UTA Arad

Todea: „Cădere inexplicabilă în repriza a doua, înfrângerea a venit într-un moment în care dădeam semne de revenire”





Una caldă, alta rece pentru UTA, care părăsește într-o manieră rușinoasă Cupa României. La Afumați, într-o deplasare teoretic abordabilă, arădenii au jucat vreo 15 minute pe finalul primei reprize, când au și preluat conducerea după  „dubla” lui Stahl, după care a urmat „potopul”.

„Roș-albii” au luat nu mai puțin de patru goluri într-o repriză, între care trei din faze fixe. „Din păcate am avut o cădere inexplicabilă în repriza a doua. Am luat prea ușor goluri din faze fixe, iar echipa din Afumați a reușit să se califice mai departe. Noi am pregătit marcajele, fiecare jucător știa pe cine trebuie să țină, dar i-am scăpat și așa au venit și cele două goluri din cornere. Am mai primit un gol și din penalty, dar așa cum le-a dat lor, putea să ne dea și nouă la o fază la Strătilă. Dar, nu pot să comentez mai multe”.

În urma acestui eșec, utiștii pierd prima maximă de 2500 de lei de jucător, dar mai rămân să lupte pentru cea de 1500 în caz de victorie la Suceava, în campionat. „Îmi pare rău pentru această înfrângere, a venit într-un moment în care noi dădeam semne că ne revenim, dar nu a fost așa.  Avem deplasare la Suceava, încercăm să scoatem maxim”, a adăugat Todea.









41 comentarii

  1. Nu ai spus bine Todea ca inexplicabila caderea …e inexplicabila scaparea de sub marcaj ! Eu sincer spun ca sint jucatori nou veniti care joaca la pariuri ,prea multe greseli din partea fundasilor cu experientă ,exagerat de multe si sint de curtea scolii!

    0
    0
      1. Ba au cum sa joace.Sunt jucători de mana a doua care joaca din amintiri.Trebuie adus de urgență nu numai jucători ci si un antrenor parerea mea care sa coboare milităria din pod altfel nu ii vad bine.

        0
        0
    1. Dintre jucatorii adusi de la echipe din liga I cel putin 3 joaca la pariuri sportive !!! Uitati-va la aparatori !!! Nu mai spun nimic altceva !!!

      0
      0
  2. Căderile la fotbal,mai ales în apărare vin tot din lipsa de valoare Joci bine o perioada peste valoarea ta apoi revii la ce poți..Se intamp!la să te țină un meci dar mai rar. Mă uit la acest Scutaru cum a ajuns la UTA !!Daca a făcut vreo 3 meciuri bune in întreaga lui cariera !! Că om poate nu ai ce-i reproșa ! Și când lovește mingia itt sta sufletul la gura . La marcaj e mai mereu al doilea mă. mir camai vine in fata. Ce-i drept și atunci degeaba !!Macar daca ar suta ca RAMOS !! Ciuca și el bun incasator de reproșuri gonit deproprii lui olteni. Poate merge la Sirineasa .Trebuie sa’-ti aperi
    proprii jucători dar safir jucători. !!

    0
    0
  3. Păcat că un simbol ca Todea apără și încearcă să justifice jucători și rezultate care murdăresc culorile unui club care a produs iubire și glorie unei națiuni! Rezolvarea tuturor problemelor este făcută numai și numai de rezultate pozitive. Dacă vorbim de Scutaru ,Ciucă, Manea…………………și la următorul meci reamintim, nu sunt de vină cei care greșesc și cei care admit. Foarte mulți se întreabă cum acceptați să vă faceți de râs ? Poate se plătește mai bine ca performanța?

    0
    0
    1. Performantele ca jucator a lui Todea nu il recomanda ca antrenor la pretențiile care sunt si vor fi la U.T.A. Poate la o echipa de liga a treia unde sa isi faca rodajul si apoi dacă confirmă sa vina la Uta

      0
      0
  4. Scuze,,,, Scuze,,,,,,si iarasi. Scuze. !!!!!! Nici o scuza nu mai aveti !!!!!! Unde sunt marii conducatori parintele Meszar nasul Gradinariu nepotul Drágán ???? Aloooooo mai aveti ONOARE ?????? DEMISIA !!!!!!! Mai aveti piele pe obraz sa semnati statul de plata ?????? Unde v-ati ascuns. ??????Vai de noi !!! Ne meritam soarta !!!!!!

