UTA Arad

Antrenorul Miroslavei, surprins de parcursul slab al UTA-ei: „Nu mă gândeam la un derby al suferinței cu arădenii, încercăm să profităm de problemele lor”





După ce l-a demis pe Cristian Ungureanu (37 de ani) de pe banca tehnică în urma înfrângerii drastice suferite în urmă cu două etape, 0-6 cu Dunărea Călăraşi, Ştiinţa Miroslava şi-a găsit repede un nou antrenor principal. Clubul din comuna de lângă Iaşi a apelat la gruparea de Liga 1, CSM Poli Iaşi şi i-a luat antrenorul secund. Adrian Kerezsy a fost antrenor secund la CSM Poli Iaşi în ultimii patru ani, perioadă în care a fost în stafful principalilor Liviu Ciobotariu, Marius Lăcătuş, Ionuţ Chirilă, Costel Enache, Nicolo Napoli, Eugen Neagoe şi Flavius Stoican. Propunerea de a deveni antrenor principal la Ştiinţa Miroslava l-a determinat să înceacă o nouă etapă în cariera sa.

Kerezsy a început perfect, cu primul succes obținut pe teren propriu de Știința Miroslva în Liga 2-a. „Cele trei puncte luate sâmbătă cu Olimpia Satu Mare ne-au dat moral, încredere, pentru cele trei meciuri extrem de importante pe care le vom disputa în următoarele șapte zile. Primul dintre ele ne duc la Arad, acolo unde personal mă reîntâlnesc cu Grahovac și Ciucă, jucători cu care am lucrat la Iași și pe care nu i-aș fi dorit niciodată adversari la ce calitate au. Sper să-l revăd și pe Marcel Coraș, cu care am fost coleg la Poli Iași în anii ’80, când el făcea armata aici”, spune „principalul” Științei.

Acesta a spionat-o atent pe UTA în derby-ul Vestului, pierdut de arădeni cu 2-1. „În opinia mea, principala rivalitate fotbalistică din România e între Poli și UTA, nu Steaua și Dinamo. Mi s-a părut că arădenii au jucat mai bine după golul de 1-1, dar mai ales în astfel de meciuri contează rezultatul. Nu știu dacă UTA a meritat neapărat să piardă acel meci, dar s-a întâmplat și sunt sigur că vor dori să se revanșeze neapărat cu noi. Pe de altă parte, este clar că există ceva probleme interne la UTA, din moment ce un lot cu atâția jucători de calitate e în subsolul clasamentului, încercăm să profităm și noi de aceste probleme”, a adăugat  Adrian Kerezsy.

După derby-ul Vestului, „Bătrâna Doamnă” trece la un derby al suferinței. „Dacă la Miroslava mă așteptam să nu aibă o poziție prea bună în Liga 2-a, având în vedere că e nou promovată, UTA e o mare surpriză și enigmă pentru mine. Dar, până la urmă nu e treaba mea de ce echipa din Arad e în această situație, datoria mea este să pregătesc cât mai bine partida, încercând să profităm de defectele ei”, mai spune tehnicianul Științei.

Delegația completă a Miroslavei pleacă mâine spre Vestul țării, făcând escală la Cluj, unde va efectua antrenamentul de vineri. După confruntarea de la Șiria, ieșenii se întorc în orașul de pe Someș, acolo unde sâmbătă, în nocturnă, vor întâlni Universitatea lui Adi Falub. Weekendul următor, la Miroslava ajunge Pandurii. „E o onoare, dar în același timp o motivație în plus că întâlnim într-o săptămână trei foste prim divizionare. Bineînțeles, un rezultat bun sâmbătă ne-ar da o și mai mare încredere pentru meciurile cu U. Cluj și Pandurii”, a încheiat Kerezsy.









8 comentarii

  1. La UTA se face antrenament cu public? Adică să poată merge oricine ,nu doar galeria,nu mă înjurați,doar încerc să mă informez. Şi cu ASA faliment,ne trebuie un mijlocaş central defensiv de forță,adică Candrea,poate chiar şi Licu ăla că joacă şi pe stânga şi pe dreapta la mijloc la 19 ani.

    0
    0
  2. Antrenamentele nu sunt secrete.Doar locatiile…:)))
    In general se tin pe terenul din Sannicolaul Mic si atunci când exista meciuri ale U19 sau U17,echipa se antreneaza pe ICRTI,atunci când i se permite sau nu este ”proaspat ierbicidat”!

    0
    0
      1. Giro, eu inca astept puciul ala pe care-l dadeai ca si facut cu vreo saptamana-doua in urma. Mai stii ceva de el? S-a amanat?

        0
        0
        1. TaiPan-e,eu nu am dat ca sigur!Eu am spus ce se pregateste!Si tu mergi la piata sa cumperi castraveti si nu gasesti!Sau ramai fara paine si gasesti doar cornuri!
          Tot pe atunci scriam ca sper sa nu se reuseasca!Dar crede-ma ca de unde nu iese fum,nici foc nu este!
          Nu mai fi atat de ironic si sarcastic.Vezi ca ce se vede la suprafata in situatia grava in care ne aflam,este departe la ce va fi dupa pronuntarea DNA-ului!
          Oricum nu cred ca esti atat de infantil sa crezi ca rezultatul anchetei va fi nul,oricat de optimisti am fi cu totii!
          Cat despre puciul denumit de catre tine,ad-hoc,nu este valabil atat timp cat directivele se dau din unghere fara nici o legatura cu fotbalul!
          Puci inseamna anrhie nu ordine de „sus”!Diferenta mare!
          Este un haos total!Jucatorii nu stiu unde urmeaza sa se antreneze,sunt si alte suspiciuni,gen cazul Manea(mai demult),noaptea la birt,unde conducerea s-a deplasat si au vizualizat inregistrarile video,dovedindu-se ca nu a fost el,fotbalistii joaca la pariuri,chiar daca prin terte persoane!
          Nu mai are incredere nimeni in nimeni!Hotul striga hotul,privirile reciproce sunt de neancredere si in asemenea conditii nu poate exista un grup unitar!Despre rezultate promitatoare,nici nu poate fi vorba!
          Bine ar fi!

          0
          0
          1. @Giro, pai tu le-ai spus pucisti. Citez dintr-un comentariu de-al tau din data de 9 Octombrie: „Mmmda,era vorba de 2-3 saptamani pana atunci,dar acum incep sa inteleg ca se asteapta momentul Poli,ca in caz de esec(previzibil),oalele sa nu se sparga in capul pucistilor.” Tot atunci vorbeai despre „noul proiect Falca-Tucudean-Ionut Popa,care urmeaza sa fie facut in curând public” si ca „Ce prevedeam,a inceput!”

            0
            0
  3. Ma gandesc serios sa-l aduc pe Ionut Popa ca director tehnic. Oare o sa se supere ultrasii mei? Am citit ca primarul Orbu vrea sa scape de el…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button