunt un ungur de incredere. !!!!! Va PUP !!!!

      0
      0
  3. Sunt prea batran pentru asa ceva….Imi pare rau sa vad galerie,cu mainile in san,incrucisate la piept sau in buzunare!Imaginea este dezolanta!
    Iar componentii echipei UTA,vazand pe fetele lor,imi imaginez ca gandeau:”Hai gata,ajunge,plecati!”
    Pt necunoscatori,pana prin anii 1992-1996,pe stadionul UTA,in fiecare dupa amiaza,erau zeci,poate sute de suporteri,care asistau la antrenamentele echipei!Se mai vorbea,se mai contraria,na,mancatori de seminte si Ghibiti!
    Acum locatiile sunt trecute la secret.
    Am avut ocazia sa asist la un antrenament al Barcelonei,in 2014!
    Mai fratilor!Intra cine vroia gratuit,intr-un sector destinat!Transparenta totala!
    Nu am vazut o chemare la gard,sau altceva!
    Nimeni nu urla,nimeni nu comenta!Dupa antrenamentul Barcelonei,cam 30 minute,jucatorii discutau cu 2 persoane dintre cei prezenti!Dar atat!Cine erau?Nu stiu!Dar am simtit ca sunt lideri!Nu am vazut cutia milei si nici pe departe sloganuri anti-Real Madrid!Asa trebuie sa se comporte o galerie!

    0
    0
  4. Oare de ce antrenamentele UTA.-ei sunt la secret GIRO ? ! In timpul saptamanii, mai trec si eu pe la stadionul Chindiei si nu impiedica pe nimeni sa se uite la antrenamentul echipei, ba chiar stateam si pe pista la cativa metri de ei si ma uitam cum se antreneaza si nimeni nu mia zis nimic !!!

    0
    0
    1. Pt ca……asa s-a hotarat din vremea lui Rosu.Pana atunci era afisat programul zilnic al tuturor echipelor,de la cei mai mici juniori,pana la UTA mare.Probabil ca se cred Aston Villa,care avea o asemenea paranoia,de a nu fi urmariti sau filmati,prin anii 70,tot cam când umblau prin coada clasamentului!!!!!

      0
      0
      1. cred ca nu antrenamentele sunt secrete ci locurile unde se desfasoara, ca sa nu mai vina cei de la primarie cu ceva ierbicid …

        0
        0
        1. Da Lucian,daca citesti atent,am scris” locatiile”.Nu este din cauza ierbicidelor,pt ca programul de antrenamente si locurile de desfasurare,au disparut de anul trecut.Intra pe site-ul Atletico Arad,la program antrenament si vei vedea,ca din capul listei a disparut demult lotul mare.:)))

          0
          0
  5. 1 In situatia in care e UTA, azi,, chiar meciul ar trebui castigat si…nici intr-un caz pierdut. 2 Chiar daca UTA castiga nu se poate „sterge cu buretele” contraperformanta de a rata promovarea, un nou inceput va insemna,in mod logic, si o alta conducere 3 Distrugerea unei echipe,cea de anul trecut, este clara, de neacceptat, in plus vanzarea cu 50% parte pentru Atletico a fost anormala a saracit clubul, a vanturat jucatori buni. 4. Nu putem ascunde ca jucam…cu a doua echipa a Timisorii, si chiar si Ripensia ( a treia..) e deasupra nostra.. Sper ca cei ce vor intra in teren sa dea tot ce pot. 5. Ii doresc lui Todea curaj si inspiratie in alcatuirea unei echipe- pina azi nu a avut, asaceva-, care sa poata si sa bata, si sa ne arate ca UTA ( inca ) exista 5 Starea de sanatate, supararile si evolutia echipei UTA ma fac sa stau acasa, la TV, pe care , eventual,…pot sa il inchid. Cum sint utist, pe veci, sper sa batem, sper ca norocul sa intre si pe strada noastra. Hai UTA !.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button