    0
    0
  5. Hai sa nu mai le spunem decit direct. „Caderea’ inseamna lipsa pregatirii fizice, inseamna o aparare swaitzer, care ia 4 goluri intr-o repriza, inseamna mijlocasi care nu stu sa tina de minge inseamna ca nu avem echipa. Echipa a distrus-o trioul Meszar-Gradinaru-Dragan, care sade merci bine in functie si …le merge bine. De citeva saptamani tot spun ca echipas e foarte slaba, ca retrogradarea nu este o gluma, ba chiar cred ca putine echipe le putem bate acum. Cred ca este ora limpezirii, mai bine cu Iuga, cu Adili, cu poate Manea, decit cu Ciuca si Scutaru. Astia doi, plus crastocea, ar putea intari echipa de judet, mi-e clar ca nu ne ajuta ( din contra, luam goluri la cornere, fac eliminari, penalty, etc). Grahovac, si el e slab, dar politica catastrofata a clubului face sa nu il putem da afara, ca doar el a ramas in poarta. Nu inteleg, ori e accidentat si nu poate, si atunci nu are ce sa caute pe avioane sa ajunga la Suceava, ori ar fi putut, dar clubul a gresit si l-a lasat acasa, in loc sa faca recuperare serioasa aici. Pina nu se scoate puroiul, bolnavul nu se vindeca !

    0
    0
  6. Mi se pare nedrept sa dam in Todea, asa cum am vazut ca se face, iar asta din doua motive: 1 dupa episodul Mihalcea, dar mai ales dupa fuga lui Falub, toata suflarea utista si-l dorea pe Todea antrenor. Se stia foarte bine inca de atunci ca nu are experienta si ca rezultatele s-ar putea sa nu apara. Toata lumea se batea cu pumnul in piept ca atat timp cat e aradean, asta conteaza mai putin. 2 a fost singurul antrenor care a acceptat sa preia ca principal o echipa cu carente majore la toate nivelurile dar care inca avea pretentii de promovare la momentul respectiv. Cred ca vinovatii trebuie cautati in alta parte, nu neaparat la Todea.

    0
    0
    1. Nu ai dreptate.toti sunt vinovati in frunte cu Todea care nu are idei tactice sa scoata echipa din starea care se afla.

      0
      0
  7. daca pana acum, nu a rasuflat discutia din sala de sedinte, de martea trecuta, insemna ca cei 3 sute de lei investiti in jucatorul care a tinut telefonul deschis
    nu si-a atins scopul. sau…………..!
    te provoc d-le………….. lasa inregistrarea aici sau unde vrei, macar pe episoade sa-si dea seama lumea ce jucatori profesionisti au venit ( ULTIMII)
    ca profesionist garantez ca ceva miroase tareeeee rau
    P.S
    Lucian e decizia ta daca vrei sa sapi putin sau sa astepti!

    0
    0
    1. Cintarul este in mina ta domnule Lucian ,dar cred ca ar trebuii sa stie toti suporterii ce se intimpla cu adevarat in sinul echipei. Daca cunosti lucruri murdare cred ca ar trebui sa le spui UTA este a Aradului !

      0
      0
        1. Asta e ca si povestea aia cu preluarea clubului de catre (parca) Tucudean pe care o flutura Giro pe aici. Toti detin informatii care mai de care mai secrete, rodul propriei imaginatii sau, in cel mai bun caz, al unei caterinci facute pe spinarea lor la o bere.

          0
          0
          1. Taipan-e!Fii mai temperat!Eu,Giro nu am spus niciodata ca detin informatii.macar ca le si am!Formatia nu o face Todea,lista se stie cu mult inainte!Todea a acceptat compromisul acesta,crezand ca mai are ce resuscita!prins de fraier!Deocamdata sa vedem cum scapam de retrogradarea inevitabila!
            Nu este calcul matematic de luat puncte,pt ca nu ai de unde!De la cine?Abureala!
            Daca scapam de retrogradare,ar fi mare lucru,ce sa o mai dam la intors?
            Vai de curul nostru!Ciuca batailor,Suceava,ne va da omorul,la scor!Presimt!Pacifisti!UTA nu incurca pe nimeni!

            0
            0
  8. Grahovac, Ciuca , Scutaru , Buleica si Carstocea ar trebui sa plece urgent de la echipa !!! Daca au onoare !!! Dar ma indoiesc de asta !!!

