Fotbal judetean

Reprogramarea meciului de la Curtici și achitarea restanțelor către Butura, primii pași ai lui Felnacichi ca președinte al lui VI-FE





După o săptămână de incertitudine, Victoria Felnac pare să reintre în normalitate. Dan Ristin și-a dat demisia din funcția de președinte invocând motive personale, iar la conducerea clubului a venit Oliver Felnacichi, unul dintre cei mai vechi componenți ai echipei „alb-roșii”. Acesta a avut grijă ca Adi Butura, care câștigase memoriul cu gruparea de pe Mureș să-și primească cei 4000 de lei, dar s-a ocupat și reprogramarea partidei cu Frontiera Curtici, la care felnăcanii nu au mai ajuns sâmbăta trecută.

Astăzi, Comisia de Disciplină din cadrul AJF Arad a luat în considerare actele justificative privind mijlocul de transport defectat și au decis ca Frontiera și VI-FE să se întâlnească la o dată stabilită ulterior de Comisia de Competiții. „Într-adevăr, au fost mici probleme săptămâna trecută cauzate de o lipsă de comunicare dintre fostul președinte, Dan Ristin, căruia îi și mulțumim pe această cale pentru ceea ce a făcut pentru club în ultimii 5 ani și primarul localității Felnac, Ionică Malița. Acesta din urmă a asigurat întreaga echipă că totul rămâne cum s-a stabilit la începutul sezonului și, deci, antrenamentele au fost reluate cu speranța că vom mai aduna puncte până la finalul anului, primele, sperăm noi, chiar sâmbătă cu Mailatul. Litigiul cu Adi Butura a fost și el stins, deci nu mai există pericolul depunctării. Lucrurile decurg normal la Victoria Felnac, ca oricare alt club din județ”, ne-a declarat Felnacichi, noul președinte al lui VI-FE.

Sâmbătă, Felnacul o înfruntă acasă pe Voința Mailat, de la care absentează chiar fostul căpitan al „alb-roșilor”, Gabriel Vidac (suspendat).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button