Fotbal judetean

Unii cu ratările, alții cu golurile, cu ex. -ul Pop pe listă: UTA II – Păulișana Păuliș 1-3





Concentrarea la finalizare a fost factor determinant în disputa de pe „ICRTI” între două echipe apropiate valoric. Utiștii și-au bătut, însă, joc de ocaziile avute, în timp ce Păulișul a fost mai pragmatică și a plecat cu punctele ce o urcă în prima parte a clasamentului.

Faur, Gruiescu și Dinculescu au ratat ocazii imense în debutul partidei, acesta din urmă având șansa să înscrie și dintr-un penalty, după ce Brutyo l-a busculat în careu pe Iulius Dinculescu, revenit de la Pitești joi seară, care a și executat penalty-ul dar a ratat și Păulișana a scăpat ca prin urechile acului. Și, chiar înainte de pauză, mai precis în minutul 43, Denis Calancea a și făcut 0-1 printr-o lovitură liberă de la 20 de metri, atinsă ineficient de Debre.

Certați de Adi Ungur, utiștii au început bine și partea a doua, dar nu înainte ca Păulișul să facă 0-2. Chiar în minutul 46, D. Calancea a obținut un penalty, pe care D. Popa l-a transformat în gol. Au urmat alte ratări importante ale gazdelor, marca L. Bodri sau Gruiescu, dar și reușita de 1-2 a lui Faur, după o fază creată de Filaret, în minutul 56. Emoțiile oaspeților au fost risipite defintiv cu 11 minute înainte de final, de ex.-ul Gabriel Pop (foto). Mijlocașul central a beneficiat de o  centrare de pe dreapta a lui Gugeanu, a atacat colțul scurt și a deviat cu exteriorul în plasă.

S-a terminat 1-3 și UTA II bifează al doilea eșec consecutiv. „În mod normal, nu ar fi trebuit să ratăm victoria în fața Păulișului, o echipă abordabilă, ce nu s-a apropiat de poarta noastră până la gol, adică pe finalul primei reprize. Dar, așa se întâmplă când ratezi din toate pozițiile, inclusiv un penalty, fotbalul, care de multe ori e nedrept, te taxează”, a spus Adrian Ungur, antrenorul „roș-albilor”.

Gabi Pop, medaliat cu bronzul național cu UTA Under 19 în stagiunea trecută, nu s-a bucurat la golul înscris în poarta fostei sale echipe. „Nu pot uita momentele trăite la UTA, am avut o generație bună acolo, dar acum sunt la Păuliș și avem treabă. Există un entuziasm ceva mai mare după ce Dinu Maghici a preluat echipa, plăcerea în joc e mai mare, evoluăm mai dezinvolt și asta se simte și în rezultate. Am ajuns pe locul 6 în clasament și vrem să rămânem acolo”, a spus mijlocașul de 19 ani.

Formații:

UTA: Debre – Gabor, Savin, Onuțan, Dinculescu – Filaret (85 Popovici),  Al. Bodri – Gruiescu, T. Bodri, L. Bodri – N. Faur.

Păuliș: Brutyo – Ambruș, D. Crișan, Suciu, Morariu – G. Pop, Itu – Șt. Calancea (67 Gugeanu), Grigorean (17 E. Calancea), D. Calancea (86 Iercan) – D. Popa.

Arbitri: Natanael Pană – Lucian Berariu, Paul Radu. Observatori: Romulus Tănăsescu, Daniel Scridon.

 









2 comentarii

  1. Dl ungur este normal ca sI echipa oasPete sa stea la cutie si sa joace pe contraatac. Sunt jucatori trecuti de prima tinerete si era normal sa se apere si sa stea la panda. Au avut cate va ocazii din care au inscris. Arbitraj slab cu mari greseli la acordarea penalty pt uta si la neeliminarea unuu fundas de la uta pt fault in postura de ultim aparator.

    0
    0
  2. Cind Paulisul bate UTA 2,-si inca,in deplasare- care are si doi jucatori, de la prima echipa, ceva nu este in regula. Nici la jucatori, nici la antrenor, nici la conducere aceasta jignire adusa „culorilor clubului” si brandului UTA nu ar trebui iertata. Dar cui ii mai pasa de UTA, azi ?. S-au aciuit pe linga jefuitul asta de club atatia care nu si-ar merita locul, incit a vorbi de demnitate este …o rusine !Sa nu se simta lezati cei din Paulis,, ca nu am nimic cu ei, din contra, ii felicit

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button