Fotbal juniori

Finaliștii Arad Cup, premiați și felicitați de președintele FRF! Sântana și Vladimirescu au pus mâna pe cupele AJF-ului





Zi plină pentru Răzvan Burleanu la Arad. Între inaugurarea cursului de management și administrare a structurilor sportive de la Universitatea Aurel Vlaicu Arad și întâlnirea de la Primărie cu Gheorghe Falcă, președintele FRF a ajuns și pe parchetul sălii de sport din Micalaca, acolo unde s-au desfășurat fazele finale ale la Arad Cup, campionat şcolar judeţean rezervat jucătorilor nelegitimaţi din ciclul primar şi gimnazial.

Când Burleanu și Florin Şari, celălalt reprezentant al FRF prezent azi în orașul nostru, în calitate de manager pe implementarea proiectelor FRF, au ajuns pe parchet, cele opt finaliste erau pregătite să-și „încaseze” premiile, ce au constat din mingi, medalii și cupe, dar mai ales o strângere de mână a șefului fotbalului românesc și o poză cu el. „E una dintre competițiile pe care Adi Lucaci și echipa sa de la AJF Arad dă exemplu în toată țara. O întrecere între elevii nelegitimați este foarte binevenită, căci pasiunea și talentul îl găsești peste tot în fotbal. Eu nu pot decât să vă felicit pe voi și părinții voștri și să vă urez și alte multe satisfacții în sport și în viață”, a punctat șeful de la Casa Fotbalului.

Rezultatele finale ale turneului final au fost:

Ciclul primar

Semifinale

Şc. Gimn. Aurel Vlaicu Arad – Lic. „Ştefan Hell” Sântana 0-3

Liceul Naţional Informatică Arad – Şc. Gimn. „Mihai Eminescu” Arad 3-0

Finala mică

Aurel Vlaicu – Mihai Eminescu 1-0

Finala mare

Sântana- LNI 0-0 (2-1, după 7 m) – finala mare (c

Ciclul gimnazial

Semifinale

Şc. Gimn. Aurel Vlaicu Arad – Şc. Gimn. Vladimirescu 1-2

LNI – Şc. Gimn. Patrichie Popescu Bata 1-1 (1-3, după 7 m)

Finala mică

LNI-Aurel Vlaicu 5-0

Finala mare

Vladimirescu – Bata 3-1

Înainte de a-i premia pe copii, Răzvan Burleanu i-a oferit o diplomă specială lui Adrian Lucaci, pe care l-a numit: „un real dezvoltator al fotbalului din această zonă a ţării”.  – ne referim la preşedintele AJF Arad, Adrian Lucaci – au oficiat festivitatea de premiere

Cei mai buni dintre cei buni au fost:

Lic. „Ştefan Hell” Sântana (profesor Emil Arsa): Alexia Igreţ, Ioana Rus, Amelia Paven, Maria Marc, Ana Maria Coman, Rareş Nadiu, Robert Bîte, Dominic Isăilă, Fabian Costea, Robert Dobra, Sebastian Cătană, Dragoş Ruşti, Ioan Ruşti, Samuel Cîrlan, Natanael Cîrlan, Sebastian Dehelean, Andreas Bobu, Raul Pop, Nicholas Harabulă, Ursuț Bătrân-Natalia.

Şc. Gimn. Vladimirescu (profesor Daniel Șugar): Adelin Cotocea, Cătălin Pui, Răzvan Popa, Mădălin Colcer, Andrei Savin, Romeo Petri, Florin Patkany, Florin Iana, Bery Olteanu, Dimitrios Kovas.

Arbitrii turneului, Sebastian Pantea şi Alexandru Neagu, au condus și un meci între Selecţionata observatorilor AJF și ACS Tăcerea Arad (club al surdo-muţilor), încheiat la egalitate: 8-8.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button