Fotbal juniori

Selecționata Under 14 a Aradului și-a încheiat parcursul regional cu o victorie clară!





Competiția organizată de Federația Română de Fotbal împreună cu Asociațiile Județene de Fotbal pentru selecționatele Under 14 a programat, ieri, la Reșița, restanța dintre Caraș  Severin și Arad. Oaspeții s-au impus fără probleme, cu scorul de 4-0 prin reușitele semnate: Mihai, Borhan, Ekmecki și Ciubăncan și au încheiat cu victorii pe linie cele șase dispute din această fază a competiției.

Cristian Sculici, Flavius Moisă, Adrian Sas și Vasile Sin au mizat în această partidă pe: Țica, Brânză – Pele, Petruț, Adamcsik, D. Varga, A. Popescu, Boiț, Vulturar, Borhan, Clipotă, P. Varga, Mihai, Ursu, Ekmecki, Rotar și Ciubăncan. „Suntem foarte mulțumiți de parcursul echipei, dar important e ca cei care i-au urmărit pe copii să îi fi remarcat, iar aceștia să fie convocați anul viitor pentru selecționata Under 15. Nu rezultatele au contat în primul rând la aceste meciuri, noi am reușit să facem un grup foarte frumos, foarte unit, iar AJF Arad ne-a oferit toate condițiile necesare. Sperăm că au fost remarcați cât mai mulți copii de la noi, mai ales că am obținut doar victorii”, ne-a declarat Adrian Sas.

În martie 2018 va demara o altă competiție regională, dar, de această dată, va exista o selecționată zonală, formată din cei mai buni jucători din Arad, Timiș, Caraș și Hunedoara. Scopul final este participarea vârfurilor la selecția pentru formarea lotului național Under 15, din luna iunie a anului viitor, de la Tărlungeni.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button