    0
    0
  9. Dati numele jucatorilor care ne au jucat la pariuri sau nu aveti coloana cei din fruntea clubului pe unu l ati trimis acasa si ati zis ca e accidentat nu va mai ascudeti azi a fost clar 2 pauza 1 final ce mai ziceti cand ati facut bani mai multi dintrun meci decat primele promise

    0
    0
  10. tin sa cred ca avem o conducere de rahat care face cartile cuiva nui posibil sa lasi sa plece miron sau andor si sa aduci niste expirati care au jucat in prima liga .daca aduceati jucatori din liga 3 arau terenul pentru bani pe care ii dati la niste expirati .mam scarbit sa fim ciuca batailor aduceti antrenor gen boruga ce ii batea pe jucatori

    0
    0
  11. Asta am zis prin Mai 2016, pe atunci Kidu & Co. erau tare revoltati daca indrazneai sa zici asa ceva…

    „Nu cred ca am zis ceva de promovare, nu e important daca promovam sau nu (oricum suntem de rasul Romaniei cu stadionul de 12000 de locuri la care se lucreaza 5 ani), problema cea mai mare e identitatea si mana asta de suporteri foarte aroganti.Pana si sediul UTA-ei e acelasi cu sediul lui Atletico si daca tot a venit vorba de perioada aia urata si de desfiintari, pai tocmai asta a fost planul, nu am vazut pe primar sa se bage atunci sau sa incerce macar sa salveze UTA in toti anii astia, dar acum ati vazut portita, cum altfel sa vinzi jucatori daca nu ai un nume mare in spate, acum e si numele…”

    Puteti vedea comentariile mele aici: http://www.sportarad.ro/2016/05/14/gaz-metan-uta-formatii-oficiale/ , numele e acelasi ca aici…….

    0
    0
  12. Stahl ești foarte bun…..extrem de talentat și ai calități ce nimeni din lotul utei nu-l are .Stahl trebuie să pleci de la uta ca mercenarii te trag in jos nu ai cu cine juca doar florea si hlistei sunt buni ……deci uta are 4 jucători care merita sa poarte tricoul utei…..stahl …florea…… hlistei si stratila.

    0
    0
  13. Acuzele nefondate, de trisare, fara o poza, cel putin, ma lasa rece. Eu, mai degraba cred ca nu exista valoare, si ca unii , mai batraniori, veniti, stiu ca nu pot, dar si-ar vrea un salariu lunar mic..dar sigur. Mai cred ca pregatirea fizica , fara meciuri amicale se vede acum, echipa fizic este cam…praf. Todea, care initial a fost dorit de toti isi arata limitele, schimba des si cam…aiurea, primul 11, incearca chestii …incercate ( cu Polgar, de ex). E greu de dat un sfat azi, cind atmosfera la club este proasta, insa Adili, Asani, Burla,Stahl, Tanase, Jorza,Hlistei, Dinculescu, Pruna nu pot fi acuzati ca „nu vreau”, poate ca nu sint perfecti fizic sau tactic. Daca la astia adaugi un portar decent, si pe Pacurar, Curtuius, Florea, poate si Buleica, trebuie sa poti sa mai si castigi. Este de evaluat cit mai ne pot ajuta Manea, Ciuca, Scutaru,,Crastocea, Stratila, astia bagati toti odata nu pot fizic, echipa nu poate, si …imi pare ca nu pun nici suflet. Poate am gresit incadrarile la vreo 2-3 din ambele categorii, dar, ..in mare. cred ca nu spun prostii. Staful Todea-Botis-Pacurar este,neexperimentat, este total depasit, imi pare ca nu are metode de motivare, ca nici nu prea stiu ce poate fiecare jucator, schimba des formula de echipa, dar, constant se joaca prost. Asta e o realitate greu de combatut. Pina la iarna e greu de iesit din criza, macar acasa ar trebui sa nu mai pierdem, afara va fi greu, ca si fluierasii stiu ce e la UTA, si toate echipele macar fizic stau bine, in orice caz nu mai prost ca noi.Ar fi momentul sa eliminam impotentii din conducerea clubuli, ca eu unul sint lamurit. Sa speram ca se desfiinteaza multe echipe e riscant, Asa ca greu UTA va fi, in vara inafara retrogradarii. Poate de la iarna sa fie altceva , dar cu conducerea asta de club si cu actuala banca tehnica nu prea avem sanse. Multi ma vor combate, dar eu chiar cred ce spun.

