Șoimii Lipova

Lipova se întoarce în „fortăreața” de la Pîncota pentru trei puncte cu Filiașul: „Jucătorii au rămas datori după Giarmata”





Campioană județeană și promovată în Liga 3-a, Șoimii Lipova a făcut – în general – meciuri destul de bune în startul stagiunii, excepția venind etapa trecută. Bier și colegii săi au evoluat extrem de slab la Giarmata, pe terenul (e adevărat destul de prost și în condiții de vânt puternic) al uneia dintre codașele seriei a IV-a și s-au întors cu mâna goală. „Am rămas cu fruntea încrețită de la meciul de vinerea trecută, de abia astăzi am început să mă descrețesc și cam la fel și jucătorii. Sper să se revanșeze sâmbătă, pentru că au rămas datori față de club”, spune Radu Pop.

Președintele „alb-albaștrilor” nu ascunde problemele de lot ale echipei sale înainte de vizita oltenilor din Filiași. „Copil și Jichici sunt în recuperare încă, iar Vasile trebuie să se odinească două săptămâni la recomandarea medicului. Dar, indiferent de ce jucători vor intra pe teren, cred că sâmbătă vom câștiga. Știm că adversarul este dificil, dar cred că poate fi învins. Nu au rezultate grozave în deplasare, egalul din etapa trecută cu Logojul l-au făcut acasă pe un teren foarte dificil, nepotrivit pentru Liga 3-a. Eu zic că la Pîncota vom juca altceva decât la Giarmata, în general acasă facem meciuri bune, problemele vin mai mult în deplasare”, a mai recunoscut Pop înainte de „duelul” de mâine, de la ora 15.

Într-adevăr, arena din Podgorie a fost o adevărată „fortăreață” pentru echipa lui Sabău până acum, atâta timp cât echipe cu pretenții de primele locuri, ca Lugoj sau Șirineasa au trebuit să se mulțumească cu un singur punct. În rest, Hermannstadt II și Internațional Bălești, plus Giarmata, Cermei și chiar și Sebișul în Cupă, au rămas cu buza umflată. Totodată, însă,  Florin Spînu e foarte încrezător în posibilitățile echipei sale. „Până acum, am făcut cadou cel puțin patru puncte, dar sunt convins că la lotul ce-l avem cu siguranță vom termina pe podium”, a spus pentru sportuldoljean.ro conducătorul doljenilor.

Formații probabile:

Lipova: Iliescu – Kocsis, Calvin, Pașcu, Stoin – Piț, Bier, S. Popa, Deta – Vasinc, Trabalka.

Filiași: Nedeianu – Calu, Preda, Tereche, Neacşu – Borhot, Borneci, Tudor, Cruşoveanu – Badea, Geanimu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button