Fotbal judetean

Un sfert de oră perfect pentru Zele: ACS Socodor – Victoria Zăbrani 2-3





Una din cele mai disputate partide ale etapei cu numărul 11 a Ligii a IV-a s-a consumat Socodor, acolo unde Zăbraniul a apelat din nou la Gherghel, Olariu și Rogojinaru, dar și la Cosmin Farcaș, fostul mijlocaș al UTA-ei în Liga II-a. După ce au oprit în urmă cu o etapă pe Chișineu Criș pe teren propriu, gazdele sperau să le pună probleme și „alb-roșiilor” de pe Mureș, însă calculele hârtiei nu ieșit deloc.

Socodorul a început în forță partida și a reușit să deschidă scorul dintr-un penalty pe care l-a transformat Bibarț, ca urmare a unui henț făcut de unul dintre fundașii oaspeților. Zele a ratat egalarea în două rânduri, dar tot el s-a revanșat în minutul 44, atunci când a transformat și el o lovitură de la unsprezece metri.

Partea a doua a fost una disputată pe contre, cu ambele formații preocupate să obțină cele trei puncte. Tot Socodorul a trecut în avantaj, în minutul 73, când Gherheș a punctat cu un șut din șapte metri, în urma unei lovituri de la colț. Însă, lucrurile nu aveau să rămână așa pentru că a ieșit la rampă Eduard Zele. Mai întâi, cu 10 minute înainte de final, mijlocașul lui „Știli” a profitat de o recuperare și o pasă foarte bună a lui Olariu și a trimis cu șpițul, de la 18 metri, peste Vîrzob: 2-2. După alte trei minute, Zăbraniul a beneficiat de o lovitură liberă de la 40 de metri. „Știli mi-a spus să dau să prind cadrul porții, am simțit că dau gol”, descrie faza atacantul oaspeților, care a șutat din acea „liberă” perfect, mingea oprindu-se în plasă, trecând peste Vîrzob prins puțin în față.

Iar pentru ca scenariul de coșmar să fie complet pentru Socodor, căpitanul Turcuș a fost eliminat direct cu 5 minute înainte de final pentru o intrare cu ambele picioare înainte asupra lui Zele. „A fost un meci disputat, am reușit să deschidem scorul, să conducem în două rânduri, dar, din păcate, după aceea am intrat în jocul lor și nu înțeleg de ce. În loc să liniștim partida și să conservăm rezultatul, am jucat cu mingi lungi, am vrut să mai marcăm. În plus, s-a comis o mare greșeală personală și am fost egalați.în fine, am încasat și acel gol de la 40 de metri și am căzut din punct de vedere psihic. S-a rupt totul mai ales la eliminarea lui Turcuș. E drept, puteam și noi să egalăm la ultima fază, dar e păcat că s-a ajuns aici, având în vedere că cu un sfert de oră înainte de finalul partidei eram învingători. Asta e, mergem înainte, ne așteaptă încă patru partide cu adversari abordabili, trebuie să obținem cât mai mult din aceste meciuri și vedem ce va fi din iarnă”, ne-a declarat Petrică Crișan, președintele „alb-negrilor”.

Eduard Zele și-a mai spălat din păcate, după ce fusese eliminat cu UTA II și a încasat două etape de suspendare. „Ne-am făcut singuri meciul greu, am primit gol și am fost nevoiți să tot alergăm după egalare și victorie. Am avut destule ocazii, puteam să înscriem mai repede, dar am făcut-o pe final și am reușit să luăm toate punctele. Pentru mine nu a fost cel mai bun tur de campionat, deoarece am început bine cu două goluri, după aceea am fost accidentat, iar când am reintrat în joc, am fost eliminat și suspendat două etape. Acum însă mă simt în form, vreau să înscriu cât mai mult și să îmi ajut echipa cât mai mult. Ne simțim mai bine în deplasare pentru că avem mai multe spații, când jucăm acasă, cam toate echipele se pun pe două linii și ne e greu să le desfacem”, a fost declarația eroului zilei, Eduard Zele.

Formații:

 ACS Socodor: Vîrzob – Licker (Covaci – min. 49), Gherheș, Molcuț, D. Ardelean – Șulea, Turcuș – Deloreanu, Fl. Dema, Flueraș (Bragea – min. 58) – Bibarț.

Victoria Zăbrani: Irimia – Topai, Strango, Lung, Edu – Simion, Crișan – Gherghel,  Zele (min. 90 – Rogojinaru), Farcaș (Filip – min. 68) – Olariu.

Arbitri: Bogdan Loredan – Filip Cîrmaci, Adrian Vasile.

Observatori: Mircea Toderici, Ioan Hamza.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button