    0
    0
  14. „Căderea” are cauze cât se poate de pământești:
    (1) schimbările efectuate, forțate sau nu, au adus în teren jucători sub forma sau valoarea celor înlocuiți;
    (2) autosuficiența echipei, care a crezut că adversarul va cădea el după 1-2 la pauză;
    (3) lipsa, aproape în totalitate, a acțiunilor ofensive în repriza secundă.
    AFC UTA a ajuns de două ori în careu în repriza secundă, o dată a fost o simulare a lui Strătilă, care nu l-a păcălit pe arbitru, a doua oară a fost o centrare pe sub care au trecut, cred Prună și Florea.
    Afumațiul a marcat cam la toate ocaziile clare pe care le-a avut, noi nu am avut replică.
    Echipa are nevoie, pe lângă antrenamente, de discuții individuale și de grup care să lămurească starea mentală a jucătorilor.
    Foresta este mai slabă decât CS Afumați dar problema pare să fie la noi, nu la ei.

    0
    0
  15. Domnule TODEA, nu te mai lamenta degeaba ca, te-a facut afumatorii, tocana delegume, nu odata si de mai multe ori !!! La Suceava , va fi vai de capul vostru ,iti dai seama ca, meciul va fi infinit mai greu si asta pt. ca, moldovenii, va incepe meciul cu un moral foarte bun dupa ce UTA. a pierdut fara drept de apel 2-5 cu afumatorii, acum ce sa mai demonstreze la Suceava ca, va scoate un rezultat bun ca, sa vazut, avem o echipa slabuta si greoaie in exprimare pe teren, sa dea Dumnezeu sa ma insel si sa scoata maxim cu moldovenii , dar sperante mici se intrevede de pe stadionul din Areni pt. UTA.!!! La iarna ,trebuie facut ceva, ca, nu se mai poate asa !!!

    0
    0
  16. Calin Veghes, cred ca dta ai transmis informatii la Radio Timisoara, deci ai fost acolo, la meci. Ai perfecta dreptate , echipa e total nepregatita fizic, cei mai batrani nu pun osul si nici nu mai pot fizic, de aici un fotbal lateral, moale fara angajament. A mai fost si lipsa de marcaj la cornere a stoperilor, apoi eliminarea lui Scutaru. De aia spun ca in teren trebuie sa intre, in primul rand, cei ce pot fizic,si maxim 2-3 mai…copti .Cred ca trebuie sa punem accentul pe elementul local tanar, oricum,pina la iarna nu vom realiza mare lucru,ca echipa…nu poate, tot ce ne putem dori e sa ramanem,la iarna cu un punctaj, care sa ne permita sa mai speram, la primavara, de a nu retrograda In plus am mai vazut si fluierasi care ne „pisca”, iar acasa sint „farmacie”….dar asta nu tine de cei din teren. Dar pentru asta ar trebui urgente demiteri din conducerea asta incapabila, intarirea bancii terhnice, si poate 1-2 tineri din vecinatati, care sa ne poata

    0
    0
    1. Da, așa e, am fost la meci. Am descoperit că, paradoxal, deși există un lot de jucători buni, în adevăratul sens al cuvântului (nu „excelenți”, nu „geniali”, nici măcar „foarte buni”, ci doar buni!) – oricum, mult peste media ligii secunde, nu există echipă. Oamenii ăștia nu trag toți în aceeași direcție! Când s-a rezolvat problema la mijloc -prin aducerea lui Hlistei și a lui Păcurar, a cedat apărarea (absența lui Grahovac, deconectările de la joc ale lui Scutaru și Ciucă, bulversările lui Adili, Burlă, Manea sau Polgar!). Am mai spus, ne-am văitat că n-avem atacanți: Afumațiul ne-a dat cinci goluri și niciunul n-a fost marcat de vreun atacant! Olariu, Dedu și Buduroi sunt mijlocași. Vlada, vârf de meserie, oricum lent și greoi, a intrat de pe bancă în partea a doua….
      Nu condiția fizică a lipsit, ci o atitudine de genul „ia hai să-i luăm la fotbal pe oamenii ăștia!”. Jucătorii stau rău cu psihicul, eșecurile se adună, lumea e nemulțumită. Trebuie readuși pe linia de plutire.
      S-au făcut niște transferuri discutabile. Miron putea rămâne liniștit, la fel și Gligor, poate chiar și Chindriș. S-a tot experimentat cu jucători mutați de pe un post pe altul în loc să se valorifice ce știe fiecare să facă pe postul lui „de bază”.
      La Suceava ne va fi greu pentru că, mai întâi, ne batem cu noi înșine. Apoi cu Foresta…

