Stranieri aradeni

Hațegan fluieră una dintre semifinalele „mondialului” Under 17!





Arbitrul arădean Ovidiu Hațegan a fost delegat de FIFA să conducă partida de fotbal Brazilia – Anglia din cadrul semifinalelor Cupei Mondiale Under-17, competiție care se desfășoară în aceste zile în India.

Conform site-ului oficial al Federației Române de Fotbal, Ovidiu Hațegan va fi ajutat la cele două tușe de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

De-a lungul carierei sale, Hațegan a fost delegat și la alte competiții importante, precum Cupa Mondială U20, Jocurile Olimpice 2016 sau Campionatul European 2016.

Semifinala dintre Brazilia și Anglia, din cadrul Cupei Mondiale de fotbal rezervată echipelor sub 17 ani, programată inițial, miercuri, în localitatea Guwahati (nord-vest), a fost mutată de FIFA la Kolkata (ex-Calcutta), din cauza ploilor abundente.









Un comentariu

  1. Auziti oameni buni ca un arbitru in liga a 6 a fost lovit cu piatra in cap la Zarand. E posibil asa ceva in mileniul 3?? Sa chemati acolo politia sa l identifice si echipa exclusa din campionat!! Animalele primitive trebuie sa stea in grajduri nu la terenul de fotbal!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button