Fotbal judetean

Gheață spartă cu emoții în Podgorie: Păulișana Păuliș – Victoria Nădlac 5-2





„Rețeta” lui Dinu Maghici în încercarea de a revigora o formație ce nu a început tocmai bine sezonul cu Dănuț Mițiți pe bancă, pare să dea roade la Păuliș. În această după-amiază, formația din Podgorie a simțit gustul primei victorii interne stagionale , însă confruntarea nu a fost tocmai facilă ușoară.

Nădlacul a stat bine în teren și a reușit să deschidă scorul încă din minutul 13, prin Puie, care a prins un șut foarte bun de la 20 de metri. Gazdele au forțat egalarea, dar imprecizia în fața porții a făcut ca la cabine să se intre cu scorul stabilit încă din primul sfert de oră. Partea a doua a avut parte de goluri pe bandă rulantă, startul fiind dat de către Păuliș. Gazdele au reușit egalarea la două minute de la reluare, prin Daniel Popa. „Vameșii” au reclamat fault în atac la această fază, iar „alb-albaștrii” au solicitat penalty, pentru o intervenție asupra lui Pop, care a și ieșit accidentat la gleznă. Până să intre Gugeanu pe teren, nădlăcanii au profitat de omul în plus și a trecut în avantaj. Era minutul 53, când Taloș a centrat perfect de pe dreapta, iar Ovidiu Bozian a trimis cu talpa în plasă.

Nădlacul se putea distanța la 3 – 1, atunci când Gyebnar a driblat și portarul, a trimis spre poarta goală, dar Suciu a respins de pe linia porții. La faza imediat următoare, gazdele au primit un penalty și au egalat situația prin același Daniel Popa (min. 63). Păulișul a forțat atacul și, după doar două minute, a primit din nou penalty, iar reușita i-a aparținut lui Denis Calancea. Până la final, s-a jucat pe contre, iar gazdele s-au desprins decisiv în ultimele trei minute. Ștefan Calancea a prins un șut perfect în diagonală pentru 4 – 2, iar la ultima fază a jocului Gugeanu și-a trecut și el numele pe tabela marcatorilor cu o execuție de la 30 de metri.

„Vameșii” au fost la 25 de minute de al patrulea rezultat pozitiv la rând. „Am fost naivi, dar acesta e fotbalul, dacă nu dai gol, primești. Am ratat desprinderea la 2 – 1, am avut și penalty clar ce nu ni s-a acordat, a fost și fault în atac la primul lor, dar asta e, nu vreau să dau vina pe nimeni. Nu trebuie să așteptăm să primim cadouri de la nimeni. Îi felicit pe băieți pentru cum au jucat, avem de învățat din aceste meciuri, dar cred că meritam mai mult de la această partidă. Am prestat un fotbal bun, am pus mingea jos, dar nu întotdeauna cine joacă mai bine și câștigă, de asta e și frumos fotbalul. Noi nu avem presiune, dar astăzi am avut în față  un adversar cu care puteam să obținem cel puțin un punct”, a declarat Rudolf Lakatos, antrenorul celor de la Nădlac.

De cealaltă parte Dinu Maghici se bucură pentru primul său succes pe banca Păulișanei, primul pe teren propriu al echipei în acest sezon.  „Vreau să-mi felicit băieții pentru atitudinea din repriza a doua și pentru că au revenit de două ori pe tabela de marcaj. Am început mai moale, dar am avut în prima parte mai multe ocazii decât ei, iar Nădlacul a marcat la prima lor apariție în jumătatea noastră. Am avut o discuție bărbătească cu băieții la pauză și și-au schimbat atitudinea, au avut un alt spirit în actul secund. Cele două penalty-uri au fost corect acordate, am stat după aceea bine în teren și am reușit să ne distanțăm la final cu două execuții foarte frumoase. Trebuie să recunoaștem că am avut de-a face cu un adversar greu, care și-a vândut scump pielea”, a menționat tânărul tehnician al Păulișului.

Formații:

Păulișana Păuliș: Brutyo – E. Calancea (min. 14 – Morariu), Suciu, Crișan, Ambruș – Itu, Pop (min. 53 – Gugeanu) – Ș. Calancea, Grigorean, D. Calancea – D. Popa (min. 90 – Iercan),

Victoria Nădlac: Dulhasz – Taloș, A. Moț, Luculescu, Bondea – Coriteac, Gabor, Gyebnar – Bălaș (min. 46 – Bozian), Puie, Nagy.

Arbitri: Cristian Coroban – Emil Cristea, Andrei Pantea

Observatori: Romulus Tănăsescu, Eugen Roșu

 









2 comentarii

  1. Am fost la meci si vreau sa l contra zic pe dl lacatos.echipa lui a trecut de 2 ori mijlocului terenului in prima repriza si au marcat 1 gol.a 2 repriza a fost asediu general la poarta nadlacaniilor dovada find si Cele 5 goluri marcate. Arbitraj bun cu 2 mici greseli arbitru nu la eliminat pe portarul dulhaz dupa 2 faulturi in careu in postura de ultim aparator.victorie meritata a gazdelor.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button