      0
      0
  17. PS. -cu golurile de la Afumati 1.Tănase a pierdut o minge la mijlocul tererenului, iar Barna a făcut penalty în fața lui Olariu. 2. Corner de stânga al lui Avram și Buduroi reia cu capul în plasă din 4 metri 3. Avram a executat înalt un corner și Dedu a marcat cu capul de la colțul lung, 4. Avram a preluat pe stânga, a tras puternic în mâna lui Scutaru. Se arată unctul cu var și al doilea cartonaș galben și implicit roșu pentru Scutaru!Gol din penalty 5. Olariu scapă în viteză cu un Adili în spate, pătrunde până la 10 metri ușor lateral stânga și trimite la colțul lung: 5-2. Ce rezulta de aici? Ca 2 goluri au fost la cornere, unul un penalty, cu eliminare,, unu penalty, fara eliminare, si altul pe marcaj prost. Restul….goluri pe aparare impotenta, pe marcaj superficial, pe lipsa de dublare, etc. Nu trebuie pus la zid Muresan, ca e tinerel , cei din fata nu l-au ajutat. Aici trebuie „umblat”, daca iei goluri rapid si multe nu ai sanse….

    0
    0
    1. Poate ar trebuie sa mai adaugi ca marele slavit al tau , marele adili , a fost partas la 2 doua goluri DACA TOT vorbim despite fotbal.

      0
      0
  18. Nu am inteles schimbarea lui Polgar la pauza,dar este clar dupa ce a iesit el ,apararea a murit cu totul! Si Ciuc(a) inca una si ma duc putea sa puna tricoul pe gard si sa zica ca este in teren,ca in aparare nu a fost!

    0
    0
  19. Am tot vazut in comentarii cuvantul demitere , spune-ti cine sa vina in loc ? Desigur sa ai si putina incredere in el ca sa nu ajungem in situatia Otelului , a altor echipe s-au sa dam peste un nou Martipan.

    0
    0
  20. Ce sa mai, in pauza de iarna trebuie schimbata jumatate din echipa ,poate si mai mult si cu un antrenor capabil sa faca ceva ca, altfel, UTA. se duce pe topogan daca ramane in aceeasi formula !!! Am zis si eu la inceput dupa meciul de la Targoviste cu Chindia si stand de vorba cu ei , fiind foarte optimist atat eu cat si ei ca, nu ne va sta nimeni in cale si ce sa vezi, CATASTROFA, nici nu imi vine sa cred dupa acel entuziasm, unde sa putut ajunge !!?? Sper inca odata ca, in pauza de iarna, UTA., sa aiba un antrenor bun cu adevarat care stie sa faca echipa buna cu alti jucatori cu adevarat jucatori !!! La Afumati, zicea antrenorul lor ca, este o echipa mica si cu salarii mici si a-ti vazut cum se daruiesc pe teren si ce joc ofensiv au, la UTA. de ce nu se poate !!!???

    0
    0
  21. Domnul Todea vorbea despre unele semne de revenire. Care sunt aceste semne? Sper ca nu e vorba de meciul cu Miroslava. Daca totusi ala e eu unul nu l-as lua in calcul , as mai fi asteptat vreo 2-3 meciuri si daca rezultatele erau pozitive atunci de abia se putea vorbi de revenire.

    0
    0
  22. Stați liniștiți că nu retrogradăm..dar asta nu trebuie sa fie obiectiv la clubul UTA niciodată! Mai ales în liga a doua! Câștigăm tot începând de acum și prindem barajul cu Sepsi!

    0
    0
  23. Domnule remus in primul rand ar trebui un antrenor ca Todea daca il da afara de la Uta nu il vrea nimeni nici in ultima liga din lume. Cum poate el sa motiveze jucatori, ca nu are idee de asa ceva. Aa sau poate il ajuta lingau ala de Pacurar. Ce rost mai are sa vb…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button