UTA Academie

Juniorii lui Gaica au răzbunat prima echipă: Au bătut-o pe Poli la scor de neprezentare! UTA Under 19 s-a distrat și ea la Turda





Dacă juniorii mari ai clubului fanion al Aradului s-au deplasat, ieri, la Turda pentru a bifa fără probleme cel de-al doilea succes la „republicani”, UTA Under 17 a găzduit-o pe Poli în Liga Elitelor, ocazie cu care a răzbunat formația de seniori ce a pierdut duminica trecută în Liga 2-a, pe Bega.

Rivali, puși cu botul pe labe: UTA Under 17 – ACS Poli  3-0

Derby-ul în miniatură al Vestului a fost animat, încrâncenat pe alocuri, așa cum îi stă bine unei încleștări Arad – Timișoara. Pe lângă părinți, rude și priereni, puștii „roș-albilor” au primit încurajări și de la o mică, dar inimoase galerii utiste. Jocul a fost echilibrat în prima repriză, timișorenii ratând o situație de unu la unu cu portarul Zamfir. Tăședan a spart – însă – gheața pe final de repriză, după o fază șnur lucrată de Miculescu și Merian și UTA a intrat la pauză în avantaj. În partea a doua, ultimii doi au ajuns și ei la finalizare.  Mai întâi, Merian a trimis cu stângul la colțul lung din 12 metri, iar apoi Miculescu, scăpat singur după pasa cu capul a lui Nistor, a driblat și portarul pentru scorul de neprezentare ce a întregit ziua perfectă a juniorilor arădeni. 

„Am avut parte de un meci echilibrat, dar a fost o victorie fără probleme. Cred că dacă adversarii purtau alt nume și nu Poli, diferența era mult mai mare. Cu toate astea, echipa din Timișoara este una pretătită, organizată, fiind un alt nivel față de cel din preliminarii. Ca obiectiv avem îmbunătățirea jocului, urmat de rezultate. Dar obiectivul primordial, la fel ca la U19, este creșterea jucătorilor pentru prima echipă, în spiritul clublui, în spiritul UTA-ei”, a declarat la finalul partidei Sandu Gaica pentru uta-arad.ro.

UTA Under 17 a evoluat în formula: Zamfir – Haloș, Spătar, Salka, Mohaci, Dumitru, Isac, Hrezdac, Merian, Miculescu, Tăședan, după pauză mai intrând în luptă Nistor, Pașcu, Selegean și Costache.

Fără probleme în Transilvania: Arieșul Turda – UTA Under 19  2-5

Juniorii Under 19 ai „Bătrânei Doamne” au câștigat ieri, la Turda, cu 5-2. Partida cu Arieșul a contat pentru etapa a doua din Campionatul Național și a fost decisă de golurile lui: Nagy, T. Bodri, Stan și Țuța, plus un autogol al gazdelor.

„Eu zic că rezultatul a fost echitabil, deși prima repriză a fost mai anostă din partea noastră. Ne-am complicat singuri, am pierdut o minge în careu și am luat gol încă din minutul 5. Până la pauză am întors la 2-1, iar în a doua repriză nu s-a mai pus problema învingătoarei. E un meci ce trebuia câștigat pentru că sistemul de calificare la turneul final este mai complicat la <<republicani>>. Jucătorii au început să înțeleagă că azi pot fi la republicani și mâine la Liga a 2-a  sau Liga a 4-a. Ei trebuie să joace cât mai bine, să fie la dispoziție oricând pentru echipa mare” au fost cuvintele lui Mihai Petcuț pentru uta-arad. ro.

UTA a aliniat în Transilvania următoarea echipă: Creța (Debre) – Frai, Sabău, Onuțan, Laza – T. Bodri – P. Stan, Obrad, R. Petcuț,Țuța – Nagy.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button