Fotbal judetean

Zărăndani anti-Crișul? Unirea Sântana – CS Ineu 2-4





La câteva ore de la nunta colegului lor, Andrei Peia, uniriștii din Sântana nu au mai avut clarviziune în fața uneia dintre echipele cele mai în formă echipe ale debutului de sezon în Liga 4-a. Ineul s-a dovedit o nucă tare, a acționat perfect pe contre prin rapizii Dan Mâneran și Păcurar și experimentatul Georgiu. Rezultatul a fost un succes prețios pe terenul unei contracandidate la podium, pe care a și întrecut-o în clasament și anunțându-se principala urmăritoare pentru liderul din Chișineu Criș.

Partida a început abrupt cu o bară plină lovită de Capătă cu un șut cu stângul de la 20 de metri. Zărăndanii au replicat rapid și la prima incursiune în careul advers, Dan Mâneran a obținut penalty-ul în duelul cu Bodea. Georgiu a tras în dreapta lui Csurka, acesta a atins balonul, dar nu a putut evita golul. Era minutul 6, dar la faza imediat următoare tabela a arătat din nou scoul de egalitate. Avrămuțiu a centrat din corner, iar Vuin a înscris simplu cu capul din careul mic. După două șuturi necadrate ale lui Capătă, Ineul și-a arătat din nou colții, iar semiocaziile lui S. Balaci, Păcurar și Georgiu au anunțat golul de 1-2. Acesta a venit în minutul 29, când Dan Mâneran a găsit vinclul porții lui Csurka de la marginea careului, la capătul unei faze prelungite purtate de Păcurar și Georgiu. Cu piciorul pe accelerație, formația vizitatoare a găsit și golul de 1-3. În minutul 34. Spătaru a centrat perfect de pe dreapta, iar Păcurar a trimis cu capul în stânga lui Csurka. Au urmat zece minute ceva mai consistente ale gazdelor, Iaroș și colegii săi din defensivă au respins toate centrările în fața porții lui Pușcaș. Repriza s-a încheiat cu o ratare a lui Karmanoczky, tânărul fundaș reluând puțin pe lângă colțul scurt o lovitură liberă venită de pe stânga.

Repriza secundă a început cu o mare ratare a lui Prică. Fostul curticean a trecut scurt de Spătaru, dar a trimis cu spițul pe lângă vinclu. Tot Ionuț Prică a mai scăpat odată singur Cu pușcaș în 10 metri, dar a tras exact în acesta. După o oră de joc, Ineul a ieșit din presiune și pe una dintre contrele sale tăioase, a făcut 1-4. Era minutul 65, când Mâneran a șutat din unghi, Csurka a respins, dar Georgiu, pe fază, a trimis cu capul în poarta goală. Oaspeții mai puteau marca, însă Dan Mâneran și Gligor au finalizat destul de slab din poziții bune. Dacă nu au reușit cei de la Sântana să înscrie, au făcut-o ineuanii în proprie poartă, prin Karmanoczky, care a deviat imparabil, la colț, o centrare puternică a lui Peia: 2-4 (min. 81). Golul i-a impulsionat pe cei din Sântana, care au atacat cu toate liniile, iar Stanciu a irosit o ocazie imensă, finalizând din numai 5 metri pe lângă. Deși au mai urmat și alte faze terminate cu centrări în careul advers, tabela nu s-a mai schimbat și Ineul pleacă cu trei puncte imense de la Sântana.

Formații: 

Sântana: Csurka – Toader (46 Paven), Pleșca, Bodea, Peia – Josan (82 Marc), Vuin (70 Martin), Avrămuțiu – Pasăre (42 Stanciu), Capătă, Prică.

Ineu: Pușcaș – F. Spătaru, Karmanoczky, Iaroș, Hulbăr – Zdrențan – S. Balaci (66 Al. Gligor), M. Ponta, Georgiu (90 Rădac), Dan Mâneran (80 Denis Mâneran) – R. Păcurar (90 Dragoș)

Arbitri: Cristian Burza – Remus Nagy, Paul Ardelean

Observatori AJF: Andras Mako, Leontin Buda









4 comentarii

  1. ce titlu idiot are articolul…daca si-au aparat sansele sunt anti crisul…doar atat puteti sportarad?

    0
    0
    1. o explicatie ar fi ca Ineul, prin rezultatele bune si prin faptul ca doar ei și Zăbrani ( condusi tot de un zarandan :)) din partea de sus a clasamentului inca nu au jucat cu Crișul, si pot ameninta pozitia liderului … ce este idiot in acest lucru?

      0
      0
  2. Din pacate pt un campionat mai interesant , anul asta nu este o echipa ca lipova anul trecut sa poata sa incurce , un cris mult mai intarit fata de anul trecut prin venirea lui maghici si mai ales cigan un marcator, va mai pierde cris cate un punct pe ici colo insa va termina la peste 10 p avans campionatul , asta e adevarul uitativa la urmaritoare sa pierzi 2-4 acasa

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button