Fotbal judetean

Cornea a parat glonțul: CS Glogovăț – Frontiera Curtici 1-0





„Vladi” și-au făcut calculele cu trei puncte în fața „lanternei roșii”, dar acestea au ieșit greu în această după-amiază. Chiar dacă s-au prezentat exact cu 11 jucători (Ursoi și Liga au fost suspendați, iar Gavriș, Munteanu și Turda – accidentați), curticenii au făcut cel mai bun meci al lor din acest campionat, însă experiența superioară a oamenilor lui Dehelean și-a spus, în cele din urmă, cuvântul.

Rancov a avut prima oportunitate printr-un voleu ce a țintit un adversar și gazdele au scăpat basma curată. În minutul 26, când Glogovățul a deschis scorul, se părea că urmează descătușarea. Cătălin Cornea a primit un balon de la Negrea, a preluat calm în careu și a trimis cu latul la colțul scurt. Hornea și-a arătat și el colții, dar Mitrea a fost la post.

În partea a doua, „Vladi” a realizat că nu are rost să riște prea mult, a jucat economicos, dar chiar și așa a mai trecut de două ori pe lângă gol, prin Palcu și Cornea. „Nu a fost cel mai bun joc al nostru, ne-a trecut glonțul pe lângă ureche, căci echipa din Curtici a oferit o replică neașteptat de bună. Tinerii echipei adverse au alergat destul de mult, nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă nu am fi avut experiența de partea noastră. Victoria e importantă după mai multe etape în care am cam uitat să câștigăm”,  a spus Cătălin Cornea, fotbalist crescut de UTA.

După despărțirea de Mircea Aslău, Frontiera nu și-a găsit un alt antrenor, dar asta și pentru că autoritățile locale încă nu au deblocat fondurile promise. Chiar și așa, trupa de la Graniță pare într-o ușoară creștere. „Fiindcă ne-au lipsit din nou jucători importanți, am apelat la cinci fotbaliști de 16-17 ani. Nu ne-am decurcat rău, am avut ocazii importante la 0-0 și 1-0, ne-a lipsit doar golul. Sperăm să se așeze rapid lucrurile și la noi și să abordăm cu o mai mare convingere partidele. Trebuie să începem să facem puncte, căci ultima poziție nu onorează un oraș ca și Curticiul”, a spus Ghiță Tăuceanu, directorul sportiv al „grănicerilor”

 

Formații:

Glogovăț: Mitrea – Neag, Ruja, M. Pantea, L. Avram –  E. Varga (90 Chiș), S. Popa (62 Doboș), Cornea, A. Gornic (72 Magdi) – R. Ardelean –  Negrea (72 Palcu).

Curtici: Leva – Morar, Abrudan, Rancov, Șiclovan – Hornea, Crișan, Hanc, Bătrânu – Iacob, Gheorghieș,

Arbitri: Alin Deac – Tudor Groșan, Andreea Șușcă.

Observatori: Dorin Vătran, Iosif Lovas









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button